Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kody Do NFS MW 1.3

marcin941

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc mam dla was pare kodow do NFS MW i odrazu z gory przepraszam jezeli juz byl taki post moze nie zauwazylem jak przegladalem posty nie bede sie rozpisywal

Aby uaktywnić kod należy go wpisać w dowolnym menu.

•  
  • BUS - Autobus szkolny,

•  
    • ARMYTRUCK - Cieżarówka wojskowa

VWFB - Volkswagen Fastback VANAGON

[*]SEMI - Cieżarówka bez naczepy

•  

•  
      BUG - Volkswagen Beetle - Volkswagen Combi Van MIATA - Mazda Miata BMW - BMW

[*] MERCEDES - Mercedes-Benz -

•  
    • Mercedes Unimog Army Truck SNOWTRUCK - Mercedes Unimog Snow

•  
    • Truck JEEPYJ - Jeep YJ LANDCRUISER

- Toyota Landcruiser

[*] QUATRRO - Audi Quattro COMMANCHE - Commanche Pick-up Truck DRIVE29 - Tramwaj DRIVE30 - Limuzyna DRIVE31 - Citroen 2CV DRIVE35 - Skrzynka drewniana

•  
    • DRIVE36 - Wózek z ogórkami DRIVE37- Drewniana budka DRIVE38 - Tyrannosaurus

•  
    • Rex DRIVE39 - Wóz rodem z dzikiego zachodu

•  
      • DRIVE40 - Kiosk DRIVE41

- Kiosk DRIVE42 - Kiosk DRIVE43 - Kłoda

DRIVE44 - Drewniana skrzynka

•  
    • DRIVE45 - Wagonik kolejki jedno-szynowej

•  
    • DRIVE46 - Hover Cop Car

DRIVE47 - U.F.O.

•  
    • DRIVE48 - Hover Sewage

•  
    • Truck DRIVE49 - Oblodzona, drewniana skrzynka

DRIVE50 - Oblodzona, drewniana skrzynka Sztuczki i kruczki...

1. Wpisz "redracer" w głównym menu, w wyniku czego będziesz miał dostęp do dodatkowego samochodu Forda Indigo 2. Wpisz "hollywood" w głównym menu, to będziesz mógł ściagać się na dodatkowej trasie Monolithic Studios. 3. W głównym menu wpisz "pioneer" spowoduje to ulepszenie silnika, hamulców i osiągów samochodu. 4. Podczas wgrywania wyscigu nacisnij i przytrzymaj "n", a bedziesz jechal w nocy. 5. Gdy pojawi sie czarny ekran, zaraz po wgrywaniu trasy, przytrzymaj "c + b + prawy shift" szesciokrotnie. Nastepnie gdy kamera robi najazd na samochod powtórz kombinacje z klawiszami. Teraz mozesz wybierac sposród 9 róznych widoków z kamery. 6. Wpisz "rain" w glównym menu a pojedziesz w deszczu (ale tylko Mystic Peaks lub Proving Grounds). 7. Wpisz "rushhour" w glównym menu, a zrobi sie tłok na drogach.

Odrazu pisze, ze te kody dzialaja w wrsji gry 1.3

mam nadzieje, ze sie przyda i pisac jak by cos bylo nie tak tzn. jak widzieliscie gdzies indziej ten post czy tutaj moze znalezliscie jakis post zwiazany z tymi kodami wiecie o co mi chodzi

tak dla mojej obrony :D ta gre sciagalem z torrenty.org i tam mialem notatnik z tymi kodami.

banner.gif

Opublikowano

no wszystko poprawione najlepiej jak mi sie udaloda sie spokojnie doczytac i nie ukrywam ze troche przy tym siedzialem ;p ale mniejsza z tym najwazniejsze ze mozecie sie doczytac dobrego grania zycze :P

banner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...