Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybke Spięcie, Powrót Starego Skina, Black Market, Prefixy.

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

1. Wracamy w trybie pilnym do starego skina. Na podstawie statystyk okazuje się, że użytkownikom podobają się kolory porzedniego skina bardziej niż fluo. Jakkolwiek jeśli skin Wam się podoba, można go w każdej chwili zmienić na fluo w dolnej części strony. Mam nadzieję, że nie spowodowało to zbyt dużych zawirowań w waszej obsłudze forum.

2. Dział Black market - Stworzylismy dział, w którym swobodnie możecie handlować przedmiotami. Jest to wersja testowa... i po okresie próbnym podejmiemy wspólnie z administracją i moderacją decyzje, czy dział zostanie czy zostanie usunięty. Mam nadzieję, że pomysł Wam się spodoba i będziecie chętnie z tego działu korzystali.

Można go zobaczyć pod adresem :

http://www.mpcforum.pl/forum/180-black-market/

2. Prefixy - Wprowdziliśmy nowy system prefiksów, który można testować już w dziale black market. W kazdym nowym temacie możemy utworzyć predefiniowany prefix. Być może rozwiązanie to przeniesiemy do innych działów.

Pozdrawiam!

Wasz Admin

Opublikowano

Prefixy dobra rzecz. Przydadzą się u mnie w dziale. : )

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

uff, a już myślałem, że to u mnie coś ze stroną sie zryło, ale i tak wole fluo xD

@btw

w dziale aplikacje jest dośc dużo do działu black market, jest tam wogle jakiś nabór moderatorów?

deidara2.png

Opublikowano

1. no spoko, ale wolę Fluo

2. Lipa totalna ... nie rozumiem czemu MPC nie może zachować starych tradycji ( oczywiście nie wszystkich) i trzymać się z daleka od Handlu itp ...

3. jakoś mi to nie utrudni ani nie polepszy życia.

Opublikowano

Najbardziej innowacyjnym pomysłem były prefixy.

Fluo było dobre jednak skin mpcforum wygląda wyraźniej.

A co do Black market to nie jest to zbyt dobry pomysł.

Good Job!

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

1. no spoko, ale wolę Fluo

2. Lipa totalna ... nie rozumiem czemu MPC nie może zachować starych tradycji ( oczywiście nie wszystkich) i trzymać się z daleka od Handlu itp ...

3. jakoś mi to nie utrudni ani nie polepszy życia.

Dużo osób tworzy cheaty bugi i sprzedaje je - poświęca na tworzenie ich niejednokrotnie długie miesiące. Mam nadzieję, że w dzięki temu działowi uda nam się rozwinąć forum w tym kierunku.

Opublikowano

Prefixy to będzie dobra rzecz. Spotkałem się z nią na kilku innych forach ;)

Skin mpcforum.pl zostaje :D Ciekawi mnie ten Black Market.

Pozdrawiam,

Pinkorek

u7zdc8-2.png

Opublikowano

Dużo osób tworzy cheaty bugi i sprzedaje je - poświęca na tworzenie ich niejednokrotnie długie miesiące. Mam nadzieję, że w dzięki temu działowi uda nam się rozwinąć forum w tym kierunku.

wiesz rób co chcesz, w końcu to Twoje forum ;) ale wydaje mi się że osoba która zrobiła cheata, bota czy cokolwiek innego jest na tyle rozgarnięta że potrafiła by to swoje dzieło sprzedać ;)

Opublikowano

Eee tam, a zostaję przy Fluo, najbardziej mi się podoba. Ten jest za bardzo kolorowy.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Nie wiem czy kiedyś pojmiecie, ale znajdujemy się na forum o cheatach. What ever.

Black Market - w końcu coś, co ma się jakoś do głównej tematyki forum - cheatów. Dział powinien powstać wieki temu.

Do noobzordów i hejterów owego pomysłu:

Dont like it? Dont want it? THEN GTFO!

off

Opublikowano

kokosz na pewno ma jakieś środki zapobiegawcze oszustom czy innym tego typu sprawom, także bez obaw, jak dla mnie dział to dobry pomysł, ale lepiej było go założyć już w dziale Metin2 bo to do tej gry będą tam głownie aukcje. Siłą rzeczy, ludzie i tak nie będą kupować na mpc tego iPod'a czy innego stuffu, bo pójdą na allegro ;)

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Ja tam przy fluo pozostaje bo już się przyzwyczaiłem . Co do black : Nievies wiadomo , że metin2 tam ogólnie figurować będzie ,ale spróbować nie zaszkodzi . Te zmiany na mpc są dobre i myślę , że coraz więcej osób będzie się rejestrować.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Podsumowanie tematu:

Razem ze mną wygląda to tak, za main skinem jako - Fluo są:

2 GM

5 Moderatorów

1 Gold Member

2 MPC Media Team

1 Pro User

1 Post Maker

> Czyli za Fluo Skin'em jako głównym na forum jest razem 12 i są to starzy wyjadacze.

Przeciwko - Fluo są:

1 Gold Member

1 MPC Media Team

2 Member

> 4 osoby wolą stary skin czyli ten wielki i klockowaty : p

Osoby które nie wypowiedziały się na temat skina- Fluo:

1 Administrator

2 Moderator

4 Member

Może jakieś oficjalne głosowanie więc ;]?

2006-2010

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...