Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minimalna Liczba Znaków Na Post :)

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niedługo za posta trzeba będzie eurogąbkami płacić...

Co ty gadasz za głupoty ?! Na mpcforum.pl w przeciwieństwie do innych for nigdy nie pobieraliśmy żadnych opłat. Nie planuję też żadnych nowych rewelacji w tym temacie. W chwili obecnej forum kosztowało od początku grubo ponad 5000 zł jeśli chodzi o utrzymanie z mojej strony a ze strony użytkowników nie wpadła nawet złotówka. Cały dochód jaki przynosi mpcforum z tytułu reklam jest przeznaczany na utrzymanie i rozwój forum.... Taki tekst kończy się banem na mpc. Żegnamy.

Opublikowano

Co ty gadasz za głupoty ?! Na mpcforum.pl w przeciwieństwie do innych for nigdy nie pobieraliśmy żadnych opłat. Nie planuję też żadnych nowych rewelacji w tym temacie. W chwili obecnej forum kosztowało od początku grubo ponad 5000 zł jeśli chodzi o utrzymanie z mojej strony a ze strony użytkowników nie wpadła nawet złotówka. Cały dochód jaki przynosi mpcforum z tytułu reklam jest przeznaczany na utrzymanie i rozwój forum.... Taki tekst kończy się banem na mpc. Żegnamy.

uber fail.

Opublikowano

Szymek mimo wszystko nie powinieneś się tak odzywać w stosunku do kokosza bo to jest po prostu niedojrzałe z Twojej strony i kompletnie nie na miejscu, dziwie się, ze w ogóle coś takiego napisałeś bo wydawałeś się być inteligentny i na poziomie. Jak najbardziej podzielam zdanie kokosza na ten temat, argumentów nie trzeba podawać by uzasadnić moje zdanie bo kokosz wszystko dosadnie wytłumaczył, a ban jest w 100% słuszny, człowiek się stara by to forum utrzymać, pracuje na nie, rezygnuje z kupienia tego czy innego czy pójścia z kobietą do kina a ty takie sceny odstawiasz.

Porażka z Twojej strony kompletna.

Według mnie w tym miejscu dyskusja powinna zostać ucięta, a temat zamknąć.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...