Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklamy Google Adsense na forum.

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak pewnie zauważyliście reklamy pod firefoxem nigdy się nie wyświetlały... teraz już działają. Mam nadzieję, że nie będzie to dla Was to bardzo uciążliwe.

Pozdrawiam.

Opublikowano
I bardzo dobrze, zawsze korzystałem z Mozilli i teraz będę mógł od czasu do czasu kliknąć bez wchodzenia w IE :)

Ach jeszcze jedna ważna prośba. Proszę modków, autorów postów i wszystkich innych, aby nie nakłaniali w tematach do klikania na reklamy. Jest to niezgodne z regulaminem google adsense.

Opublikowano
Witam,

Jak pewnie zauważyliście reklamy pod firefoxem nigdy się nie wyświetlały... teraz już działają. Mam nadzieję, że nie będzie to dla Was to bardzo uciążliwe.

Pozdrawiam.

Gdyby nie ten temat to bym nawet ich nie zauwazyl ; )

76561198001815076.png
Opublikowano

W którym miejscu są te reklamy? Bo nieraz wyświetlają mi się znaczki [AD] i podejrzewam ,że to to...

Dział WoW [*]

Opublikowano

Tu chodzi o te reklamy pod logiem mpc forum i na samym dole stronki?Bo ja trochę nie rozumiem.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Forum musi jakoś zarabiać xF Nie nakłaniam ale jak klikniecie to nie zaszkodzi;)

Opublikowano

A ja za to nie zauważyłbym tego tematu gdyby nie reklama. Jak zauważyłem reklamę chciałem zobaczyć czy jest coś o tym napisane. I proszę bardzo :D

Opublikowano

Na jednym forum o podobnej tematyce (nie bede juz pisal co to za forum, lecz nie trudno sie domyslec

bo ma podobna nazwe) wstawili pop-up :)

Troche wkurzajace ale zysk jest wiekszy :P

Opublikowano

Zależy ile osób kliknie?A tak poza tym co cię takie informacje obchodzą:)?

Gość black_shadow
Opublikowano

A ja mam Mozille i nie widzę reklam..... !!

Opublikowano

a m ite reklamy ostatnio wskakuja na pole postu ( tam gdzie sie pisze ) i jak klikne to mi przekierowuje na inne strony :/

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...