Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Db-Bot [1.3A] Z Gotowym Crackiem!

`Pilot`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeby uniknąć crakowania bota ( wlonczenia keyloggera ) specjalnie dla was zcrackowalem bota na lapku jest on gotowy do włączenia nie trzeba ściągać żadnego Craka ani go robić = No Crack No KeyLogger

:) = Bot 1,3a safe i można się nim cieszyć.!

P.S za swiatelko w glowie dziekuje bercik306

DB-Bot 1.3a

To jest ukryta treść, proszę

Lub

Scan DB-Bot 1.3a

W paczce jest

•  
  • SrProxy
  • SWSRO Bot.exe
  • crackloader.exe
  • SRO-DB Bot -ZSZC Loader.exe

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

MediaPatcher ZSZC - Automatyczny edytor media.pk2 po to zeby db-bot mógł nam dzialac :)

Scan MediaPatcher

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

Media.pk2 pod db-bot , patch 1.683 ( event )

FAQ

Q[Question] - pytanie

A[Answer]- Odpowiedź

Q: Czemu wyskakuje mi błąd w SrProxy?

A: Wyłącz GG, oraz wszystkie inne programy służące do komunikacji.

Q: Gdy naciskam Start Game w bocie, wyskakuje jakiś error...

A: Nie użyłeś/aś Loadera!

Q: Bot nie widzi postaci...

A: Zle wlaczony bot , media.pk2 nie przerobione lub proxy nie dziala jak powinno :)

O : Dlaczego po wciśnięciu start w bocie dostaje DC?

A : Usuń wszystkie skille/buffy w bocie i ustaw je od nowa.

O: Jakie IP ma serwer Water , Fire?

A: Water(New) : 67.205.76.42

Fire(Old) : 72.55.143.209

O: Dziala w Db-Bocie loop? na ZSZC

A: Nie i narazie nie zapowiada sie zeby dzialal.

Q:Gdy na expie wciskam start bota to nie bije mi mobów gdy mam zaznaczonego loopa to jest cannot find target, a gdy go odznaczę invalid target.

A: Zobacz, czy nie masz przypadkiem zaznaczonej Rangi Lv. mobów. Jeżeli to nie pomoże, reinstall bota+ konfig od nowa.

O:

A: Zainstaluj net framework 3.5 lub nowszy.

O: Dlaczego po nacisnieciu start bot stoi i nie atakuje? tylko pisze invalid target?

A: Odczekaj pewien czas od 20min do 12 godzin wkoncu zatrybi

Jak cos dodac do FAQ to piszcie w temacie lub do mnie na PW. :)

Zanim zapytasz sprawdź czy na twoje pytanie nie została udzielona odpowiedz.

____________________________________________________________________________________________________________________________

A teraz cos odmeinnego =) Jak zrobic bota zeby dzialal? Troche tutaj wam to opisze

No to jedziemy ;D

Zaczniemy od tego , sprawdz czy masz Clienta ZSZC zpatchowanego do ostatniej wersji.

1. Sciagnij bota, mediapatcher'a no i sr_proxy. Jezeli bota sciagasz z tego tematu to sciagasz gotowego i nie potrzebuje on crakowania , lecz jezeli sciagasz jakiegos innego w paczce jest crack i musisz go zrobic. !

2. Wypakuj wszystkie pliki do folderu z gra .

3. Wlacz mediapatcher i wcisnij PATCH poczekaj do moment az pojawi sie PATCH DONE . Jezeli nie patchuje probuj po ktoryms razie zaskoczy

4. Nastepnie wlacz SrProxy i wpisz IP serwera na ktorym grasz i daj START , nic innego nie zmieniaj tylko IP . ( Pamietaj wylacz komunikatory ! )

5. Wlacz bota ( Pamietaj! Nie wlaczaj go przez orginalna / nie zcrakowana ikone bo nie zadziala ) /

6. Teraz musisz wybrac sciezke przez ktora bot ma odpalac SRO , wiec dajesz change folder i wybierasz SRO_Client ( Lub wybierasz privat_serwer_loader ale przed tym musisz go tez dac do folderu z gra ! ) /

7. W tym momecie mozesz odpalic gre ( kiedy wlaczasz przez loadera to wyskoczy okno loadera , odznacz english patch a tak to nic nie zmieniaj co jedynie mozesz jeszcze wpisac swoje passy i dac lauch wtedy automatycznie zacznie wbijac ! )

Pisane na omak ;d za jakis czas to odwale na glanca ^^

Temat bede aktualizowal jak by sie cos zmienilo itp.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeśli na mur beton nie chce wam ruszyć możecie pobawić się z wersją 0.8 dostępną w temacie poniżej!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

• Odpowiedzi 514
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi nie działa...silk się w ogóle nie chce włączyć.

W bocie pisze po niemiecku: "Großes Fenster?"

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Großes Fenster - coś odnośnie rozdzielczości.

@temat

Nie przyda mi się, mam od wyjścia cracka bota i działa bez problemów, bez hack'ów etc.

Ale Leci ++ za dobrą robotę.

10465336176777382411.png
Opublikowano

pierw wsadz wtedy nowe media.pk2 uruchom laucher do gory w nim options i zmien na standardowa 1024 x 860 chyba i wtedy sprobuj

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

mój problem polega na tym : odpalam loadera potem srproxy następnie bota wpisuję passy wybieram folderze sro odpalam bota następnie gdy już się zaloguję i odpalę postac okno z botem znika

jeżeli to ma wpływ to nie mam podmienionego media pk2 ani sro ponieważ gdy podmieniłem bot nie odpalał nawet silka.

Opublikowano

widocznie zle wszystko robisz... mediapatcher trzeba sciagnac zrobic patcha media odpalic proxy wpisac 67.205.76.42 bo wiem ze grasz na water ( ze mna w guild jestes ) dajesz start , odpalasz bota i change folder wybierz client'a albo privat_serwer_loader jak masz w folderze wpisz same "p" i wybierz loadera start game i dalej powinienes wiedziec

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

No tak moja paczka a on pochwały zbiera xD

Bynajmniej napisz że to moje :P

@UP

A co MediaPathera Bot 1.3 już tego nie potrzebuje..

Bot jest sprawny w 100% na ORGINAL client ZSZC :)

Opublikowano

Pilot zrobiłem jak napisałeś ale to samo. Nadal bot znika a gdy już znika to pomyślałem że odpalę bota po prostu będąc w grze bot biega ale nic po za tym skilli nie ma w bocie itp :P

Opublikowano

to kur.. niesciagaj a nie grozisz noobku ( myslisz ze ktos sie przestraszy twoich grozb????)

Sorry za offtop ale tacy ludzie jak on mnie wkur.. i niemoglem tego przemilczec

Opublikowano

M@ti to nie jest twoja paczka do kurwy ile moge powtarzać?! ty mi dales 1,3a ktorego trzeba bylo crakowac jeszcze >.>

pozatym nawet gdyby paczka i tak moja bo sam zrobilem cracka, spakowalem, upload zrobilem temat ! a bot nie jest ani twoj ani moj wiec ...

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

dzieki Pilot wszystko ladnie chodzi dalbym ci plusa ale juz nie moge dalem wczesniej :) tylko dziwi mnie jedno czemu ten temat nie jest jeszcze podpiety !!

Opublikowano

Mam pytanie.

Jak ustawie w bocie żeby nie zbierał itemów na female i dropnie SOX na female to bot go weźmie czy nie?

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

wytlumaczy ktos Xlawowi co to sa Virusy a to co znajduje sie w paczce? bo mnie sie nie chce

pozatym koles "xlaw" przeskanuj programami specialnymi do key_loggerów platymi wtedy pogadamy i tyle bo ja to robilem i nie dawal bym tutaj fake z key'ami.

bohomas jak masz w grab pecie Off to wtedy grab pet bedzie zbieral to co ustawiles w bocie lub nie zbieral tego czego nie ustawiles

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Xlaw

Przeskanuj sobie każdy plik który masz z tego forum, każdego hacka/bota do każdej gry, każdego cracka i zobacz ile one mają tych "gówien", a wtedy się przekonasz jak to jest.

Nie ma czystego cracka/bota, każdy ma jakieś gówno, jednak nie każdy antyvirus je wykryje, czasem nawet nie wykrywa.

Poza tym ściągnij HijackThis i KeyFindera i zobacz sobie, że nie są groźne.

Na przyszłość zanim kogoś o coś oskarżysz , to sprawdź swoją rację, bo możesz jej nie mieć.

10465336176777382411.png
Opublikowano

Jak dodac skille? bo postac ich nie widzi, niby wlogowalem sie tak jak jest w bocie pisze Loggined in ale niemoge dodac skili wogle 0 tak jakby sie nie podlaczyl bot z postacia...

Opublikowano

w sr proxy pisz "SrProxy +Bot - Connected" ?

Albo masz jakis avatar , attack pet , grab pet , sell of honor item , jak masz cos z tych rzeczy wsadz je do depo i zrob relog'a

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

niemam zadnych petow, o widze ze bot nie jest podlaczony do proxy tzn wbijam teraz ale powinno pisac chyba srproxy + bot a pisze samo "srproxy - connected" bot sie chyba nie laczy... robie wsyzstko tak jak jest w tut w bocie na wczesniejsza wersje moze robie cos zle albo cos innego?

EDIT

Bot tak jakby nie laczyl sie z proxy... pewnie dlatego nie widzi skili :\

Opublikowano

aha uszek to sciagnij mediapatcher podawalem go na 1 stronie tego tematu wsadz go do folderu z gra wloncz wcisnij patch i poczekaj az zpatchuje media.pk2

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...