Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zmiana Rasy Oraz Wyglądu

TDK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po założeniu swojej postaci, wybraniu odpowiedniego wyglądu, profesji, a także rasy. Pewnie się zastanawiałeś czy jest jeszcze możliwość zmiany pewnych rzeczy? Odpowiadamy TAK z wyjątkiem profesji.

1. Klikamy w swoim menu na "opcje".

menumy.png

2. Następnie widzimy swoją postać którą wybraliśmy przy zakładaniu konta, pod spodem klikamy na "zmień".

opcjeb.png

3. W ten sposób możemy sobie dowolnie zmienić wygląd, a także rasę. Koszt zmiany to tylko jedna złota moneta.

postaci.png

Ps. Do Moderatora, Jestem moderatorem forum sfgame.pl poradnik był napisany prze-zemnie także mam prawo przenieść go także tutaj.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Skoro twierdzisz, ze jesteś moderatorem to zaraz zarejestruję się na tym forum i poproszę Cię o wysłanie do mnie PW o określonej przeze mnie treści.

Jaki masz nick na tym forum ?

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Dziennie mam zbyt dużo pw aby odpisywać na kolejne że tak powiem pierdołki dodałem do profilu małą notkę dla udowodnienia

To jest ukryta treść, proszę
mam nadzieję że Ci wystarczy.

Pozdrawiam.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Każdy chyba to zna żadna nowość

A może nie każdy? Np. jakieś neo, 5 lv chce się dowiedzieć czy można zmienić wygląd postaci, a to właśnie to forum służy do odpowiadania na takie pytania, nawet jak są głupie !

+ za tuta, według mnie przydatny !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...