Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Dla Mpcforum.Pl

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kokosz ja moze wysle xDDD mam 12 lat ale wysle ;f bedzie szybko bo ja z wrocka tez :D

fwlogo.png

Zagrajmy razem na Fantastic World!

Planowany nick: EsieQ

Planowana klasa:Dagger

Planowany kraj:Chunjo

Planowany cel:Miło spędzić czas i być proO

Serwer ruszy wkrótce! Więcej informacji w temacie!

Opublikowano

Kokosz ja moze wysle xDDD mam 12 lat ale wysle ;f bedzie szybko bo ja z wrocka tez :D

nie wiem czy możesz w tym wieku :)

Opublikowano

Pamiętajcie że jest to wpłata nie inaczej jak dobrowolna, po prostu kto ma ten da a całość idzie na pokrycie kosztów nowego serwera,

na widok jego specyfikacji zrobiłem duże oczy z wrażenia :)

Pozdrawiam.

PS

Mega wielki format tego drutu.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ja bym wolal jakby mozna było przesłać smsem ;d Mógłbym dać okolo 60zł (tyle mam na komórce) A na poczcie będe gdzies koło wtorku/środy. W wieku 15lat mogę przesłac czekiem ?

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Spójrzcie na to tak:

Jeżeli będzie SMS = więcej kasy. Większość by z SMS'a wysyłała, co prawda koszą kasę, ale będzie jej i tak więcej.

Ja już nic nie piszę. Wasza decyzja :> .

@edit

Oczywiście wprowadzenie takiej opcji min. za 30 zł.

Opublikowano

Pamiętajcie że jest to wpłata nie inaczej jak dobrowolna, po prostu kto ma ten da a całość idzie na pokrycie kosztów nowego serwera,

na widok jego specyfikacji zrobiłem duże oczy z wrażenia :)

Pozdrawiam.

PS

Mega wielki format tego drutu.

Jest to kawał maszyny, jednak nasze forum też nie jest małe ;)

Dzięki jeszcze raz wszystkim, którzy wpłacają.

Opublikowano

postaram się przesłać jakąś sume, nie obiecuję że będzie wielka ale grosz do grosza fundusz dla kokosza :P

Jakieś 10-20zł zawsze się znajdzie.

Opublikowano

Płatność sms-em to nie jest dobry pomysł :) Ja już wysłałem z mojego konta drobną kwotę (15 zł) (Więcej nie mogę :( ) Mam nadzieję że szybko uzbieramy na nowy serwer!

Pozdrawiam MrMisiek

PS kokosz mogę wiedzieć w jakim banku posiadasz konto?

ohcrapp1.gif
Opublikowano

A ja jestem za wprowadzeniem sms.

Rejestracja w dotpayu trwa do 2 dni z aktywacją włącznie.

Pobierają około 53% (wiem z własnego doświadczenia) a sądząc po ilosci glosów „za” z samych 47% smsow uzbierałoby się więcej niż z przelewów :P

Niemniej jednak zaraz zrobie jakiś co prawda maly, ale przelewik, tylko jak wpisać małpy z mojej nazwy wyświetlanej do tytułu przelewu? o.O

Opublikowano

Ja tam na waszym miejscu bym se uzbierał na coś fajnego , tu 3 dychy , tam 2 i już jakieś rękawice mma ;) a do tego wgl nie znacie nikogo z rl z administracji ;)

Kokosz nie popisałeś się w tej chwili , naciągacie z 12/13 letnich dzieci żeby wam kase słali może tak sam wykup serwer albo reklamy wprowadz na forum i kasa się uzbiera po mies po dwóch jeśli będą klikać ;).

Opublikowano

Ja tam na waszym miejscu bym se uzbierał na coś fajnego , tu 3 dychy , tam 2 i już jakieś rękawice mma ;) a do tego wgl nie znacie nikogo z rl z administracji ;)

Kokosz nie popisałeś się w tej chwili , naciągacie z 12/13 letnich dzieci żeby wam kase słali może tak sam wykup serwer albo reklamy wprowadz na forum i kasa się uzbiera po mies po dwóch jeśli będą klikać ;).

ahhh ta mentalność polaków ... nie każdy jest zasranym oszustem, i wyłudza kasę na każdym boku, Kokosz przez 4 lata sam z siebie opłacał serwer, jest to jedyny raz gdy o to poprosił, myślisz że akurat teraz gdy MPC nawala praktycznie każdego dnia, zachciało mu się coś kupić ... no proszę ja Ciebie ... jeden raz napisałem żeby użytkownicy klikali w reklamy to Kokosz usunął treść mojego posta... więc jeśli nie chcesz to nie wpłacaj, pisane było że robimy to z własnej woli, on niczego nie każe. a za miesiąc czy dwa, będzie dużo więcej userów i serwer całkiem siądzie, i sobie na mpc nie wejdziemy.

Opublikowano

Nikt z wyjątkiem Dawmar'a nie mógłby napisać czegoś takiego -.-

Myślisz że kokosz po 5 latach MPC nagle wziąłby kasę dla siebie i niech się dzieje co chce?? Nie!!

Tak jak napisał @up

Cały czas opłacał serwer z własnej kieszeni, a serwer z 12GB RAM tani nie jest...

„Reklamy wprowadz na forum” -- ślepy czy glupi? SĄ! A jesli na serio uważasz że z AdSense w 2 miesiące wyciągniesz kasę na serwer... No comment... A myślisz że nawet jeśli, to rozwijające się forum wytrzyma dwa miesiące na kimsufi? NIE!!

I nikt tu nie naciąga 12 latkow. Może raczysz przeczytać cały temat? Kilkakrotnie kokosz zaznaczał że wszystkie wpłaty są dobrowolne.

Więc jeśli nie wiesz to stul dziób i siedź cicho.

Dobrej nocy życzę

DeWo

P.S.: Skoro 13 latkow nazywasz dziecmi a sam masz 15 to naprawdę „myślisz” że w Twoim mniemaniu jesteś dorosly?

P.S.2: Jeśli macie takie poglądy jak ja to jebnijcie plusa :P

Opublikowano

Kokosz zacznij współpracować z kimś, znajdź sponsorów :) Bądź tak jak mówiłeś - GoldMember za pieniądze. Zrób tak jak DW.pl. Qspy nieźle zarabia kase na tych VIP'ach :)

Opublikowano

Kokosz zacznij współpracować z kimś, znajdź sponsorów :) Bądź tak jak mówiłeś - GoldMember za pieniądze. Zrób tak jak DW.pl. Qspy nieźle zarabia kase na tych VIP'ach :)

Jak będzie goldmember za kase - to forum spadnie na psy.

Nie polecam tej opcji.

Opublikowano

Też nie polecam.

Wtedy forum zacznie jechać komercją i odstraszać ludzi.

Opublikowano

jeden raz napisałem żeby użytkownicy klikali w reklamy to Kokosz usunął treść mojego posta...

Ja słyszałem, że nie wolno zmuszać do klikania w reklamy bo google za to nic nie da, każdy musi wejść z własnej woli. Prawdą jest, że kokosz nikogo do niczego nie zmusza ale lepiej wpłacić te pare złotych i jak tak każdy wpłaci po 10zł to już sie uzbiera nizła sumka i nowy serwer można kupować :)

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Ja słyszałem, że nie wolno zmuszać do klikania w reklamy bo google za to nic nie da, każdy musi wejść z własnej woli. Prawdą jest, że kokosz nikogo do niczego nie zmusza ale lepiej wpłacić te pare złotych i jak tak każdy wpłaci po 10zł to już sie uzbiera nizła sumka i nowy serwer można kupować :)

no tak, ale to nie kokosz prosi, i to była taka sama prośba jak teraz, tyle że nic nikt nie tracił, więc to też była by własna nieprzymuszona wola ;)

co do gold membera za kasę, to głupota... Kokosz kiedyś mówił o tym, ale chyba w żartach ;)

Opublikowano

Bez komentarza ;/ Google jest wszechwiedzące i będzie wiedzieć czy ktoś kliknął z własnej woli czy też został do tego zmuszony tak ??

Niestety są tacy ludzie którzy biorą a nic nie dają heh ;/ No ale miejmy nadzieję że znajdą się dobrzy ludzie na forum i wpłacą te 10-20zł :D

A co do Gold mambera też uważam że to głupota no ale może by stworzyć grupę V.I.P (lub coś podobnego) i dajmy na to 10-20zł za miesiąc. Grupa nie dawała by żadnych uprawnień lecz zmieniała by grupę z Mambers na V.I.P co wy na to ??

@down

Heh nie jestem obczajony w rangach na forum :D A czy ja mówię że ma być to obowiązkowe ?? Jak ktoś będzie chciał to kupi :mellow: Hmmm.... tak ale ja mówię o stałej dotacji ;/ kokosz opłaca serwer z własnej kieszeni i czuje się z tym niewporządku <_< My jako użytkownicy korzystamy z tego forum i uważam że powinniśmy dać też coś od siebie ;/ Oczywiście nie ma być to jakimś obowiązkiem ;/

Za wpłate dajmy na to 50zł dostaniemy range Sponsor na 6 miesięcy B)

Opublikowano

Ok,jak narazie 20 zł poszło ;p.

Może wpłacę coś więcej bo narazie nie mam takiej możliwości.

@UP

Ranga V.I.P już jest :D.

Wogóle to głupota....

to forum słynie ze swojej darmowości.....

Zamiast V.I.P'a narazie jest Sponsor - to chyba wystarczy,co nie?^^ ;p.

spake.png

Sygnaturkę wykonała KisuShite

take a gun and count to three...

windows7_userbar10.gif

45180.gif

Opublikowano

no dokładnie, sponsor i tak już się nieźle wyróżnia ;D

Opublikowano

no dokładnie, sponsor i tak już się nieźle wyróżnia ;D

Wg. mnie sponsor jest większym zaszczytem niż jakiś VIP czy gold.

Ja mogę wpłacić jakieś 40zł ale to po dziesiątym :<

To za dużo nie pomoże. :|

Opublikowano

Chodzi mi o to żeby użytkowników jakoś zachęcić do sponsorowania serwera :D Nie koniecznie musi być to ranga <_< Ja niestety też około 10 <_<

P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...