Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs ! - Odpicuj Mpc Express !

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich Użyszkodników !

Ogłaszam nowy konkurs na MPC FORUM. Związany będzie on z naszym projektem www.mpcexpress.pl, czyli podcastem, który mamy nadzieję słuchacie. Do wygrania oczywiście ranga GoldMember oraz zdjęcie warnów + mały bonusik.

Ranga GoldMember posiada następujące bajery:

goldd.gif

Zainteresowani konkursem, będą musieli wykonywać następujące rzeczy:

Osoby, które odnajdują się w grafice. mają takie zadanie :

- Stworzenie logo do szablonu, oczywiście z napisem MPC Express i z nowym mottem.

- Stworzenie userbar'u z napisem MPC Express

- Stworzenie favicon dla naszej strony podcasta. Nie wiesz co to jest? To

To jest ukryta treść, proszę
, oczywiście favicon, ma być związane z podcastem.

Osoby, dla których grafika to czarna magia, też mogą się wykazać, mianowicie :

- Znalezienie najbardziej odpowiedniego szablonu pod silnik WordPress, który odpowiada tematyce naszego podcastu. Obecnie strona wygląda tak:

, mamy nadzieję, że znajdziecie coś fajnego.

- Wymyślenie nowego motta naszego podcasta. Obecnie funkcjonuje takie motto : "Radio offlinowe o tematyce gier online". Nie ma co się oszukiwać to motto jest słabe. Czekamy na Wasze propozycję.

Oczywiście, jeżeli jesteś grafikiem i oprócz tego, że stworzysz logo, userbar i favicon, możesz równie dobrze brać udział w dalszej części konkursu. To samo się tyczy osób, które zakładają, że podejmują się tej części, nie wymagającej talentu graficznego.

Co do nagród. Jak będą przyznawane i reszta rzeczy z tym związanych, będzie to po części niespodzianka, na pewno, najlepsze prace zostaną nagrodzone i nikt nie zostanie poszkodowany.

Posty niewnoszące nic do tematu będą kasowane, a autorzy zgarniają warna na calutkie 24godzinki, także proszę na to zwracać uwagę

Życzymy Powodzenia !

Opublikowano

Więc, do boju graficy, pokażcie na co Was stać. A dodatkową nagrodę oferuje ja: będą to osobiste pozdrowienia ; D! A co! ; D

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

They see me trollin'

They hatin'

Opublikowano
- Stworzenie favicon dla naszej strony podcasta. Nie wiesz co to jest? To ZOBACZ, oczywiście favicon, ma być związane z podcastem.

Podaj mi wymiary, to coś wykombinuję ;d

Opublikowano

Mou 16x 16 px, to standardowe wymiary, tak czy siak i tak będzie taki, nawet jak dasz większy ;p

Ja mam pewną propozycję dotyczącą strony, można by zaktualizować ekipę i informacje ;)

Opublikowano

Ok,w takim razie,moje skromne zdolności pozwoliły mi na stworzenie takiego czegoś :)

Logo v1:

1287065569-U260195.png

Link:

Logo v2:

1287081427-U260195.png

Link: http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1287081427-U260195.png

Userbar v1:

1287065608-U260195.gif

Link:

Userbar v2:

1287065637-U260195.gif

Link:

Motta nie wymyśliłem,brak natchnienia ;)

Opublikowano

Witam!

Chciałbym zaprezentować Wam moją propozycję wyglądu nowej strony MPCexpress :)

Demo strony można oglądać tu:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Motto:

Bo gry to nasze całe życie!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Logo:

1287343981-U110085.png

Bardzo dobrze komponuje się z całą stroną :)

Screen:

1287270307-U110085.png

Favicon:
16x16

1287014465-U110085.png

Antipixel:

1287263888-U110085.png

Userbar:

1287263759-U110085.png

Twitter:

1287270900-U110085.png

Dodatkowo stworzyłem twittera o MPCforum, którego systematycznie będę uzupełniał. Twitter w fazie budowy :)

Pozdrawiam Paweł

:)

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Opublikowano

Logo

v3

v3transparency.png

v2

41510665.png

v1

bahaus93transparency.png

Userbar

ubblue.png

ubdark.png

Favicony

faviconorangeblue.png

faviconyelloworange.png

W archiwum wszystkie powyższe grafiki + .psd loga + favicony.

@Update v3. + logo v3 (transparency + tło) + .psd

@Update v2. + logo v2 (transparency i tło) + .psd

Jestem otwarty na sugestie co do moich prac.

Pozdrawiam, Gaw3l. ; )

Opublikowano

Termin konkursu związany będzie z jego zainteresowaniem. Na pewno będzie trwał 1 tydzień, czy będzie dłużej to już wszystko zależy od Was !

Opublikowano

Mogę Wam odjebać obróbke graficzną w Paint'cie jak znajde chwilę wolną. :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

To tutaj zaproponuję kilka mott xD

Bez internetu, z internetem, zawsze posłuchasz z zaciekawieniem...

znaczyt jedno, jak sie nie podoba mam jeszcze 236 w zasobie .

33ngryq.png

Tak, pewnie wydaje się to wam śmieszne, i zaczniecie mi tutaj protestować, że to nie moja realna fotka, lecz tu się z wami nie zgodzę, to jestem ja przed wyjazdem do Polski .

Opublikowano

Oto moje wypociny :)

Logo:

mpcexpress.png

Motto:

Czy w tygodniu czy w weekendy zawsze słuchaj naszej wenny ;)

Banner

bannerdp.png

qes.png
Opublikowano

Jak każdy konkurs to dla mnie czarna magia :(

nawet teraz nie zamierzam w nim wystartować :x może z mottem pomyśle , ale tak czy siak moglibyście chodź raz odmienny konkurs dać :)

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Dopiero zaczynam bawić się grafiką :)

Ale postanowiłem spróbować swoich sił.

Logo 1 (preferowane):

mpcexpress1.png

Logo 2 (przeróbka):

mpcexpress2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...