Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh Na Prv 1.02f

slOw12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest na to sposób ja póbowałem i mi sie udało

napisz najpierw czy w folderze z gra Data\Player masz tylko jeden plik "player.bmd" czy też(lecz nie musi być) obok plik np playertest.bmd czy coś w tym stylu z tekstem "player"

to mi pomoże napisac Ci jakim sposobem masz to zrobić...

czekam...

uszanowanko

Opublikowano

Tak myślałem a weiec tak...

ściagnij tego speedhacka....

usuń wszystko tylko pozostaw plik "speedhack"

najlepiej zrob w folderze kolejne dwa foldery jeden bedzie z tym plikiem drugi z innymi ale o tym zaraz...

to tak nazwij np jeden folder original albo jakoś tak...i skopiuj tak pliki z folderu z gry "player.bmd" i "playertest.bmd"

drugi folder nazwij np. hack...

i tam umieść plik "speedhack" i skopiuj go byś miał go DWA razy...

i teraz zmien jego nazwe na player a drugi na playertest (tak jak te "originalne")

...

Gdy to zrobisz skopiuj te pliki (z folderu hack) do folderu z gra data\player i podmien!

pozostaje uruchomienie gry w oknie albo z minimalizatorem...

gra sie załaduje wbijasz w server (wpisujesz dana) i jak "ukaża" Ci sie postacie do wyboru zmien znowu pliki TZN z folderu original skopuj do folderu grą (podmiana) teraz wybierasz postać i cieszysz się speedhackiem...

P.S

jeśli gra nie uruchamia się odrazu tylko najpier dodatkowe okienko z update czy cos w tym stylu i tam masz kliknąc game start czy coś w tym stylu to najpierw uruchom to okno niech sprawdzi ze nie ma update i wtedy dopiero skopiuj do folderu z gra shackowane pliki bo jak zrobisz to przed to Ci sciągnie z servera właściwe i nici z podmiany...

nie wiem czu zrozumiesz jak to zbyt haotyczne to napisz to podam Ci np. moje gadu i tam wyjasnimi krok po kroku...

uszanowanko

Opublikowano

zablokowali to 2 sposobami pierwszy to an samym poczatku update sprawdza plik player a drugie jest dodatkowy plik playertest ale można to ominać tak jak pisałem powyzej =)