Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja Dagger - Jak Rozdac Status.

keres

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , na poczatku chce powiedziec ze przeczytalem pare poradnikow z tej strony , lecz w zandym nie bylo napisane konkretnie.

No wiec chialbym zaczac grac ninja , i nie wiem jak rozdac status.Myslalem nad 2 vit 1 zr , lecz nie wiem czy to dobry wybor.

Gram na polskim metinie.Eq juz mam (jesli chodzi o bron to koziki +9 11% sr i kd +3 potwora i krytyka).

Jesli ktos z was napisze co zrobic gdybym szedl 2 vit i 1 zr i gdybym dobil juz max hp to co robic dalej?

A moze lepiej zrobic 2 zr i 1 vit ?

Przepraszam ze troche chaotcznie napisane ale mysle ze zrozumiecie o co chodzi.

Opublikowano

Jezeli jedziesz na DMG Hacku, to proponuje Ci dac tylko w zrecznosc ;) Ja tak jechalem, i dobrze na tym wyszedlem, aczkolwiek mialem 7k hp okolo :P

Oczywiscie dajesz TYLKO w chmurke na poczatku (musi wejsc na 17, jak nie to reset), a pozniej jak chcesz... ja dalem po 1 w kazde (oprocz krycia sie) i jechalem w zasadzke :)

+

dobo95.png

Sygrantura by AgatkaPL :) Dziekuję ;)

Opublikowano

Chcialbym odswiezyc bo nikt nie napisal , w co dodawac po osiognieciu max zr idac 2 zr i 1 vit,.

Czy dobrym rozwiazaniem bylo by dawanie 2 sila i 1 vit, czy najlpierw wymaxowac vit i dopiero pozniej dodawac sile?

Prosze o odpowiedzi.

Opublikowano

Dobrym rozwiazaniem bedzie jak pojde 2 vit i 1 sila jesli juz bede mial max zr?

Aktualnie moje obraznia nie sa zaciekawe, przydalo by sie troche wiecej sily.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...