Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zzyok (Dyskusja) 2

piterh20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. To przedluzenie tematu "Zzyok (dyskusja)", ktory zostal zamkniety (prawdopodobnie za spam). Temat ten sam co poprzednio (chyba latwo sie domyslic)...

zycze milego nie spamowania (xDD :P :D:D:D) i DYSKUSJI :P na temat priv'a zzyok :D (nie spamujcie za bardzo zeby nie zamkneli i tego tematu, jednak troszke spamu nie zaszkodzi B) ).

DAJ PLUSA JEZELI SPODOBAL CI SIE MOJ POMYSL LUB POMOGLEM!!!!!!

P.S Lubie mojego kota.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a i serwer off ale pewnie dluzsze konserwy :PPPPPPP (50 znakow)

P.S Lubie mojego kota.

Opublikowano

Kuzwa wczoraj okolo 16 wylaczylem kompa i byla chyba 23 strona a wlaczylem teraz to kuzwa zamkneli przez was bo zescie wyrypali 1000 wiadomosci i 50 stron :D :P

Szacun dla was SPAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM B)

Opublikowano

ta off... ja to samo ok 16 wylaczylem kompa a tu o 22 46 stron o_O rano patrze: temat zamkniety, 50 stron (w tym chyba z 20 spamu xD), serwer off, polowa uzytkownikow ma blokade postowania do 25 wrzesnia (w tym zielonooka ale pisala ze zalozy 2 konto i chyba o takim nicku jak ma jej ninja czy tam szamanka ale nie "zielonooka" tylko chyba IdaMachi czy cos xDD :P) - gorzej byc nie moglo :P

P.S Lubie mojego kota.

Opublikowano

moze dodaja perly i nowe eq i ceny poprawiaja??? :PPPPPPP moze chca troche pozmieniac :D

P.S Lubie mojego kota.

Opublikowano

Jak myślicie długa będzie ta konserwacja (przerwa) czy coś. Ja osobiście gram na modzie a nie na chinskim ,bo tam są virusy i wole nie narażać kompa. Orientuje się ktoś czy na chiskim cliencie też tak jest ,bo na www.metin2mod.tk jest napisane że serv jest on o.O

Opublikowano

assasynek13 masz nick w grze Reroz? jak tak to napisz tu albo na pw.

a propo jak mam metina2 2008 i moda.tk, na to patcha (119mb) i latke (z zakladki w downloadzie "game landers") to co mi da spolszczenie? bo tylko u handlarzy mam po chinsku, to bd widzial po polsku? a i hawangi widze dzieki patchowi i latce to czy nowe spol cos da?

P.S Lubie mojego kota.

Opublikowano

Hmm no może csyt2. Grałem na nim ,ale spodobał mi się bardziej zzyok szybszy exp,lepszy drop i mniej noobków B)

Opublikowano

assasynek13 masz nick w grze Reroz? jak tak to napisz tu albo na pw.

a propo jak mam metina2 2008 i moda.tk, na to patcha (119mb) i latke (z zakladki w downloadzie "game landers") to co mi da spolszczenie? bo tylko u handlarzy mam po chinsku, to bd widzial po polsku? a i hawangi widze dzieki patchowi i latce to czy nowe spol cos da?

P.S Lubie mojego kota.

Opublikowano

Hmm no może csyt2. Grałem na nim ,ale spodobał mi się bardziej zzyok szybszy exp,lepszy drop i mniej noobków B)

hmmm.... jak dla mnie szybszy exp nie jest potrzebny... bo jak jest szybszy to juz wg 80 na 85 wbijesz chyba w 5 min.... nie lubie za szybkiego expa bo malo grania jest, szybko masz duzy lv, nudzi ci sie to zakladasz 2 postac i tp. ale drop przydal by sie lepszy, w 5 dni droplo mi 5 jakichs sztyletow na 65-70. a mowiac o lowieniu.... ryby nawet nawet, lepiej niz na polaku ale malze... mialem 30-35 ryb i tylko 1 malz a z niego i tak nic.... teraz wiem czemu perly takie drogie (przynajmniej red). myslalem: "AAAA priv, to pewnie co 2 chmurka to ryba, co 3 ryba to malz, co 4 malz to perla, co 5 perla to red, a pewnie u handlary mozna kupic... :P a tu perly drogie, bryla zlota droga, i jak tu hwanga robic??? XDDDDD

P.S Lubie mojego kota.

Opublikowano

Jakie spol nowe o co chodzi???Bo ja gram na modzie i mi wszystko ładnie chodziło aż do wczoraj ,bo wczoraj też był off. Trzeba będzie sciągnoć chinskiego???

Opublikowano

No to Wracam do Gry Na AvalonMt2 pro server też polecam wam tam grać Jinno

Czyli uważasz że z servem OFF EVER

Opublikowano

assasynek 13 to ja piter z :PPPPPPPP (maly spamik)

P.S Lubie mojego kota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...