Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Zzyok :D

Roksa

Podoba wam sie serwer?  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba wam sie serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

widzisz ;> a ja gralem 3 dni ;>>> i wydaje mi sie ze moge na pvp wiecej niz Ty ;> bez obrazy oczywiscie nie uwazam ze jestes słaba lub cos w tym stylu ;> prywatna przeczytaj <3 wiadomosc

Opublikowano

dziala wam serwer czy nie? a co jeszcze ciekawego powiecie

Daj +sika :D

Legalize IT!!!!!!

Opublikowano

Czemu u mnie nie widac broni ? Nie zartuje co mam z tym zrobic ani na 1lvl ani na 20 -30 40 itd

poszukaj plików locale.eix i epk

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

pzdr. Powe

Opublikowano

ja tez wiem jak zrobic zeby dzialalo :D trzeba porty zmienic ale pokombinujcie nie wiem jaki bd u was dzialal :D chinole zmienili port serwa - ale m1 faktycznie zbugowane, 2 postacie tam mialem i zalogowany, ale wywala. WIEC SERWER NIE OFF, POKOMBINUJCIE Z PORTEM "serwera 3 chanel 1" z wartoscia 13000 (najlepiej w obu miejscach w linijce) i zmieniajcie co 1 np. z 13000 na 13001 i patrzcie czy dziala. w 2 tez, bo wtedy widzisz status serwa a nie "...". AAAAAaa lol najwazniejsze : w pliku serwerinfo/serwerinfo.py nie pamietam :D w folderze z gra. Nudno, gralem na koncie kumpla, nie widzialem nikogo na serwie (oprocz handlarzy xDD )

DAJ PLUSA JEZELI SPODOBAL CI SIE MOJ POMYSL LUB POMOGLEM!!!!!!

P.S Lubie mojego kota.

Opublikowano

Gm jest polakiem i stonka jest tylko chinska czy Gm jest tez chinolem. Bo niewiem czy napisać mu po polsku. Chce go poprosić o restarta albo żeby zaingerował z wzwiasku z zabugowanym m1 bo tam mam postac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...