Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekspres Konkurs - Ranga Gold Do Wygrania :)

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kronk, widzę, że ładnie kombinujesz, zedytowałeś jednego posta, gdzie miałeś edytowanego screena na: "Jeszcze tylko kilka osób :) " i za chwilę zedytowałeś następnego posta i wkleiłeś innego screena, nieładnie :< , to wszystko można sprawdzić na szczęście :)

@edit

znalazłem, wcześniej miał wklejonego tego screena

To jest ukryta treść, proszę

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh.

To jest totalny bezsens.

Tu nawet nie chodzi o szybkość łącza użytkowników, tylko czyste szczęście kogo wcześniej połączy przez to przeciążenie serwera!

-,-

Ten kto wygrał na pewno na to nie zasługuje ...

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

"mikey jest administratorem, jeśli dla adminów konkurs się nie liczy, to jestem zwycięzcą. "

sorry, ale ja jestem exmoderatorem, a nie adminem :D

"Mikey też za wcześnie dodał post ;)

Mi się wydaje ze Bogusaf wygral ;x "

jak za wcześnie? spamowałem postami odrazu jak udało mi się złapać screenshota, wbiły mi się 3, ale z tego co wynika chyba jestem 1.

Opublikowano

Uroki genialnego hostingu MPC ...

Podziękujcie wiadomo komu :)

@Lenart

To było pięknie KUR*A xD

Opublikowano

ja już miałem i jestem 1 napisałem że już sie wrzuca bo mi ten jeb***ty błąd na forum wyskoczył jak obrazek uploadowałem ale all sie zgadza

Fail. Ty nie jesteś pierwszy, bo ss'a trzeba było w nowym poście wrzucić, a nie napisać posta i go edytować, więc Boguś chyba dostanie golda. ;)

1280314365-U1.png

Opublikowano

"mikey jest administratorem, jeśli dla adminów konkurs się nie liczy, to jestem zwycięzcą. "

jak za wcześnie? spamowałem postami odrazu jak udało mi się złapać screenshota, wbiły mi się 3, ale z tego co wynika chyba jestem 1.

ja już miałem i jestem 1 napisałem że już sie wrzuca bo mi ten jeb***ty błąd na forum wyskoczył jak obrazek uploadowałem ale all sie zgadza

Losiu_metin nie jest pierwszy. Mam ss z napisałęm:

Już się wrzuca.

Mikey dodał post chyba o 20.30 tymczasem 1500000 post był coś koło za 10 dziewiąta.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Nieprawda : ) Za wcześnie dałeś post na 100% : ) Widziałem kiedy było '99. Za wcześnie na 100% : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

mikey wygrał. Przepraszam za problemy z serwerem. Nie spodziewałem się, że się rozsypie przez to odświeżanie. Na przyszłość będziemy mieć sensowniejsze konkursy :D

Pozdrawiam i gratuluje rangi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...