Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minimalna Liczba Znaków Na Post :)

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

W trosce o jakość wypowiedzi na forum wprowadziliśmy wymóg co do ilości znaków w poście i temacie. Aby napisać nowy temat, bądź dodać nową odpowiedź należy napisać conajmniej 50 znaków. Mam nadzieję, że dacie radę.

Pozdrawiam,

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

aż 50? według mnie to gruba przesada... temat też musi miec 50znaków -.-?

yy sory, ale mnie wystarczy już widok postów typu "działa +" "łap + dzięki" "super" "włacha", ostatnio wszystko Ci się na tym naszym MPC nie podoba.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Bardzo fajny pomysł. :) Pisząc posty nawet nie zauważyłem, że coś takiego zostało wprowadzone. :)

@Nieves też nie lubię postów typu "działa +" "łap + dzięki" "super" "włacha" itd. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Bardzo fajny pomysł. :) Pisząc posty nawet nie zauważyłem, że coś takiego zostało wprowadzone. :)

@Nieves też nie lubię postów typu "działa +" "łap + dzięki" "super" "włacha" itd. :)

To bedzie spamienia

"dzienki plus sgsdsahgafhahrferhwhrwerhwerhewhwehwhwhewhEWHE" dla mnie benzadziejny pomysl

Opublikowano

mi się tam podoba, na pewno trochę ograniczy spam, ale zdał by się jeszcze taki licznik ile zostało, np. "Napisałeś : xxxxxx liter " żeby było wiadomo ile do końca ;)

Opublikowano

Czasem odpowiedź "Tak" lub "Nie" jest wystarczająca. I w takim przypadku mam pisać fjdsklggsdkjhasklgsdkhakldgfjhdashasfklhhsf czy przepisać cały temat? A może mam wklejać życiorys bimbera? Troszkę za dużo tych znaków.

Opublikowano

Hmm ograniczy w metinie publikacjach spam typu niedziala serv itp.

50 znaków to w sam raz.

Najwyżej dasz więcej emotikonek :P

Dla Kecupa zaden problem.

Ale to dobrze :) mniej spamu sensowniejsze wypowiedzi ;)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Gość Mounthains
Opublikowano

ooo

Bardzo mi się pomysł podoba. Nie będę już widział bezsensownych wypowiedzi :D

Opublikowano

Dobry pomysł, tylko jak ktoś już wspomniał można dodać licznik ile zostało liter do napisania, bo ktoś będzie chciał napisać krótko i na temat, a tu 49 liter.. I musi stronę cofać, wklejać i wysłać :P

W końcu byłoby to męczące.

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

O dziękuję Ci kokosz bo ja dostałęm właśnie za to chyba z 30% warnów bo za krótko pisałem tak jak :

dzięki działa +

lub

działa +

@edit

o to chyba nawed mou mi dał z 20% ^^ , ^^

Opublikowano

Bardzo dobry pomysł.No chyba że będzie spam typu "dzienki plós pndioasnfoisdbnfiosbiodfbsiodfioasboifasddfasd".Jeszcze dobrze by było licznik liter dodać.

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

Dobrze, że to jest wprowadzone, bo jak widzę te posty w metinie -.-... Przecież to była masakra ^^ "dzięki +", "leci +"^^

Kokosz, good job! xD

Opublikowano

Myślę iż 35-40 wystarczyło by spokojnie ale pomysł fajny ;)

23763184165281162590.png

SYGNATURA JEST REGULAMINOWA WIĘC WARA OD NIEJ

:)

Opublikowano

No i super ! ;)

Teraz będą wypowiedzi:

Łap +, Łap +, Łap +, Łap +, Łap +, Łap +, Łap +, Łap +,

:D

A tak na serio, to bardzo dobra decyzja :)

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Nareście koniec Spamu albo Jego początek. No to plusy

+ konkretne wypowiedzi

+ brak denerwujących /\/3o z tekstem "łap +" itp

A teraz minusy

- powstaną ta jak up napisał "Łap +, Łap +, Łap +, Łap +, Łap +, Łap +, Łap +, Łap +,"

Więcej nie znalazłem - ani + wiec jestem za tak

Opublikowano

@2up

Jeśli chcesz by Cię traktowano poważnie to unikaj pisania tak ;

/\/3o

Bo to tylko świadczy, że sam neo jesteś :)

@topic

Jak dla mnie kokoszu, wraz z wprowadzeniem takiej zmiany możnaby zwiększyć procent warna za taki spam do 20%, wtedy takie spamboty czy userzy pragnący szybko wbić kolejną rangę daliby sobie spokój i pisaliby mniej ale z sensem.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Można również napisać tak :

Drogi użytkowniku oświadczam z przykrością że serwer który opublikowałeś jest nieaktywny więc niestety jestem zmuszony dać ci negatywny punkt reputacji xDD

s2c77Oa.png

Opublikowano

I tu jest haczyk :D Zauważyłem ze ludzie piszący tematy Wpisują Tytuł a w treści piszą "tak jak w temacie" i tu pojawia się takie coś nie coś :D Przy okazji Lubie Mleko ;D

Pzdr.

1168857539.png
Opublikowano

I tu jest haczyk :D Zauważyłem ze ludzie piszący tematy Wpisują Tytuł a w treści piszą "tak jak w temacie" i tu pojawia się takie coś nie coś :D Przy okazji Lubie Mleko ;D

Pzdr.

no a ja już znalazłem haczyk jak to ominąć ;)

Opublikowano

Kolejna świetna, bardzo pomocna wiadomość dla moderatorów. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...