Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Iboty - Rozmowy

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowy bot, działający :D

Thx, dla pampersi za szybkie info...

Niech jakiś mod zmieni w tytule 2.34 na +2.51

Download: Kliknij tutaj!

Video-instrukcja: Kliknij tutaj!

Tutorial PL by Maggot: Kliknij tutaj!

Może potem przetłumaczę jak znajdę czas ^^

P.s. Podobno od świąt UDOBot będzie robił wrota B)

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A czy ta wersja jest skrackowana? Bo przedwczoraj sciagnalem jakas werjse 2.34 i byla na 1 dzien :angry: ;/ .

Nieważne jaka wersja, jeśli łączy się z domyślnym serwerem IBot'a to masz 1 dzień do polatania na 1 ID!

Ta jest pełna scrackowana i gdy włączysz ją będziesz miał licencje: UNLIMITED :)

Opublikowano

Nieważne jaka wersja, jeśli łączy się z domyślnym serwerem IBot'a to masz 1 dzień do polatania na 1 ID!

Ta jest pełna scrackowana i gdy włączysz ją będziesz miał licencje: UNLIMITED :)

No to lipa u mnie ;/ . Zainstalowalem normalnie, wpisuje ID, SID, wybieram Poland1, MMO 1-1. i Gdy sie lacze pisze Loading Game, pozniej pisze Get License i na tym przerywa laczenie. Wie ktos co zrobic?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No to lipa u mnie ;/ . Zainstalowalem normalnie, wpisuje ID, SID, wybieram Poland1, MMO 1-1. i Gdy sie lacze pisze Loading Game, pozniej pisze Get License i na tym przerywa laczenie. Wie ktos co zrobic?

Nie zrobiłeś wszystkiego co na filmiku... Musisz mieć ustawione all tak jak na filmiku!

Opublikowano

Nie zrobiłeś wszystkiego co na filmiku... Musisz mieć ustawione all tak jak na filmiku!

Jest udalo sie. Nie moglem tego pliku "ibot.xml" znalezc ale znalazlem i mam UNLIMITED, dzieki Ci bardzo za tego bota, Masz wielkiego + :D. A mozesz mi jeszcze powiedziec czemu jak tego jednodniowego sciagnalem to mi padl w gammie na duzych krychac? Inne fale bezproblemowo robil a akurat duze krychy mi padl?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jest udalo sie. Nie moglem tego pliku "ibot.xml" znalezc ale znalazlem i mam UNLIMITED, dzieki Ci bardzo za tego bota, Masz wielkiego + :D. A mozesz mi jeszcze powiedziec czemu jak tego jednodniowego sciagnalem to mi padl w gammie na duzych krychac? Inne fale bezproblemowo robil a akurat duze krychy mi padl?

Nie wiem może laga dostał :(

Mi też w Gammie padł tyle, że na małych a potem mi się robić nie chciało xD

Opublikowano

A mi pięknie chodził, dwie mapki bety zrobił a teraz podczas robienia sibelonitów wyskoczyło sprawdzanie licencji - wszystko ok ale już deda załapał. W czym jest problem ? Dwa razy tak się stało.

Opublikowano

Nie wiem może laga dostał :(

Mi też w Gammie padł tyle, że na małych a potem mi się robić nie chciało xD

Jest teraz gorszy problem. Wlaczylem go przedchwila zeby mi alfe porobil, mialem sibelony. Ustawilem zeby po duzych krychach wyskoczyl. Wlaczam Sibelony sie pojawiaja, sa juz blisko a ten BOT to nie odlatuje od nich tylko stoi i dostaje hity (X.x) . Nie wiem co moze byc tego przyczyna. Mam 2 zycia i nie mam zamiaru do lafy kupowac zycia, juz sam sobie zrobie jak ten bot ma mi padac ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość Pan Maciek
Opublikowano

A mi pięknie chodził, dwie mapki bety zrobił a teraz podczas robienia sibelonitów wyskoczyło sprawdzanie licencji - wszystko ok ale już deda załapał. W czym jest problem ? Dwa razy tak się stało.

Nie wiem ostatnio miałem to samo xD

Jest teraz gorszy problem. Wlaczylem go przedchwila zeby mi alfe porobil, mialem sibelony. Ustawilem zeby po duzych krychach wyskoczyl. Wlaczam Sibelony sie pojawiaja, sa juz blisko a ten BOT to nie odlatuje od nich tylko stoi i dostaje hity (X.x) . Nie wiem co moze byc tego przyczyna. Mam 2 zycia i nie mam zamiaru do lafy kupowac zycia, juz sam sobie zrobie jak ten bot ma mi padac ;/

Prawdopodobnie coś źle ustawiłeś w bocie...

Opublikowano

Prawdopodobnie coś źle ustawiłeś w bocie...

Zawsze ustawiam tak: Odznaczam boxy, ustawiam konfy ( 4 napedy, reszta oslony, w dronach full laserki ). Zaznaczam, zeby po danej fali mi wyskoczyl klikam start i automatycznie po tym szybko klikam na wrota i sam wskakuje. ROBIE COS ZLE?!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Zawsze ustawiam tak: Odznaczam boxy, ustawiam konfy ( 4 napedy, reszta oslony, w dronach full laserki ). Zaznaczam, zeby po danej fali mi wyskoczyl klikam start i automatycznie po tym szybko klikam na wrota i sam wskakuje. ROBIE COS ZLE?!

Kliknij na wrota --> start w tej kolejności, a jak nie to nie wiem, a ile razy tak miałeś na ile prób?

Opublikowano

Kliknij na wrota --> start w tej kolejności, a jak nie to nie wiem, a ile razy tak miałeś na ile prób?

Do wczoraj bot "chodził" bez problemu (około 7dni) a wczoraj wieczorem klapa. Nie mogę go uruchomić

Kombinowałem na wszystkie sposoby (zgodnie z poradnikiem) i nic. Ma ktos jakis pomysł co spieprzyłem na kompie lub w bocie że nie działa?

Opublikowano

Do wczoraj bot "chodził" bez problemu (około 7dni) a wczoraj wieczorem klapa. Nie mogę go uruchomić

Kombinowałem na wszystkie sposoby (zgodnie z poradnikiem) i nic. Ma ktos jakis pomysł co spieprzyłem na kompie lub w bocie że nie działa?

u mnie podobnie więc to nie kwestia ustawień jak się domyślam. zapewne przyjdzie czekać na kolejnego cracka :mellow:

Opublikowano

Dobra sprobuje tak jak napisales. Na ile prob to nie wiem... Ale wiem, ze moj kumpel wogole nie moze bota puszczac na wrota bo mu zawsze pada, pokreci troche po mapie i nagle dostaje wielkie hity, odlatuje klepnie so do konca i znow kreci i nagle BUM... Juz 2 zycia na malych krychach w becie stracil, ma vege jakby co. To powiedzialem mu zeby ustawil konfy 3 napedy reszta oslony i w dronach full laserki. Dobrze mu powiedzialem? Skoro vega jest szybsza o 15 speeda od golca na zlocie przy full napedach to jak do wrot golec ma 4 napedy to vega na oko powinna miec 3 :rolleyes:

Macie nowego cracka bo tak to kiepsko bedzie :(

Jak to inny crack? Mi chodzi. Problem jest w samym bocie chyba <_<. Dodam, ze gdy wlaczam bota na wrota nic nie robie na kompie zeby nie obciazac lacza itp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hogwart - niestety ale po kilku dniach "śmigania" przestał mi się łączyć a efekt w logach jest taki:

15:52:52 Open: lh:1777 > 62.146.190.226:80 ?

15:52:53 Open: lh:1777 > 62.152.59.57:8083 Ibotty scripts: 'ibot.xml'

15:52:53 close: lh:1777 & 62.152.59.57:8083 Ibotty

Kwestia ustawień to nie jest jak się domyślam bo wcześniej się łączył normalnie, ściągnięcie na nowo WP667f i ustawienie wg instrukcji nic nie pomogło ;/

Opublikowano

Witam

mam ten sam problem z tym botem działa mi 2 dni i przestał choc. Mialem ten programik WP667f i klapa jak macie jakies pomysły dajcie znać pozdrawiam :angry: :angry:

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Ten nie działa, jest teraz uniwersalny do wszystkich wersji IBot'a... (Nowe też! Obecnie na najnowszej latam :P )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...