Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Lochy - Co I Jak?

XKosiKredki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wszystkim !

Na pewno dręczyło was pytanie, do czego są lochy, albo jak tam wejść? W tym tutorialu pokaże wam o co tak dokładnie chodzi z lochami.

Jest 10 różnych lochów, każdy składający się z 10 poziomów.

Aby wejść do jednego z nich musisz znaleźć klucz, będzie ci on potrzebny do każdego z lochów.

Skąd wziąć klucz? Klucze, losujesz w questach w karczmie, wypadają one na takich lvlach :

Klucz 1. do poziomu 12 postaci (zadanie)

Klucz 2. do poziomu 22 (zadanie)

Klucz 3. do poziomu 32 (zadanie)

Klucz 4. do poziomu 47 (zadanie)

Klucz 5. do poziomu 62 (zadanie)

Klucz 6. do poziomu 82 (zadanie + sklep)

Klucz 7. do poziomu 97 (zadanie)

Klucz 8. do poziomu 112 (zadanie)

Klucz 9. do poziomu 132 (zadanie + sklep)

Loch 10 zostanie otwarty po przejściu pozostałych 9 lochów

ps: z edytowałem tekst z oficjalnej strony sf-game, gdyż tam co oni napisali było nie prawdą, mam 3 postacie i zawsze na takich właśnie poziomach wypadają klucze.

Powiedzmy sobie ,że mamy 21 lv. Na 21 lv, już może nam wylosować klucz w karczmie.

Jeżeli wylosowaliśmy go, to bierzemy ten właśnie quest.

kluczwquescie.png

Teraz wystarczy przeczekać czas.

czasquesta.png

wygranyklucz.png

Gdy już wygramy klucz. Możemy przejść do zakładki bohater.png

kluczweq.png

Jeżeli mamy taki klucz w eq, możemy się udać do Lochów, żeby otworzyć komnatę .

otworzonelochy.png

W moim przypadku, otworzyłem 2 komnatę.

Po otwarciu komnaty, klucz znika z naszego eq.

W lochach zdobywasz doświadczenie i złoto, oraz masz 50% szans na znalezienie przedmiotu który jest tak jakby "unikalny", charakteryzuje się niebieskim napisem pod nazwą przedmiotu i ma dodatkowe bony np takie jak ten:

pasfidgeta.png

W lochach można zdobyć artefakty. Szansa znalezienia takiego artefaktu wynosi 25%. Po pokonaniu bossa lochu (na jego ostatnim, 10. poziomie) zawsze otrzymasz taki artefakt.

TUTORIAL W 100 % ZROBIONY PRZEZ MNIE !!! MOJE OBRAZKI I MÓJ TEKST !!! POZWALAM NA KOPIOWANIE GO NA INNE FORA ORAZ STRONY INTERNETOWE ALE Z PODPISEM AUTORA !!!

I jeżeli można to bardzo proszę o zdjęcie 10 %

@PS: Mój 500 post

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trochę ci się z lvl-ami pomyliło bo klucz do 4 poziomu dostaje się od 38 lvl :)

To nie prawda....

Mój kolega ma 39 lvl, i jeszcze 4 klucza nie dostał. W moim tutorialu jest wszystko tak jak powinno być... Jeżeli mi nie wierzysz mogę go poprosić o parę scrn.

Opublikowano

podrabiać screny bardzo łatwo, nie musisz ich dawać to zależy od szczęścia kiedy dostaniemy klucz ok tech leveli

Nie podrabiałem żadnych screnów. Ciebie ma to nie obchodzić dla czego daje.

Opublikowano

Masz troche bledow:

Misje z kluczami dostepne są od 10, 20, 30 itp a nie 11, 21, 31

Do tego:

Szansa na artefakt od potworów w lochach wynosi 25% do 9 poziomu oraz 100% na 10 poziomie każdych lochów

Pozdrawiam.

Mel

Avate_eune_117_4_logo.png

Opublikowano

Klucz powinien być w misji na 10lvl i tylko jest w misji na 10lvl czasami może być na 11lvl ale to żadko a ty koleś który mówił że dostał klucz na 8lub 9 lvl powodzenia nobku czytaj forum

99% idiotów czyta ten opis z ręką

na myszce xD już nie zdejmuj ZA PÓŹNO ^^

Opublikowano

Klucz powinien być w misji na 10lvl i tylko jest w misji na 10lvl czasami może być na 11lvl ale to żadko a ty koleś który mówił że dostał klucz na 8lub 9 lvl powodzenia nobku czytaj forum

"Nobek" to ty jesteś... gówno prawda ! Mi się dopiero klucz trafił na 12 lv, więc japa w piach bo leży byle jak.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale co gówno prawda ? Ja tutaj nie widzę żadnej "gówno prawdy" ...

A jeżeli chodzi Ci o lv, na których znajduję się klucz, to czytaj dokładniej oraz ze zrozumieniem dziecko.

Napisałem ,że klucz dropi np do 12 lv... CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM!!!!

Opublikowano

Nie może dropić do któregoś z poziomów. Jeżeli już masz 12 poziom to z kluczem masz się już pożegnać nie? Czytaj ze zrozumieniem forum ;)

daj -

BŁAGAM DAJ MINUSA !

Opublikowano

Nikomu i jeszcze raz powtarzam, nikomu nie zdarzyło się tak, że nie dropneło komuś jakiś klucz, ponieważ jeżeli nie weźmiesz tego questa z kluczem, to on się automatycznie pojawia w NASTĘPNYCH questach....

Jeżeli chcesz mogę specjalnie dla Ciebie zrobić noob chara i nagrać eksperyment na youtube.... btw. na forum wchodzę tylko po to aby się dowiedzieć kiedy będzie promocja na grzyby :)

Opublikowano
ps: z edytowałem tekst z oficjalnej strony sf-game, gdyż tam co oni napisali było nie prawdą, mam 3 postacie i zawsze na takich właśnie poziomach wypadają klucze.

Coś ci słabo wypadało

Bo mi każdy klucz wypadł na równych dziesiątkach

I 6 loch jest od 80 levela lub na 70 + w sklepie

a 7 też od 80

i lochów jest 12 nie 10

Popraw też resztę

c1362a4ce5f09e05fde0d19b9e00ac65.jpg
Opublikowano

Coś ci słabo wypadało

Bo mi każdy klucz wypadł na równych dziesiątkach

I 6 loch jest od 80 levela lub na 70 + w sklepie

a 7 też od 80

i lochów jest 12 nie 10

Popraw też resztę

BOŻE ! Kolejna ciota która nie potrafi czytać ! To mnie już wkurwia, zacznijcie poprawnie czytać !

Napisałem ,że klucze wypadają DO ,a nie OD !!!!

A tego że lochów jest 12 to nie wiem, gdyż zrobiłem ten tutorial jeszcze przed updatem, gdzie zostały dodane lochy gildijne itp....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...