Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Lochy - Co I Jak?

XKosiKredki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może jakiś dowód ?

A może by nie trzeba było dowodów tylko Ty dziecko nie masz szczęścia i ze swojego "doświadczenia" w grze źle piszesz poradnik! Klucze dropiom od 10, 20, 30 itp... jak się nie znasz to nie pisz. to że wypada "DO 32" to nie prawda, zależy od twojego szczęścia więc przestań tu wszystkich wyzywać bo w tej chwili zachowujesz się jak dziecko. A to że klucz wypadł mu na 16 poziomie to jest możliwe, po prostu chłopak/dziewczyna ( :rolleyes: ) nie miał szczęścia.

A to że na forum głupoty piszą, to Ci chyba chodziło o twój topic? na forum SFgame nie kłamią, ani źle nie piszą.

Pozdrawiam, mixer356.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Klucz do lochu 2-go padl mi na 27 lvl'u klucz do lochu 5 zaś padl mi na 53

Lochy 1 [od lv 10 do XXXXX] Padl mi na ok. 12lvl

Lochy 2 [od lv 20 do XXXXX] Padl mi na 27 lvl

Lochy 3 [od lv 30 do XXXXX] Padl mi na 30 lvl

Lochy 4 [od lv 40 do XXXXX] Padl mi na 40 lvl

Lochy 5 [od lv 50 do XXXXX] Padl mi na 53 lvl

Lochy 6 [od lv 60 do XXXXX] Czekam chociaż mam 57 lvl.

Lochy 7 [od lv 70 do XXXXX]

Lochy 8 [od lv 80 do XXXXX]

Lochy 9 [od lv 90 do XXXXX]

Lochy 10 [od lv 100 + ukonczone wszystkie inne lochy do XXXXX] - klucz nie wypada, po prostu sie uaktywnia

A te baje co sadzicie ze leci od 6-8 to se w dupe wsadzcie wyjmijcie i powąchajcie bo to glupoty.

Tajemnica ! Co tu jest ? Hack ? Trade hack ? Odnośnik na profil ? _-^*^-_-^*^-_-SPRAWDŹ TO SAM ! Lub Stchórz !_-^*^-_-^*^-_

Cabal

EUROPE

50 postów [v]

100 podstów [v]

NickFreeStyleKiller

SerwerMars

ProfesjaWarrior [WA]

pisać jak chceta wpierdziel dostać ;D

Opublikowano

Piszesz głupoty, nikt na youtube nie miał tak ze na 30lvl mogl sie pozegnac z 2 lochem, mi padł klucz na 26poziomie do 2 poziomu lochu, oraz na 44 padl mi do 4lvl lochu.

Klucze jezeli nie padają , to co każdy zestaw misji zwieksza się szansa ze ten klucz padnie. Lub w kazdym razie mozna go kupic w sklepie jezeli takowoż sie pojawi.

Tyle z mojej strony i prosze nie pisz glupot jak ledwo zaczales grac, a tak miedzy nami powinieneś zrobić poradnik JAK SIE ZALOGOWAĆ bo chyba głupszego tuta nie było.

To jest ukryta treść, proszę

Tajemnica ! Co tu jest ? Hack ? Trade hack ? Odnośnik na profil ? _-^*^-_-^*^-_-SPRAWDŹ TO SAM ! Lub Stchórz !_-^*^-_-^*^-_

Cabal

EUROPE

50 postów [v]

100 podstów [v]

NickFreeStyleKiller

SerwerMars

ProfesjaWarrior [WA]

pisać jak chceta wpierdziel dostać ;D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No nie wiem jak to jest ale mi na przykład klucz do 3 lochu poleciał na 34 poziomie. Pamiętam to dobrze bo bardzo się wtedy niecierpliwiłem. Być może miałem wcześniej tą misje lecz jej nie przyjąłem, ale jest to mało prawdopodobne ponieważ zawsze uważnie sprawdzam misje, lecz nie wykluczam takiej możliwości. :)

Opublikowano

Autor tego tematu ma nikłe doświadczenie z gry moim zdaniem.. Żałuje, że 10 minut temu screena nie zrobiłem jak dopiero na 13 mi dropnął klucz do pierwszych lochów. Nie ma czegoś takiego, że klucz dropi DO jakiegos lvla!

Korzystam z konta brata. Moje własne konto, z którego narazie nie korzystam: Karasu

Opublikowano

Autor tego tematu ma nikłe doświadczenie z gry moim zdaniem.. Żałuje, że 10 minut temu screena nie zrobiłem jak dopiero na 13 mi dropnął klucz do pierwszych lochów. Nie ma czegoś takiego, że klucz dropi DO jakiegos lvla!

1 klucz jak i kilka następnych można wydropić różnicą 10 lvli, czyli klucz do 1 lochów możesz nawet drapnąć dopiero na 19 poziomie, tak samo klucz do 2 lochów możesz dopiero wydropić na poziomie 29, niestety jest tak że klucz dropi do pewnego poziomu.

Co do tematu jest on źle napisany i bardzo mylny.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

No dobra, czyli z tego co wynika co piszecie oznacza, ze to co pisze w instrukcji obok obrazka shakes & fidget po zalogowaniu piszę źle, gdyż mówicie, że to co ja piszę to jest źle, a to co tam pisze, to jest dobrze, a wasze przykłady waszych postaci są też złe w stosunku z tamtą instrukcją. No to pozdro dla was. Gubicie się we własnych zdaniach można tylko czytać co piszecie i śmiać się.

@PS. wasze posty poprawiły mi dzisiaj ostro humor thx :)

A co do tego że mam mało doświadczenia z tą grą to mam 110 lv mag s4 i 111 lv wojownik s4.

Opublikowano

No dobra, czyli z tego co wynika co piszecie oznacza, ze to co pisze w instrukcji obok obrazka shakes & fidget po zalogowaniu piszę źle, gdyż mówicie, że to co ja piszę to jest źle, a to co tam pisze, to jest dobrze, a wasze przykłady waszych postaci są też złe w stosunku z tamtą instrukcją. No to pozdro dla was. Gubicie się we własnych zdaniach można tylko czytać co piszecie i śmiać się.

@PS. wasze posty poprawiły mi dzisiaj ostro humor thx :)

A co do tego że mam mało doświadczenia z tą grą to mam 110 lv mag s4 i 111 lv wojownik s4.

W takim razie poczytaj chociażby instrukcje do gry, i daj mi znać to się pośmiejemy wspólnie :)

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

A wy piszecie ,że dostajecie klucze na 7 i 15 lvlach hahahaha

Widzę dalej nie rozumiesz, jeśli przeczytałeś ze zrozumieniem klucze można wydropić od xx poziomu, początkowo jest to różnica 10 lvli, więc klucz możesz wydropić na 10 poziomie jak i również na 19, wszystko zależy od szczęścia.

Opublikowano

Widzę dalej nie rozumiesz, jeśli przeczytałeś ze zrozumieniem klucze można wydropić od xx poziomu, początkowo jest to różnica 10 lvli, więc klucz możesz wydropić na 10 poziomie jak i również na 19, wszystko zależy od szczęścia.

Jakbyś chciał wiedzieć chodziło mi o to, że wszyscy w tym temacie piszą że KLUCZ DO 1 LOCHU mieli już na 7 lv, a KLUCZ DO 2 LOCHU mieli już na 17 lv :) Przeczytaj dokładnie ten post zanim znowu coś palniesz

Gość RoyalShark
Opublikowano

Koksik ja się z tobą nie zgodzę ..

Nie wiem skąd wziąłeś ten 12lvl ..

Chyba z własnego doświadczenia gdyż ja dostaje klucz po 2-3 misjach po wbiciu odpowiedniego lvla tj. 10,20 itd.

No ale + i tak Ci dam ^^.

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dostanie klucza na 7 lvl jest możliwe ale musi zostać spełnionych kilka warunków, start w rozwiniętej gildii ze skarbcem oczywiście i rozwój 3 podstawowych atrybutów... od nich zależy prawdopodobieństwo wypadnięcia klucza wcześniej niż nie później jak po 10lvl

Jest takie przysłowie ktoś kiedyś napisał "w dupie byłeś, gówno widziałeś"

pozdrawiam.

No Luknij Sobie - good shita

Opublikowano

Klucz 1. do poziomu 12 postaci (zadanie) 10

Klucz 2. do poziomu 22 (zadanie) 20

Klucz 3. do poziomu 32 (zadanie) 30

Klucz 4. do poziomu 47 (zadanie) 40

Klucz 5. do poziomu 62 (zadanie) 50

Klucz 6. do poziomu 82 (zadanie + sklep) 60

Klucz 7. do poziomu 97 (zadanie) 75

Klucz 8. do poziomu 112 (zadanie) 90

Klucz 9. do poziomu 132 (zadanie + sklep) 105

Loch 10 zostanie otwarty po przejściu pozostałych 9 lochów

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Ej powiedzcie mi czym sie różni przedmiot uniakalny od artefaktu??

hmm jakby ci to wyjaśnić zwykły przedmiot może dawać np +200 zręczność i może +100 inteligencja (nizebyt zgrane co nie??) ale gdy dostaniesz artefakt w lochach to możesz dostać te cechy które najbardziej ci się przydadzą jak jesteś zwiadowcą to zręczność życie i szczęście albo wszystkie cechy +ileś tam i zwykłe przedmioty dają o wiele mniej niż artefakty

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hmm jakby ci to wyjaśnić zwykły przedmiot może dawać np +200 zręczność i może +100 inteligencja (nizebyt zgrane co nie??) ale gdy dostaniesz artefakt w lochach to możesz dostać te cechy które najbardziej ci się przydadzą jak jesteś zwiadowcą to zręczność życie i szczęście albo wszystkie cechy +ileś tam i zwykłe przedmioty dają o wiele mniej niż artefakty

jest na niebiesko a daje tylko 1 bon unled22a.png cemu??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Klucz 1 : +10 lvl

Klucz 2 : +20

Klucz 3: + 30

Klucz 4 : +40

Klucz 5: +50

Klucz 6: +60 zadanie / +70 sklep

Klucz 7 : +70

Klucz 8 : + 90

Klucz 9 : + 105 zadanie/sklep

Lochy 10-13 otwieraja sie same

Opublikowano

Tak się zastanawiam po co to wszystko kopiujecie albo piszecie bzdury ..

1 Lochy: Od 10 lvl do 19 lvl - Misja

2 Lochy: Od 20 lvl do 29 lvl - Misja

3 Lochy: Od 30 lvl do 39 lvl - Misja

4 Lochy: Od 40 lvl do 49 lvl - Misja

5 Lochy: Od 50 lvl do 59 lvl* - Misja

6 Lochy: Od 70 lvl**, od 80 lvl *** - Misja,Gabinet Magii

7 Lochy: Od 80 lvl do 89 lvl* - Misja

8 Lochy: Od 95 lvl do 100 lvl* - Misja

9 Lochy: Od 110 lvl** i od 110 lvl *** - Misja,Gabinet Magii

10 Lochy: Gdy ukończymy wszystkie lochy od 1-9 czyli tak ok.145 lvl

11 Lochy: Gdy ukończymy 10 loch, niestety nie wiem na którym mniej więcej lvl je otworzymy

12 Lochy: Gdy ukończymy 11 loch, niestety nie znam lvl'a na którym się mniej więcej otwiera ten loch

13 Lochy: Gdy ukończymy 12 loch, nie znam lvl'a na którym kończymy otwiera się ten loch ..

Legenda:

* - Nie jestem pewien

** - Gabinet Magii

*** - Misja

Sam osobiście na 113 lvl mam już wszystkie 9 lochów otwartych :)

Sam to pisałem z pamięci, niestety niektórych nie wiem bo już nie pamiętam albo jeszcze tam nie doszedłem :P

b_350_20_228BEC_083254_FFFFFF_0B5B99.png

Steam: dziamal

Nick w grze: dziamal

Opublikowano

a mam pytanie.Jak zabiję bosa lochu to mogę go potem zabić jeszcze raz?

czy jak zabiję bossa to loch zostaje zamknięty czy mogę co jakiś czas go zabić żeby dropić artefakty?

Opublikowano

Jak zabijesz np.Książe Ciemności(Boss 1 lochu) to loch jest automatycznie zamykany bez możliwości ponownego otwarcia go ..

b_350_20_228BEC_083254_FFFFFF_0B5B99.png

Steam: dziamal

Nick w grze: dziamal

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...