Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fluo - Nowy Skin Mpcforum.Pl

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi się owszem podoba, jednak widzę, że jest to po prostu dość mocno przerobiony Deflection :D

Po czym widze? Ano po górnym, prawym panelu użytkownika, który jest tylko w w/w stylu :D

Jak podejrzewam, zmiany są jedynie w cssie, obrazkach i odrobinie htmla, więc przy chwili czasu możnaby go bez problemu zerżnąć :P

Sam na jednym z moich for mam zmodyfikowanego tego skina (mimo, że nie aż w takim stopniu) i wygląda lepiej niż oryginal.

Wyraźniej się czyta dłuższe teksty :D

W każdym razie, GZ dla autora :D

pzdr

DeWo

P.S.: Czy nie powinniśce czasem obok napisu: MOCfirum.pl (beta) dopisać, że styl na podstawie Deflection by IPBforumskins? :P

Opublikowano

Ładny ten nowy skin tylko że niema obrazków obok oddzielnych for z tymi obrazkami by bardziej estetycznie wyglądało

1356885104-U84203.png

Opublikowano

Mi się owszem podoba, jednak widzę, że jest to po prostu dość mocno przerobiony Deflection :D

Po czym widze? Ano po górnym, prawym panelu użytkownika, który jest tylko w w/w stylu :D

Jak podejrzewam, zmiany są jedynie w cssie, obrazkach i odrobinie htmla, więc przy chwili czasu możnaby go bez problemu zerżnąć :P

Sam na jednym z moich for mam zmodyfikowanego tego skina (mimo, że nie aż w takim stopniu) i wygląda lepiej niż oryginal.

Wyraźniej się czyta dłuższe teksty :D

W każdym razie, GZ dla autora :D

pzdr

DeWo

P.S.: Czy nie powinniśce czasem obok napisu: MOCfirum.pl (beta) dopisać, że styl na podstawie Deflection by IPBforumskins? :P

Panel został w "Stylu" deflection jest na moje życzenie - ze względu na przyzwyczajenia użytkowników...ach ta moja upierdliwość ;) . W oryginalne skin miał być bez sidebara, fluo to nie jest modyfikacja forum i redesign, tylko po prostu dodatkowy template, który w sposób nieznaczny ingeruje w pliki forum. W chwili obecnej fluo jest jeszcze nieukończony, stąd też napis "Beta" w logo, tak jak zauważyłeś i... pewne z tego tytułu niedociągnięcia które wychodzą w tym temacie. Co do informacji o wykorzystaniu części budowy sidebara z deflection... hmmm... na pewno warto jest skontaktować się z IPBforumskins, co zaraz zrobię, choć z tego co mi wiadomo, to jeśli praca graficzna jest w 95% bądź mniej różna od wzorca, nie przysługują w związku z tym żadne rozczenia z tytułu praw autorskich... także powinno się wszystko trzymać kupy :)

W każdym razie dzięki za czujność, na mpcforum.pl jest całkowity zakaz łąmania praw autorskich... szkodaby było, gdyby na takiej pierdole zaliczyć wtopę ;)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Aaa i radzę Ci zmienic chmody dla plikow z /public/style_css/css_12 żeby ktos tak chamski jak ja nie pobrał ich wszystkich :P

Oczywiscie tylko do celów edukacyjnych :D

Edit

Nie poszukujecie kogoś biegłego w php, css, js, html i IP.Board? :D

Opublikowano

Aaa i radzę Ci zmienic chmody dla plikow z /public/style_css/css_12 żeby ktos tak chamski jak ja nie pobrał ich wszystkich :P

Oczywiscie tylko do celów edukacyjnych :D

Edit

Nie poszukujecie kogoś biegłego w php, css, js, html i IP.Board? :D

Chmody ustawione, dzięki. Wszelkie uwagi są zawsze cenne.

Moje gg <Cut> . Zapraszam :)

Opublikowano

Nonono zarąbisty template...ta czerń i ciemność związana z cheaterami i hackami do gier pasuje ;)

Moje zauważone błędy :

0

Moje propozycje :

Można by było skopiować tło paska z nazwą tematu i wkleić na miejsce pod nazwą usera i datą napisania posta noi

zmienić kolor czcionki pod danymi użytkownika obok treści postu na hmm....może biały ale nie jestem przekonany

a reszta good ;)

Dzięki kokosz za skina i myślę że MPC będzie takie jak dawniej :) :P

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jest mozliwosc powrócenia do starego skinu mpc tzn sprzed 2lat ^^?

Nie gdyż jest to stara wersja i nie będzie działać z aktualną.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...