Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fluo - Nowy Skin Mpcforum.Pl

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można by zwęzić tą tabelę z informacjami o userze przy poście, bo wydaje się za szeroka(mniejsza czcionka jest?).

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skin jednym słowem - super. Minimalistyczny(to akurat zaleta), bardzo przejrzysty, idealnie dopasowany kolorystycznie(nie wiem po co dawać żółć, żółć do niebieskiego za bardzo nie pasuje), logo wyśmienite(większe by nie pasowało, po za tym taki styl uwielbiam, sam kiedyś go używałem), a do tego wszystkiego widać o wiele większą wydajność, strona ładuje się o wiele szybciej. Według mnie, najlepszy skin jaki MPC miało.

Świetna robota kokosz ;)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Możesz bardziej konkretnie ? ;]

On jest po prostu zbyt jednolity, brakuje w nim jaśniejszych akcentów, nie ma wyraźnych podziałów np miedzy końcem banera a rozpoczęciem for , co powoduje że się troszkę zlewa. Co jednak nie zmienia faktu że jest lepszy od Deflection ;s

Opublikowano

łeee no skin nawet spoko, fajne kolorki, ale brakuje mi ikon działów ;)

nie wiem czemu ale tutaj wydaje mi się że w liście aktywnych użytkowników lepiej widać ich rangi, są tak jakby żywsze kolory ;) ;)

Opublikowano

łeee no skin nawet spoko, fajne kolorki, ale brakuje mi ikon działów ;)

nie wiem czemu ale tutaj wydaje mi się że w liście aktywnych użytkowników lepiej widać ich rangi, są tak jakby żywsze kolory ;) ;)

Wóz albo przewóz.

Ikonek działów nie ma co zmieniać, bo zepsuje to tylko cały klimat theme'u.

off

Opublikowano

hmmm dopiero teraz zauważyłem że koło narzędzi moderacyjnych na samej górze strony, nie ma tego odnośnika do Supportu ;D

Opublikowano

Skin przeee kozak ..

nie ma jeszcze avatarow czy tam zdjec do dzialow ale to nie bug :P

ale jest sweet ^^ az chce sie jeszcze bardziej wziasc do pracy :D

sygna1o.jpg

Opublikowano

Skin jest o wiele lepszy od poprzednika, mpc fajniej teraz wygląda :D

Ale mam pytanie, czy stary skin zostanie z czasem usunięty, czy dalej będzie dostępny w wyborze skinów? ;)

1280314365-U1.png

Opublikowano

mi się nie podoba ;<

ten deflection jest fucking awesome i koniec.

jak będziecie go zmieniac jako domyślny to zostawcie deflection żeby można było sobie zmienic.

jak mikey zostaje przy deflection ;>

Opublikowano

Lepszy od poprzednika i oczywiście ładniejszy.

Może zła propozycja ale ja bym dodał albo przerobił skin na jakiś jaśniejszy bo są tylko dwa ciemne.

@Edit nie że się czepiam ale jak wszystko po polsku to zakładka calendar też może być po polsku :D

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Możesz dać screena ? :)

Już działa pięknie, moze css się niedossał, wszystko git jak na razie :D Jak coś to nieomieszkam Cie powiadomić xD

EDIT:

Polecam coś zmienić w boxie od ankiet w tematach bo jest dość nieładny, radiobuttony jakies takieś nieciekawe i czcionka mogła by być nieco jaśniejsza.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Niektóre napisy po angielsku ?! WTF?! Site google search itp na górze.

23763184165281162590.png

SYGNATURA JEST REGULAMINOWA WIĘC WARA OD NIEJ

:)

Opublikowano

Skin jest fajny... ;)

Ale mogłoby być trochę żółtego... ponieważ w logo MPC jest żłóty ;)

+

dobo95.png

Sygrantura by AgatkaPL :) Dziekuję ;)

Opublikowano

Nie widzę, żeby w logo MPC był żółty oO Nie wiem gdzie wy byscie chcieli go wpakować, żółty z niebieskim to nie jest dobre połączenie. Tak jak jest, jest super, miły dla oka, nie oczojebny, ale nie jest nudny. Wszystko jest przejrzyste, a logo ma odpowiedni rozmiar, większe jakoś mi się nie widzi.

Niektóre napisy po angielsku ?! WTF?! Site google search itp na górze.

Omg, idź się powieś, Google Site Search, prawdopodobnie nie ma polskiego odpowiednika, a nawet jeśli ma to jak tam miałbyś zamiar zmieścić, Wyszukiwarka stron internetowych Google. Pomyśl trochę.

Ładny tylko moim zdaniem jest odrobine za ciemny :)

Aż tak od Deflection'a się chyba nie różni, trochę ciemniejszy odcień okien i ciemniejszy kolor czcionki, tak samo widać jak i na Deflection, a może i nawet lepiej.

Ja jako bardziej obeznany w grafice, uważam, że theme jest dobrze spasowany, kolory bardzo dobrze dobrane etc. No ale o gustach się nie dyskutuje.

Po za tym nie wiem po co tak wjeżdżacie na ten theme, w logo jest wyraźnie napisane beta, a jak to w wersji testowej, nic nie jest dopracowane do perfekcji.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...