Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Byście Chętnie Oglądali Na Kanale Youtube?

Rodimop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej byłoby gdyby recenzje były też gotowe na czas ( przynajmniej 2 tyg po premierze). Tylko pojawi się problem jak je tak szybko dostać. (albo zapłacić albo no eem... y.... torrenty lub exsite?)

76561197995014005.png

Opublikowano

kilka bardziej znanych osób ?

Kokosz

Seldek

Mlody

Mou

Mike

D&G - jeśli by się zgodził

Rodi

dudsonowa

Oraz modzi z Metina ? gdyż oni są najbardziej znani ...

to co dał Joaquin Phoenix to nie jest recenzja ... nawet nie wiem jak to nazwać

To od Joaquin to gameplay z głupim komentarzem.

On przeklina i nic nie opowiada o grze.

Jaki to ma sens ?

My mamy kanał dotyczący video recenzji gier a nie, czegoś takiego co dał Joaquin.

Opublikowano

Ale ktoś to ogląda. Koleś ma 20 razy więcej wyświetleń od was;)

Widzów 5 razy więcej :>

Te recenzje są nudne. Ja takich w zyciu nie bd. oglądał ;)

Jak ktoś ma poczucie humoru to będzie mnie rozumiał ;)

A jak chcecie dalej przynudzać to droga wolna ;)

Ja tylko wyrażam swoje zdanie

My mamy kanał dotyczący video recenzji gier a nie, czegoś takiego co dał Joaquin.

Aś się chłopie zaangażowal.

To coś co dał Joaquin to jest recenzja tylko inna. Zabawniejsza a nie nudna i o jednym i tym samym.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Moim zdaniem takie recenzje jak ten koleś robi mogłyby być, przecież naszymi odbiorcami nie są 30letnie zgredy, które irytuje jak dzieciak przeklina(bez obrazy) tylko nastolatkowie, ale polecenia są takie, że wszystko ma być kulturalnie. To nie może być sztywne takie jakie jest teraz, kiedy Rodi czy Seldek czytają tekst jakby to była kara po prostu, ludziom zresztą piszącym recenzję też jest ciężko bo nikt nie wie jak lektorzy to odbiorą i jak zaintonują. Będę walczył o to by w filmikach z takimi Let's play, gdzie wszystko będzie na żywca, tam będą przekleństwa na 100% ja inaczej nie potrafię pod wpływem emocji, ale dogadam się z grupą trzymająca władzę i może będzie coś ciekawego i śmiesznego, bo jak to będzie cenzurowane czy zabronione to nie ma sensu się za to brać.

Ogólnie popieram zdanie Joaquina i będę starał się o to.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Moim zdaniem takie recenzje jak ten koleś robi mogłyby być, przecież naszymi odbiorcami nie są 30letnie zgredy, które irytuje jak dzieciak przeklina(bez obrazy) tylko nastolatkowie, ale polecenia są takie, że wszystko ma być kulturalnie. To nie może być sztywne takie jakie jest teraz, kiedy Rodi czy Seldek czytają tekst jakby to była kara po prostu, ludziom zresztą piszącym recenzję też jest ciężko bo nikt nie wie jak lektorzy to odbiorą i jak zaintonują. Będę walczył o to by w filmikach z takimi Let's play, gdzie wszystko będzie na żywca, tam będą przekleństwa na 100% ja inaczej nie potrafię pod wpływem emocji, ale dogadam się z grupą trzymająca władzę i może będzie coś ciekawego i śmiesznego, bo jak to będzie cenzurowane czy zabronione to nie ma sensu się za to brać.

Wreszcie jedna normalna osoba w tym Media Team a nie zgredy.

Kłapouchy swoją ponurością wiele chwały sobie przysporzył :)

Jak będziecie robić coś w rodzaju takich konf to na luźno bez tekstu. Oczywiście bez wyzwisk ale luźno.

A nie tak jak kiedyś zrobiliście niby recenzje metina w ktorej rodimop pokazał całą swoją obrzydliwość do tej gry i jaka to ona nie jest zła a np. dla mnie ta gra ma klimat bo mam z kim grać :)

Możecie dyskutować nad grami MMO RPG , FPS , Przeglądarkowymi na luźno. Wtedy zapewniam was będziecie mieć więcej osób bo nudnych recenzji nikt nie ogląda ;]

1306263410-U198706.png

Opublikowano

Wreszcie jedna normalna osoba w tym Media Team a nie zgredy.

Kłapouchy swoją ponurością wiele chwały sobie przysporzył :)

Jak będziecie robić coś w rodzaju takich konf to na luźno bez tekstu. Oczywiście bez wyzwisk ale luźno.

A nie tak jak kiedyś zrobiliście niby recenzje metina w ktorej rodimop pokazał całą swoją obrzydliwość do tej gry i jaka to ona nie jest zła a np. dla mnie ta gra ma klimat bo mam z kim grać :)

Możecie dyskutować nad grami MMO RPG , FPS , Przeglądarkowymi na luźno. Wtedy zapewniam was będziecie mieć więcej osób bo nudnych recenzji nikt nie ogląda ;]

gdzieś wyżej pisałem, że to gut ajdija ;p

Ale taka luźna dyskusja, na temat gier, w której będą zawarte informacje na ich temat ;x

Coś jak Hajper ;] Tyle, że bez przekleństw :D

Opublikowano

A mi prezentacja Joaquin Phoenix nie przypadła zbytnio do gustu.

Rozumiem poluzować co nieco, żeby nie było sztywno ale przekleństwa na każdym kroku też nie są fajne.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

I popieram!

Takie sztywniaki same troszkę emocji nie odbierają nas dziadkowie lecz dzieci i nastolatkowie w wieku ok 8-20 lat więc o co wam chodzi.

Tekst czytany z kartki i słowa których 70% z was nie rozumie.

Troszkę luzu ludzie!

23763184165281162590.png

SYGNATURA JEST REGULAMINOWA WIĘC WARA OD NIEJ

:)

Opublikowano

Ale mi też nie podobają sie te przekleństwa na każdym kroku ... ale chodzi mi o styl ;]

On tam co 3 słowo jakieś przekleństwo da ale nie o to chodzi... normalna rozmowa

Luz blus ;]

Nie tak sztywno , z tym tekstem z kartki gdzie po 1 minucie już nie chce się oglądac.

1306263410-U198706.png

Opublikowano

Wszystkie części "Gothic" WSZYŚCIUTKIE, następnie ich porównanie zdaniem tego który to robił.

Chociaż to i tak dla was za duży wyczyn.

; )

Opublikowano

Wszystkie części "Gothic" WSZYŚCIUTKIE, następnie ich porównanie zdaniem tego który to robił.

Chociaż to i tak dla was za duży wyczyn.

To chodź do teamu i zrób to czego od nas wymagasz kozaku. Organizacja i wytyczne są jakie są, nic się na to nie poradzi.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Ale mi też nie podobają sie te przekleństwa na każdym kroku ... ale chodzi mi o styl ;]

On tam co 3 słowo jakieś przekleństwo da ale nie o to chodzi... normalna rozmowa

Luz blus ;]

Nie tak sztywno , z tym tekstem z kartki gdzie po 1 minucie już nie chce się oglądac.

No styl jest fajny. Też lubię taką luźną rozmowę jakby z oglądającym : )

Jeśli o to Ci chodziło to przepraszam.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ja bym chciał recenzje nowości ale nie takie jak do tej pory.

Chodzi mi o to, że mnie na przykład nie interesuje dokładna historia gry tylko co jest akurat w tym tytule.

Pomogłem? Kliknij: www.pajacyk.pl

Opublikowano

O masz rację : ) Mi się bardzo podoba "Allegra" na TV4. Super program, czasami pożartują itp..

Takie coś to ideał : >

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Może jakieś "Let's playe" - ja mogę się tym zająć :)

Nie wymagam "+", lecz...

...Jeśli dajesz "-" napisz(w PW lub pod postem) za co, nie ukrywaj się(nie bądź lamus)

Kocham mpcforum.pl!!! 18706.pngKocham mpcforum.pl!!!

ff2user.png30070.png

27885.jpg4857.jpg

33674.jpg38448ada0392744b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...