Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o przeniesienie do odpowiedniego dzialu ten temat ... witam czy jak ściągne metin2 2010 to jak pobiore launtchera to moge grac przez spol na innych serwach ???

NIE WIEM CO CHCECIE MI DAC ... DAJCIE cO CHCECIE

A ZRESZTA LUBIE METINA  A III CABALA
Opublikowano

Prosze o przeniesienie do odpowiedniego dzialu ten temat ... witam czy jak ściągne metin2 2010 to jak pobiore launtchera to moge grac przez spol na innych serwach ???

Witam . . . Nie zrozumiałem cie chyba dobrze:D chodzi ci o to:

-Czy jak pobierzesz metka ze strony metina z 2010 roku i zainstalujesz na niego moda kamera, to czy bd mógł odpalać na nim nie te serwery co są na odzie kamera tylko te co wkleisz?

Jaśniej . . . Gdy zainstalujesz kamermoda na metka z 2010 roku i wkleisz spolszczenie, po czym je uruchomisz, włączy ci się okienko z listą serwerów, wybierzesz obojętnie jaki, ale i tak ci się uruchomi ten, na którym zostało zrobione spolszczenie . . .

Jeszcze jaśniej, wkleisz spolszczenie do metka z 2010 roku z modem kamera i uruchomisz to spolszczenie, choćbyś wybrał byle jaki serw to i tak ci się włączy ten przez który uruchomiłeś spol . . .

np: wkleiłeś spolszczenie do serwera HeartLongju i uruchomisz je, i wybierzesz obojętnie jaki serwer, to i tak cie zaloguje na ten serwer;D

Licze na +++ ;DD

Napisałem się^^

Opublikowano

thx ale mam taki problem że jak odpalam wlaśnie jak mi radzisz to wyskakuje mi okno jakies i zamyka metek ...

NIE WIEM CO CHCECIE MI DAC ... DAJCIE cO CHCECIE

A ZRESZTA LUBIE METINA  A III CABALA
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...