Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Fantasticworld

Pastor.Cris

FantasticWorld Metin2 Private Serwer  

167 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy gra?e?/a? na serwerze TheNextLand?

• Tak
      78
    • NIe
      89
  2. 2. Czy podoba? wam si? serwer TNL?

• Tak, Bardzo mi si? podoba?.
      47
    • Owszem podoba? mi si?
      43
    • Nic nadzwyczanjego
      39
    • Nie, nie podoba? mi si? w ogóle
      38
  3. 3. Nowe pytanko: Czy zagracie na FW2 ?

• Jasne, ?e tak
      104
    • W?tpi?, mo?e tak
      35
    • Nie zagram na 100%
      21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha zapomniałem wam wspomnieć, że zostały poprawione skille. Tzn zostały one nie co upiększone wizualnie. Zostały również zmodyfikowane skille od strony serwera, zostały odbugowane, ich wartości są zbliżone do tych na pl'u.

235761444056892195480.gif

• Odpowiedzi 370
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie przesadzacie z tymi małymi ratami ? Ja bym zastosował rozwiązanie z większości serwerów do 80 dobry exp potem już trzeba pomęczyć sie yang też jakiś dobry a nie 1k z psa tak z 10k na psach do 500k w red czy też atlancie

Ulepszacze only na epiki

Instrukcje i kamyki powinny być normalnie w sklepach

Usunąć niepotrzebne bony nikt nie lubi 50 razy zmieniać 10% na wiatr/błysklawice czy szanse na coś tam co i tak nie działa

6 i 7 bony w cenie dosyć normalniej nie po 300kk jak sie spotkałem gdzieś tam cena powinna być dopasowana do ogólnych rat serwera

Żeby archerzy i szamani oraz sury bm nie byli poszkodowani z broniami z tragicznym dmg albo brakiem

Serwer nie powinien być hard jak ktoś chce harda niech idzie na pl privy mają być do dobrej zabawy a nie żmudnego bicia lvl kilka dni i zarabiania dniami na głupi kamyk duchowy który i tak nie wejdzie czy nudnej zabawy bodziami gdzie po 20 bodziach item nadal jest +0

Ale zaraz znajdą sie krytycy że serwery hard są the best ja jednak wole medium/easy by sie bawić a nie męczyć

s2c77Oa.png

Opublikowano

Rozważamy wasze propozycje, oczywiście +'siki dla tych najbardziej wygadanych;] Fakt, że jedne podobają nam się bardziej od innych nic nie zmienia. Staram się +'sić was wszystkich.

Opublikowano

@UP na poczatku nie ma czasu na dropienie jest exp dla niektorych wazna jest topka, chyba ze exp bedzie taki jak na PL i lekko zwiekszony to wtedy masz czas zrobic dropera, buffke i jeszcze postac wykoksic a tak to jedziesz do samej gory

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Zrobcie harda zgadzam sie z XxKoXx bedzie miej botów

i jak ktos tam napisala rene do walk tylko w m1 a nie m2,kd niech beda u handlarzy i zrobcie moze strefe ogolnego handlu czyli nowa mape gdzie mozna handlowac z all krolestwami

sygna2k.png

Sygnaturka wykonana przez 7mateol

Daj addwz.png to nic nie kosztuje, a może wiele zdziałać!

youtubelogoj.png

Opublikowano

*Została wprowadzona mapa handlowa,

*Został odbugowany taboret przy otwieraniu prywatnego sklepu tak jak na globalach,

*Pracujemy nad areną walk

Postaramy się o to, aby żadna klasa nie została pokrzywdzona, zwiększymy DMG w broniach oraz poprawimy jeszcze minimalnie skille słabszych profesji.

Opublikowano

exp powinien byc taki jak na stary vipmt2 lub 2009longju . wtedy musiales posiedziec z miesiac zeby wbic przynajmniej ten 80lvl .

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Exp będzie ok 40-60 %, przypuszczam, że nie sprawdzą się wyżej już wymieniane "dropy", staramy się jeszcze zoptymalizować parę drobiazgów min. ten exp czy też drop. Przedmioty potrzebne na wyższych lvl'ach będą oczywiście leciały z bardziej zaawansowanych potworów, na 100% nie będzie ulepszaczy, przynajmniej nie takich jak do tej pory, jeżeli zostaną one uwzględnione to będą zmienione, na itemy z wyższymi wymaganiami ulepszacze nie tylko będą dropiły, będzie się je ulepszało u specjalnych npc czy zwyczajnie u kowala, Magiczny metal... prawdopodobnie jego również będzie się dropiło, będzie potrzebny Zwój Boga Smoków oraz Zwój Błogosławieństwa + YANG szansa na ulepszenie to ok 15%

@EDIT - a właśnie co do biologa, jak już wcześniej pisałem na 100% będzie on edytowany... Lub w ogóle wyrzucony, będą zupełnie nowe questy, stare przejdą szczegółową metamorfozę, będą nie do poznania. Nie spotkacie już questów typu kup mi miksturki....

Opublikowano

@copsik

NevrasT

W dodatku nie uważasz trochę za chamstwo kraść pomysły cudze ?

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Moj pomysl na ten serwer ... Bronie na 85 lv + , Dodawanie i zmiany 6-7 bon za wysoka cene u NPC w m1 ... Troszeczke lepszy exp w Atlantydzie , v1 ,v2 ... Questy za ktore dostaniemy duze wynagrodzenie w yang . A wlasnie i jeszcze jak chyba wiadomo bojowca od 1 lv i gdy osiagniemy 70lv to zglaszamy sie do stajennego i otrzymujemy

konia militarnego . To sa moje pomysly na ten sewer . Jak narazie zapowiada on sie super . Pozdor Columbus ...

logo+Lech+Poznan.jpg
Opublikowano

Na serwerze oczywiście znajdziecie zupełnie nowe zbroje i bronie, wojtusiu:* jakie znowu twoje pomysły?? Czy wszystko co ciekawe musi być "tfoje" ?? Daj już spokój bo tylko ty na serwerze masz takie rozwiązania, albo i nie masz;] Nie wiem nie grałem.

Opublikowano

Pastor ogarnij to nie do Ciebie tylko do tego pana :

No nareszcie jakis godny uwagi serwerek i na dodatek polski, jezeli chodzi o nowosci na serwerze to,

Drop w atlantydzie jak na pl'u, zmeinci drop w v2 zeby tak nie smicilo, mniejsze lagi etc, jezeli bedzie to serwer podobny do tnl'a to dodajcie do elit bossow i tych odrodzonych szkatulki bo ich nie maja a to jest banalne, proponuje wzorowac sie na serwerze NeverlasT czy tam NeverasT

Sygne podprowadziłeś z iMetin.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Dawajcie pomysly , a nie dyskusje sobie urządzacie . A do kogo to było to tylko wie Pastor i nikomu nie powiem i koniec tego bezsensownego tematu .

Ja tam czekam na tego priva bo z tego co widać będzie proo ! ;]

logo+Lech+Poznan.jpg
Opublikowano

Nie, akurat do tego Wojtka za mną;p W takim razie zwracam honor, nie martw się jestem pewien, że autor zacytowanego przez ciebie posta nie miał na myśli nic złego;] Ale fakt filmy masz fajne. Powinieneś się cieszyć, że zaproponował wzorowanie się właśnie na twoim serwerze, oznacza to, że się podobał. No nic Wojtuś nie mamy złych intencji nie masz się czego bać nie zamierzamy kraść nikomu graczy, chcemy wejść na ten "rynek" zgodnie z podstawowymi zasadami przedsiębiorczości, to gracze zdecydują gdzie chcą grać. Ja tylko opublikuje serwer reszta potoczy się już sama, mam nadzieje, że po mojej myśli.

@PS. Co do sygny, nie ja ją wykonałem. Wybacz nie wiedziałem.

@Edit. zarzuciłem ci +'sem chcem być słit;]

@UP. A czy my się znamy? Nie to nie było do ciebie. Nie oceniaj książki po okładce, najpierw zagraj, potem oceń. Być może uda się nam coś wyskrobać

Opublikowano

Drodzy użytkownicy, narodziła się dziś pewna teoria, zupełnie nowe skille dla wszystkich klas postaci. Nowe animacje, nowe dmg;] Czy waszym zdaniem jest to dobry pomysł, czy zachęci was do gry?

Przedstawiajcie swoje propozycje jak skill miałby wyglądać i czemu miałby np. służyć.

Opublikowano

Skile niech zostana, jedynie kolor zostanie zmieniony. Przeciez jak ktos sie juz od tygodnia nastawia na granie Sura Wp to nie bedzie sie przestawiac specialnie na Sure Wp ktora w ogole nie bedzie podobna do takiej jak ma byc.

Dodajcie Ksiegi Poli, (Zaw i Mistrz) do handlarza jak i WuZi , WielaOzi .

Max hp pliss 2k a nie 4k bo bedzie za latwo w expie / biciu ripera itd.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Wydaje mi sie ze nowa postac to zly pomysl... Musialaby byc testowana i w ogole czy bedzie do expa czy pvp . Raczej kazdy by chcial zagrac bo to ''nowe'' ale 70% osob by narzekalo ze mogli grac tym swoim pro wojem i juz miec dobry lvl niz grac ta nowa postacia.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Nowa postać^^ W sumie może w przyszłości, bardzo, bardzo, bardzo i to bardzo dalekiej przyszłości będziemy o tym myśleć, gdy będziemy mieli czas, chęci i warunki do przetestowania owego przedsięwzięcia. Obecnie możecie liczyć tylko na nowe skille, jeżeli chodzi o nową postać musieli byście poczekać ok 2tyg, na start serwera + częste przerwy etc.

Opublikowano

Co do nowych skilli, to sugeruje dla wojownika body skilla zwiększającego szanse na krytyka, dla mentala na przeszywke, dla daggera na otrucie, dla archera na trutke/omdlenie, dla healera buffa na PZ, tzn z wiekszym lvl skilla zwieksza sie ilosc dodawanego MAX HP buffa, dla smoka cos z przeszywka, dla BM jakis skill omdlewajacy lub jakis buff, dla WP krytyka.

Jesli takie skile lub jakies inne ciekawe zostana dodane, to na 100% zagram, mimo ze nie lubie "drugich PLow".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...