Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bezpieczeństwo Na Mpcforum.Pl

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Niejednokrotnie pisałem, ze podstawą istnienia mpcforum.pl i jedną z kluczowych zasad obowiązujących tutaj jest bezpieczeństwo użytkowników. Jak pewnie wiecie wszelkie programy umieszczane na forum wymagają umieszczeniia wyników skanu ze skanera antywirusowego, mieszamy z błotem każdego kto próbuje okraść kogokolwiek w jakikolwiek sposób... itd itp... bezpieczeństwo naszych użytkowników na najwyższym poziomie.... jednak nie o tym chciałem napisać.

Wszystkie dane na temat waszych loginów, haseł są kodowane w bazie danych mpcforum.pl. Nawet admin forum nie ma możliwości zdekryptowania Waszych haseł. Nasz serwer stoi za podwójnym firewallem - sprzętowym oraz softwarowym. Staramy się, aby wszystko było maksymalnie profesjonalnie zorganizowane. W skrócie, w chodząc na mpc możecie czuć się bezpiecznie.

Pamietajcie jednak, że jeśli używacie zewnętrznych stron/chatów/for, rejestrując się podejmujecie dodatkowe ryzyko - nawet jeśli link znajduje się na naszym forum. Zaznaczam, że w chwili obecnej poza stronami gamio.pl, metinforum.pl, mpcexpress.pl, helpc.eu i youtube ( ;) ) nie posiadamy żadnych partnerskich stron.

Opublikowano

Pamietajcie jednak, że jeśli używacie zewnętrznych stron/chatów/for, rejestrując się podejmujecie dodatkowe ryzyko - nawet jeśli link znajduje się na naszym forum. Zaznaczam, że w chwili obecnej poza stronami gamio.pl, metinforum.pl i youtube ( ;) ) nie posiadamy żadnych partnerskich stron.

No, czyli lepiej wpisywać inne pasy na tych dodatkowych stronach itd. niż na empici. ; > To chciałeś powiedzieć? ;x

Opublikowano

Dzięki za to że na tej stronie możemy czuć się bezpiecznie, że nikt nas nie oszuka, nie okradnie. ;)

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

Czat prowadzony przez andrzeja nie jest stroną partnerską?

Nie jest i nigdy nie będzie. Dlatego też napisałem tego newsa. Wiem, żę andrzejowi "wyciekła baza danych" stąd też mój niepokój.

Opublikowano

Cała administracja pracuję nad Waszym bezpieczeństwem dodając skany, usuwając zawirusowane pliki i banując osoby wrzucające przeróżne keyloggery lub inne syfy . ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Witam,

Niejednokrotnie pisałem, ze podstawą istnienia mpcforum.pl i jedną z kluczowych zasad obowiązujących tutaj jest bezpieczeństwo użytkowników. Jak pewnie wiecie wszelkie programy umieszczane na forum wymagają umieszczeniia wyników skanu ze skanera antywirusowego, mieszamy z błotem każdego kto próbuje okraść kogokolwiek w jakikolwiek sposób... itd itp... bezpieczeństwo naszych użytkowników na najwyższym poziomie.... jednak nie o tym chciałem napisać.

Wszystkie dane na temat waszych loginów, haseł są kodowane w bazie danych mpcforum.pl. Nawet admin forum nie ma możliwości zdekryptowania Waszych haseł. Nasz serwer stoi za podwójnym firewallem - sprzętowym oraz softwarowym. Staramy się, aby wszystko było maksymalnie profesjonalnie zorganizowane. W skrócie, w chodząc na mpc możecie czuć się bezpiecznie.

Pamietajcie jednak, że jeśli używacie zewnętrznych stron/chatów/for, rejestrując się podejmujecie dodatkowe ryzyko - nawet jeśli link znajduje się na naszym forum. Zaznaczam, że w chwili obecnej poza stronami gamio.pl, metinforum.pl, mpcexpress.pl, helpc.eu i youtube ( ;) ) nie posiadamy żadnych partnerskich stron.

Hmm czyli twierdzisz że tylko te zasrane forum o czitach jest bezpieczne ??? Bo jak dla mnie u was można tylko więcej tych pieprzonych keyloggerow i tego innego gówna można złapać niż jakiejś normalnej pomocy ;)

animeus.png

aforumadminus.png

Opublikowano

Witam,

Myślę że inne fora/strony są bardziej bezpieczne niż mpc :D, bo tu macie pełno keyloggerów w programach do czitowania, gdzie na innych stronach tego nie ma :) , zatkało kakao ?

Więc tak proszę nie pisać, bo z tej wypowiedzi wnioskuję jedo "NIE WCHODZIC GDZIE INNDZIEJ PO STRONA BO TAM MAJĄ KEYE, A MY NIE !" chyba sobie jaja robisz,

cya ^^

Metin2 fajna gierka mmo!
Opublikowano

@2 upy

nieźle macie narypane w główkach. po to się każe dawać scany, żeby je sprawdzać, jeśli nie zgadza się waga, nazwa czy cokolwiek innego w scanie to nie ściągasz tego ...

Btw. co wy tutaj robicie ? skoro te "inne" fora są takie wyrąbiste?

Opublikowano

@2 upy

nieźle macie narypane w główkach. po to się każe dawać scany, żeby je sprawdzać, jeśli nie zgadza się waga, nazwa czy cokolwiek innego w scanie to nie ściągasz tego ...

Btw. co wy tutaj robicie ? skoro te "inne" fora są takie wyrąbiste?

Już Ci mówię. Są to pijawki, które szukają cheatów na MPC, aby zabłysnęli na tym ich fajnym forum.

Opublikowano

Myślę że inne fora/strony są bardziej bezpieczne niż mpc :D, bo tu macie pełno keyloggerów w programach do czitowania, gdzie na innych stronach tego nie ma :) , zatkało kakao ?

Więc tak proszę nie pisać, bo z tej wypowiedzi wnioskuję jedo "NIE WCHODZIC GDZIE INNDZIEJ PO STRONA BO TAM MAJĄ KEYE, A MY NIE !" chyba sobie jaja robisz,

cya ^^

Wskaż jeden. Treść posta przekazywała informacje na temat ochrony danych, które są udostępniane przez Was na forum - jasne chyba jest to, że duża część z Was używa tych samych haseł do różnych stron.

Opublikowano
Myślę że inne fora/strony są bardziej bezpieczne niż mpc , bo tu macie pełno keyloggerów w programach do czitowania, gdzie na innych stronach tego nie ma , zatkało kakao ?

cya ^^

Dobra dobra tak tak bezpieczne.

na 4 forach znalazłem slowo w slowo skopiowany swój tut.

Więc jedynym zajęciem tych "innych for" jest żerowanie na MPC i potem do siebie ;)

A za moich starych noobskich czasów po pobraniu pewnej rzeczy z pewnego forum stracilem konto ;) Potem odkryłem MPC i tu jest dobrze.

Jak dla mnie głupoty pieprzysz.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Nie jest i nigdy nie będzie. Dlatego też napisałem tego newsa. Wiem, żę andrzejowi "wyciekła baza danych" stąd też mój niepokój.

Strona została wyłączona w kilka sekund po zauważeniu nieprawidłowości. Wszystkie konta zostały usunięte a rejestracja nowych odbywa się już indywidualnie. Dane są szyfrowane więc żadna taka awaria już nie ma miejsca. Ponadto został zmieniony hosting a sam silnik przed ponownym dopuszczeniem do użytku został zabezpieczony tak więc, zeby nie stawiać czatu w złym świetle - bezpieczeństwo danych jest pewne jak amen a pacierzu.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...