Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybke Spięcie, Powrót Starego Skina, Black Market, Prefixy.

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podsumowanie tematu:

Razem ze mną wygląda to tak, za main skinem jako - Fluo są:

2 GM

5 Moderatorów

1 Gold Member

2 MPC Media Team

1 Pro User

1 Post Maker

> Czyli za Fluo Skin'em jako głównym na forum jest razem 12 i są to starzy wyjadacze.

Przeciwko - Fluo są:

1 Gold Member

1 MPC Media Team

2 Member

> 4 osoby wolą stary skin czyli ten wielki i klockowaty : p

Osoby które nie wypowiedziały się na temat skina- Fluo:

1 Administrator

2 Moderator

4 Member

Może jakieś oficjalne głosowanie więc ;]?

To pewnie kwestia przyzwyczajenia. Poprostu ja np. nie lubie jak wszystko jest takie ciemne

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

To pewnie kwestia przyzwyczajenia. Poprostu ja np. nie lubie jak wszystko jest takie ciemne

Teraz, gdy używam tylko fluo, zmieniłem na chwilę na stary (jaki on stary...) styl. Oczy mnie bolały, taki się wydawał jasny.

@fluo kox. taki tajemniczy i nowoczesny.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

A w dziale BM będzie zwykły Mod czy GMy będą czyścili?

Póki co GM/adm.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Z tą sprzedażą cheatów to myśle że poprostu można by zezwolić na sprzedaż takowych cheatów w danym dziale z grą a nie zakładać oddzielny dział do którego mało kto będzie zaglądał.

BTW. Jak już wszedłem w ten dział to zauważyłem tylko Wojowników z metina i premium na xxx a żadnych hacków nie widziałem ph34r.gif porażka jakaś

Opublikowano

Dobry pomysł z marketem, ale można by tam dodać poddziały. Bo jak ktoś będzie chciał kupić postać np. w 4story, rom itp to nie znajdzie nic w 98% aukcji metinowych.

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Zawsze uważałem że stary skin jest lepszy ;>

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Hyym, a jeżeli ja ciągle jadę na starym skinie ? :> (bez wiedzy na temat nowego<haha>)

Ale dział z marketem to dobry pomysł chodź i tak znajdzie się złodziej ja bym polecił pomysł POŚREDNIK MOD.

CHODZIŁO MI O SELL KONT W GRACH ^^ NP. METIN2 UUUU wtedy to by było zainteresowanie na 101% xD

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Fluo jest dobre :)

Black Market.. ahh na to czekałem, jakieś moje prywatne haxy się tam pojawią hihi :P

tak patrząc na "przedmioty wirtualne" zaczyna się robić bałagan.

Może jakieś subfora w nim, typu : "Prywatne Cheaty FPS", "Prywatne Cheaty MMO", "Konta Gier", "Inne" ;) ?

I ewentualnie możliwość pisania w dziale od jakiejś liczby postów, z wiadomych względów.

Opublikowano

I dobrze ; )

Bardziej mi się podoba starszy skin. Przyzwyczajenie ; )

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

@Up to i tak możesz sobie ustawić

A i te prefixy straszny chaos wprowadzają. Aż się w bani rypie od tych kolorków.

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Nie wiem gdzie to napisać ... więc piszę tutaj (możliwe że to przez styl - skrypt?)

Nie działa w pełni opcja edytuj.

Daję Edytuj -> zmieniam co potrzebuje klikam OK -> Wczytuje ale nie przechodzi do tego edytowanego posta tylko zapisuje zmianę i pozostaje w trybie Edycji.

Nie wiem jak to dokładniej opisać xD

@Down

Nom :( A fajna rzecz była ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...