Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskujsa]Częste Włamania Na Serwery.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Większość userów zauważyła pewnie że jakiś koleś włamuje się do bazy danych serwerów prywatnych.Włamał się na serwery takie jak: Avalon,Ahrimania itp.Dzisiaj właśnie grałem na jedynym zagranicznym serwie a tu nagle na Czacie(tam gdzie piszesz :)) wyskakuje jakieś nie wiem co jakieś niebieskie informacje cały czas coś się przewija a tu w końcu jakiś polski GM. Mówi że rozdaje itemsy itp. Co o tym myślicie? Koleś znał takie komendy i pisał coś po niemiecku a potem jeszcze www.metin2.de. Czy możliwe że ktoś z GF włamuje się i niszczy serwery dlatego że zabierają im graczy?

Opublikowano

wlamuja sie przez skrypt php i przez komende wbij do tworzenia serwerow prywatnych i poczytaj ...

P.S: po c... robisz 2 tematy

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Człowieku, zorzum że nikt CI tego nie poda! I tak już dużo serwerów rozwaloncyh ...

Wersja dla Pokemonów :

LudzKu ZrzzUmem RzeE ŃKT Ć TeG0 ŃeeE PODDDA1 I TakkKK juRZ dÓrzo serWeUw RoZwaLoNyH ,,,,

Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World.

Aktualnie:

Lvl: ??

Klasa: ??

Królestwo: ???

Server: ???

Nick: ???

Zbieram

add.png, więc jak pomogłam.. Postaw go. ; )

Opublikowano

Witam.Większość userów zauważyła pewnie że jakiś koleś włamuje się do bazy danych serwerów prywatnych.Włamał się na serwery takie jak: Avalon,Ahrimania itp.Dzisiaj właśnie grałem na jedynym zagranicznym serwie a tu nagle na Czacie(tam gdzie piszesz :)) wyskakuje jakieś nie wiem co jakieś niebieskie informacje cały czas coś się przewija a tu w końcu jakiś polski GM. Mówi że rozdaje itemsy itp. Co o tym myślicie? Koleś znał takie komendy i pisał coś po niemiecku a potem jeszcze www.metin2.de. Czy możliwe że ktoś z GF włamuje się i niszczy serwery dlatego że zabierają im graczy?

GF nie ma nic wspólnego z włączaniem Gmmode na priv servach

Zbieram -/1

Opublikowano

Heh wiecie może i ja się na tym włamywaniu nie znam i nigdy nie znałam, ale jak dla mnie... 4 lata odpoczynku i będzie po sprawie. ^^