Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bk i jego trick

Bamboocha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fortitude a co to jest ^^ heh :D (co do skrótów używam to myślałem ze są one bardziej popularne ponieważ nie spotkałem jeszcze gracza co by nie wiedział co to znaczy EDR, ID, albo AA i BB)

Opublikowano
fortitude a co to jest ^^ heh :D (co do skrótów używam to myślałem ze są one bardziej popularne ponieważ nie spotkałem jeszcze gracza co by nie wiedział co to znaczy EDR, ID, albo AA i BB)

no to spotkales ale ja nie gram na mu "dwie trzecie" tylko na gmo, wiec za bardzo sie nie orientuje.ale spoko, oszczedz mi swojej wiedzy. jest jeszcze google. a po drugie czekamy na ss/film, bo to jest meritum sprawy a nie to, ze ja nie wiem jak sie co nazywa :D

que?

Opublikowano

daj jakis screen tego albo opis dokladny jakas charakterystyke bo ciezko na sucho zrobic

ps.

chodzi o fireballe dookola?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

widzialem kiedys cos tego tybu na ver.1.02d gosciu z boneblade bez JoH walił mi po 90k a nawet fuli nie mial robil jakby kombo tyle ze na koncu byl TS nie nagralem filmika bo to bylo dawno i nie umialem teraz gram na gmo i nie będe szukał tego serva widzialem tez jak gosciu pral wingi i mu warior lmorning star wyszla +12 i sobie wzią

Opublikowano

Wątpie ze jest jakis unbugen version for s4 jak wypral sobie ms+12 i wyciagnol to wiesz server totalny syf Ogolem s4 to jedne wielkie go*** i napewno nie ma mozliwosci walniecia 400kk dmg Mzoe to byl admin zrobil sobie nietypowe satry 11111111111111111kkk? Lepiej zamknijcie ten topic bo to jedna wielka sciema Duzo razy gralem na s4 i nie spotkalem sie z takim czyms

Opublikowano
Skoncz kurw!@#$

Nie oslabiaj ludzi i wypier!@#$!

Nie bylo zadnego ss ani filmu, wiec to tak jakby ten trik nie istnial

Mądrze prawi. Dużo HP i MP mu. I co najmniej ze dwa ancienty ;).

que?

Opublikowano

Nie interesuję się tym zabardzo, ale czy nie zauważyliście, iż ktoś wspomniał, że ma 2kk hp i koles wali po 400kk ( na chłopski rozum 2kk - 2 miliony, 4kk- 400 milionów oO), na dodatek co by nie było gra(podobno) 6 lat w mu a tego nie wie ? Bueh....

Gramy tylko !LEGIT! :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Odin MS !:

Bandit lvl 4x Fazi - Very ACTIVE!

Opublikowano

Chwila chwila Panowie.

Chłopaka uratuje. Sam oberwałem tym "czymś".

Np: Zachodzę na spota, BK bije z TS. Zatrzymuje się, ja wiedząc co już chce zrobić robię teleporta. On jak strzała znajduje się tam gdzie ja stałem i nieważne gdzie się przeteleportuję zabija mnie. Nie wiem czy z TS czy z czego. Ale na hita, z full statami, setem fo GS.

Krążą słuchy że Ci "trickerzy" używają SG (SpeedGear). Według mnie coś takiego nie powinno działać w sposób prawidłowy, no ale póki nie spróbuję to nie powiem. Niestety taki trick jest. I proszę o nie zamykanie tego tematu. Być może jak nam uda się dowiedzieć co to jest, będziemy mogli korzystać z tego wszyscy.

Treść wiadomości napisana pod wpływem alkocholu....

NIL:

[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] = 0%

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- No te w takim kształcie *staruszka rysuje palcem w powietrzu coś na wzór jajka*
- Co to za kształt?
- No... yyy... apokalipsy

Opublikowano

jestem za tym zeby ten temat zamknac, zupelnie nic nie wnosi.tworzy jedynie jakies domysly. z tym skillem bk jest tak jak z ufo czy big foot. ktos tam widzial, ale nikt nie potrafi tego jednoznacznie udowodnic. jesli faktycznie ktos bedzie mial jakies zrzuty czy filmy, to zawsze mozna stworzyc topic jeszcze raz. a tymczasem jestem za dodaniem taga

To jest ukryta treść, proszę

;).

que?

Opublikowano

wrzucaj wrzucaj, wierz, ze naprawde jest duzo ludzi ktorzy chcieli by to zobaczyc. ja naprzyklad i jakos doczekac sie nie moge.

que?

Opublikowano

@up2

ktore to juz twoje konto ? Chyba z 10

Wszystko kto co pisze na ten temat to za pewne 1 i ta sama osoba...

Zal co do hack'a nc

Wiadome, ze to nie bedzie jakis mega super haxor tylko jakies gowienko

ktore dziala na privie ^_^

Opublikowano

zauważ date rejestracji na koncie ;). Bazy MySQL nie oszukasz, chyba że się włamiesz :). W każdym razię żal mi tych wszystkich "a ja wam pokaże że jest taki trick" ale przynajmniej można się pośmiać. W koncu i tak wieje nudą na forum.

que?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie no dobre, Bambocha nie wiedziałem, że jestem taki popularny.

I, że wrzucicie to na mpc-a, nie jeden film już nakręciliście i nic wam nie dało

Proszę Moda również o zamknięcie tego temat bo co niektórzy rozbisurmanili się pisząc o takim killaniu

Pozdrawiam Niuniek

Opublikowano

@up

wtf żal spam -.-

@Topic

z tym combem z 6częściej jest taki trick ale zapomniałem jak się robi ;/

o.O
Opublikowano

no spoko a ja znam skilla z 11 czesci, pewnie i tez tylko skasowalem na prosbe kolegi. mi zarzucasz spam, gdzie ja odnosilem do posta powyzej, zupelnie pustego a Twoja wypowiedz to jakis krok milowy dotyczacy tego topicu? wiesz wiem jakie beda numery dzisiejszego totka, tylko

ale zapomniałem
jakie to były. cały topic jest bez sensu i co chwile ktos pisze, ze zna/umie/widzial czy tak jak Ty zapomnial, wiec skonczcie wreszcie robic z siebie pr0usero-hackerow i albo wrzucie wreszcie jakis dowod a nie marudzcie ze jest ale nie mam dowodu. jesli moja wypowiedz to spam, to ja juz nic nie rozumiem.

que?

Opublikowano

home weś wyluzuj człowieku - tym userem który podobno walił na 3 hity byłem ja.

Powiedziałem go 3 osoba na Smu i tyle - napisałem żeby temat zamknąć bo nikt nie da ss filmów ect. bo ich nie mają

A ja rzecz jasna nie będę się chwalił jak to robię.

Tak więc proszę o T/C end Move kosz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...