Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dmg Hack By Neono

neono

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ponownie!
Chce ogłosić, iż zacząłem prace nad przeportowaniem dmg hacka na najnowsze pliki .PC (nie liczcie że stanie się to prędko ;p)
Dodatkowo zreuploadowałem stare oddzielne pliki PC i PC2, ale przy edycji tematu w Internet Explorerze z Windows 8 ZJEBAŁ SIE CAŁY TEMAT!!
Wszystko będe pisał od nowa, aktualnie daje pliki instalacji, i oddzielne pliki PC i PC2
DMG Hack by Neono
Dmg zawiera nieodrzucanie mobów z konia, DMG ze skili, DMG z konia dla wszystkich klas postaci !
Działa na każdej postaci na każdej płci i na każdej broni.
Tak zwany DMG na miecz!
Wystarczy tylko i wyłącznie posiadać najnowszą, ztorrentowaną i sptachowaną gre Metin2!
DOWNLOAD:
Instalka:
To jest ukryta treść, proszę

UWAGA!!
Jeżeli chcemy zainstalować tego DMG hacka, to normalnie pobieramy i instalujemy, a następnie pobieramy ten pliczek

i zamieniamy go za plik który siedzi już w Metin2/pack (MUSIMY GO WYPAKOWAĆ I ZAMIENIĆ TEN CO JEST W ŚRODKU) - w razie pytan gg czy cokolwiek

Oddzielne pliki - należy wkleić do Metin2/pack
PC - DMG na mężczyznę

PC2 - DMG na kobietę

Otwieram otwarte beta-testy bety DMG na miecze (na privach takze na skile) na plikach metina 2013
Build1:
-całkowicie bez DMG na skile
-oryginalnie ustawione ExternalForce - w większości na 20
-te same motionevent jak w poprzednim DMG
W testach prosze uwzględnić czy widać postacie, czy moby są prawidłowo odrzucane, czy nie kicka i ile razy uderze
CAŁE INFO PROSZE NA GG 10701699 RZADKO TU ZAGLĄDAM
LINK:

ZAKAZ ROZPOWSZECHNIANIA HAKA BEZ MOJEJ WIEDZY

• Odpowiedzi 991
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zaraz przetestuje i powiem wam

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Działa wielkie dzięki inni sie pytają jak to zrobiłem i piszą, że mam pro bony bo wale takie hity ^^ thx

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

No, nieźle. Przydaje się, w szczególności ze tych skilli jednak nie używamy cały czas. Dla każdej osoby dopiero ściągającej - zapewniam że będzie działało. Masz +

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

Ludzie czy wy nie czytacie on chce zarobić a wy mu o zmianie hostingu.Pobierzcie sobie Jdownloader i powinno pobierać się szybciej

Opublikowano

nie wiem jak wam ale mi ciagnie 95kb/s. masz plusa i piateczke ;]

Użytkownicy przeglądający ten temat: 55

i tak malo ;P

edit: wszystko dziala jak nalezy hack jest poprostu pro ale czesto loga na x3 z buta/boja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...