Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bk i jego trick

Bamboocha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
home weś wyluzuj człowieku - tym userem który podobno walił na 3 hity byłem ja.

Powiedziałem go 3 osoba na Smu i tyle - napisałem żeby temat zamknąć bo nikt nie da ss filmów ect. bo ich nie mają

A ja rzecz jasna nie będę się chwalił jak to robię.

Tak więc proszę o T/C end Move kosz

nie wiesz, nie wyluzuje, bo jesli ktos otwiera taki topic, to za pewne ma komus pomoc, tak? a gadanie co ja potrafie, zostaw politykom. oni sa mistrzami klamstwa i obludy. jeszcze troche dojdzie do tego, ze nawet nie odpowiedza ludzie, kiedy ktos zapyta o banal. bo moje, ja wiem, sam do tego doszedlem, moj kod, moj algorytm, skasowane na prosbe kolegi.. jesli to wlasnie tak ma wygladac to xtra. tylko poczekaj az kiedys Ty bedziesz musial o cokolwiek zapytac. sugeruje zalozyc nowe konto, bo nikt Ci nie pomoze. tyle ode mnie.

que?

Opublikowano

Niby czemu za darmo mam sprzedawać takie info - czy ktoś za mnie robił hoka, czy ktoś za mnie omijał gg, czy ktos za mnie omijał playseafe, czy ktoś grzebał i tworzył dll-ki, czy ktoś pisał skrypty w Delphi no sorry.

Opublikowano

Wez spierda!@# stad nie pisz tutaj jaki to pro jestes. Bo takich ktorzy pisza hacki jest masa...

A nikt specjalnie ciebie prosil nie bedzie o nic wiec jeszcze raz

Wypierdala!@#

Opublikowano
Niby czemu za darmo mam sprzedawać takie info - czy ktoś za mnie robił hoka, czy ktoś za mnie omijał gg, czy ktos za mnie omijał playseafe, czy ktoś grzebał i tworzył dll-ki, czy ktoś pisał skrypty w Delphi no sorry.

lol, pokaz filmik, ze cos takiego dziala i tyle, ja Cie nie prosze o opisanie "hoka", "playseafa[?]", a juz na pewno nie o grzebanie i "dll-ki". tylko utnij ten topic, pokazujac ze cos takiego jest. Nie zalezy mi na tym ze masz to udostepniac. btw. jesli masz taki angielski jak tutaj prezentujesz, to jestem pelen podziwu jak poradziles sobie w srodowisku object pascala. Ciekawe, ze przy pisaniu prostych polecen typu

To jest ukryta treść, proszę

nie robiles bledow, i jak Ci udalo sie skompilowac projekt. A to co napisal Mikiel^^, to swiete slowa. Takich co pisali hacki sa dziesiatki,i nie mysl ze jestes jedyny. Tylko dowod daj i koniec tematu bedzie. A jesli nie masz to daj spokoj i sam sobie wykonaj polecenie

To jest ukryta treść, proszę

que?

Opublikowano

Witam dzisiaj zarejstrowalem sie na te forum z nadzieja ze dowiem sie tutaj czegos o tym "tricku" poniewaz tez bylem swiadkiem tego cuda gadalem z tymi co to potrafia i nic od nich nie wyciagnelem niestety...

Opublikowano

A po co zamykać jeżeli ten trick istnieje?

Z tego co zauważyłem to chyba robią to w taki sposób: biorą buffa od elfa, idą na inną mapę, wracają i jeszcze raz i tak kilka razy i do tego szatana założyć, o dziwo to sprawdziłem i działa :0.

Jak połączyć to co wyżej napisałem z DS+TS, kolo z HP=2kk i setem FO padnie na 1-2 hity.

Poczekajmy, może ktoś zna inny sposób.

Bambo, a Zapodawacz to kto inny, wy normalnie upieracie się przy "nie widziałem to nie ma", oczywiste jest to że ten kto widział to wie lepiej, ale popatrzcie na temat. 3 strony spamu z postami typy "T/C" lub "haha multikonto". To jest żałosne. Opanujcie się ludzie.

P.S. Te forum się nic, a nic nie zmieniło, te same twarze tylko że z podziałem na głupie i mądre.

NIL:

[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] = 0%

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- No te w takim kształcie *staruszka rysuje palcem w powietrzu coś na wzór jajka*
- Co to za kształt?
- No... yyy... apokalipsy

Opublikowano

dobra pora uswiadomic co niektorym cos -> nie czytalem wszystkiego bo piszecie jak dzieci z podstawowki ale domniewam ze o to wam chodzi

jest combo hack, mozna bijac samym cyclone z broni bez uzywania ts i staba zrobic combo, nawet mozna zrobic 3 comba na raz uzywajac tylko skilla w broni.. to wszystko wyzsza szkola jazdy i przestancie wkoncu spamowac, tak samo mozna elfem bic nova i dw ice arrowem -_-

2006-2010

Opublikowano

Gdzies czytałem o tym biciu elfem novą, mógłbyś podać link do tego combo hacka?

Wątpię że to ten hack, gdyż nawet teraz używają tego tricku, a playsafe bez problemu znajdzie hacka :/

Mój trick też jest zły, bo działa tylko do 220lv i te buffy widać, a oni byli bez buffów.

Trzeba czekać.

NIL:

[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] = 0%

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- No te w takim kształcie *staruszka rysuje palcem w powietrzu coś na wzór jajka*
- Co to za kształt?

Opublikowano
Gdzies czytałem o tym biciu elfem novą, mógłbyś podać link do tego combo hacka?

Wątpię że to ten hack, gdyż nawet teraz używają tego tricku, a playsafe bez problemu znajdzie hacka :/

Mój trick też jest zły, bo działa tylko do 220lv i te buffy widać, a oni byli bez buffów.

Trzeba czekać.

link? ty serio myslisz ze komus chce sie pracowac i wstawiac takie rzeczy za free?

2006-2010

Opublikowano

takie rzeczy to tylko w erze

spamowanie? lol, 95% topicow tutaj to jest spam, nie chcesz nie czytaj. za duzo razy slyszalem o cudach, ktorych nie widzialem. jesli, jest taki trick to dobrze, fajnie udowodniliscie = jestescie zajefajni. a texty o dzieciach z podstawowki - to jest dopiero zal. mowi to gosc, ktory kiedys plakal na glownym forum gmo, ze chce sie zabic czy cos takiego. nie no xtra - faktycznie my jestesmy dzieci a ty jestes dorosly, lans

que?

Opublikowano

No wybacz, zrozumiałem to tak jakby ten hack już był lub jest na tym forum.

ty serio myslisz ze komus chce sie pracowac i wstawiac takie rzeczy za free?

Może nie teraz, ale kiedyś ktoś wstawi ;).

Więc, jeżeli hack nie jest publicznie udostępniony, a dużo osób umie tego tricka, wychodzi na to że nie używają hacka.

Wiem tyle że do tego tricka używa się DS+TS i coś jeszcze, tylko czego?

NIL:

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- Co to za kształt?

Opublikowano
takie rzeczy to tylko w erze

spamowanie? lol, 95% topicow tutaj to jest spam, nie chcesz nie czytaj. za duzo razy slyszalem o cudach, ktorych nie widzialem. jesli, jest taki trick to dobrze, fajnie udowodniliscie = jestescie zajefajni. a texty o dzieciach z podstawowki - to jest dopiero zal. mowi to gosc, ktory kiedys plakal na glownym forum gmo, ze chce sie zabic czy cos takiego. nie no xtra - faktycznie my jestesmy dzieci a ty jestes dorosly, lans

ty chyba mnie z kims mylisz bo ja nigdy na gmo forum sie nie wypowiadalem ^_^

"zal" ok.

tak wiec na zakonczenie tematu, combo h4x to pakiety c3, source wildproxy jest ogolnie dostepny, jezeli rozumiecie chociaz troche z tego bedziecie wiedziec co robic, a jak nie polecam pouczyc sie troche c++ w ktorym wlasnie wp jest napisany i przerobic go na wlasne potrzeby

pozdrawiam

@dol

na testach prywata 1hp nawet admin tego uzywal

2006-2010

Opublikowano

Ja wlasnie z kumplem pracuje na source WildProxy co z tego bedzie zobaczy sie z czasem narazie ucze sie c++ ;]

ps. co do combo hacka to nawet pokazywales mi Energy na YouTubie kolesia co wali 2x combo ze skilli :)

a3dx6w5a4a.png
Opublikowano

To nie żaden hack, Pakietowanie nie działa, Play safe łapie wszystkie istniejące do tej pory hacki, a to coś zwane trikiem nadal na serwerze funkcjonuje.

Pozdraiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Taki mały Bump :).

@UP

No to mówiłem, a oni nadal się upierają że to jakiś hack.

Ten plajsejf łapie nawet zmodyfikowanego combo bota.

A tak się namęczyłem żeby ustawić go idealnie pod 32k agi.

Trzeba czekać...

NIL:

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- Co to za kształt?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

gralem na s4 i w nowe bronie /sety mozna wbiajc joh opcje ( rownierz bypassa) nie wiem co to za glupek pisal ze nie da rady...

byl to ukrainski server NoFear mu

6683127cv4.jpg
Opublikowano

Mikiel^^, że niby ja? Jakoś inaczej Cię zapamiętałem ;)

Dowiedziałem się jak działa ten bug. Sprawdziłem i rzeczywiście, torpeda :0.

Niestety złożyłem przysięgę że nie powiem.

Ale podpowiem że są tu 2 pomysły, które po złączeniu dadzą pożądany efekt.

Zawsze jakaś tam podpowiedź ;)

@DOWN

Chłopie, grałeś kiedyś w MU? ^__^.

NIL:

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- Co to za kształt?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
ale ziomki ^^^^^ jest COMBO !!!!! dla niedowiaarków ... to to niebieskie

Zwykle Combo;/

Quest u mArlona..

Ustawienia pod Combo:

1. Cyclone

2.TS

3.DS

Jest to normalne combo jakiego uzywa sie w warach...

Lecz..Jest takze drugie...

Jezeli jestesmy daleko od postaci , a chcemy ja zaatakowac przyciskamy combo Cyclone & Twisting .

Trzeba tylko wyczuc moment.

Takze Gdy jest war i uzywa sie combo wystarczy kliknac myszka aby oddalic sie od wroga i wtedy uzywac combo Cyc+TS

Polecam.

Nauka tego jest dosc meczaca...

Lecz efekty sa naprawde Widoczne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...