Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Iboty - Rozmowy

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo na stronie udobota, ktoś udostępnił cracka do 2.51 ściągnę i zobaczę czy działa. Jak coś to Edytne.

To jest ukryta treść, proszę

@edit Wszystko działa cudnie;]

Jak ścianiecie cracka i rozpakujecie to wchodzdzie do folderu wp>custom>i do tego cracka w cracku po = piszecie swoje prawdziwe id

odpalacie ibota i logujecie sie z prawdziwimi danymi

@edit2 Pamietajcie zeby wp nie zamykac

Macie link do downloadu

Kocham Cię normalnie!! Działa ten sposób wreszcie wrota se porobie bo alfa i beta na bazie stoją ;PP. (Ps Kocham to nie tak dosłownie)

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kocham Cię normalnie!! Działa ten sposób wreszcie wrota se porobie bo alfa i beta na bazie stoją ;PP. (Ps Kocham to nie tak dosłownie)

Podziękuj lepiej temu który wykupił dla nas licencje :) Żebyśmy wszyscy mogli za darmo używać IBota.

Wstawiam tutka napisanego przeze mnie (jakby ktoś nie ogarnął tamtego):

http://www.mpcforum.pl/topic/249553-crack-do-najnowszych-ibotow/

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Edytowałem 1 post.

Niech mod jakiś zmieni nazwę tematu z

2.34

na

+2.44 (+2.51)

Opublikowano

Edytowałem 1 post.

Niech mod jakiś zmieni nazwę tematu z

na

Okej, zmieniłem.

Tylko dorzuć do głównego posta mój tutek.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

Ibota nie używaj do zbierania boxów użyj Udobota. A czy Ibot ustawia sam configi na odpowiednią fale we wrotach czy sam musze?

Oczywiście że sam.

Opublikowano

Tak niestety zbiera H-boxy (czyt. niewidzialne za które jest ban). A czyli mogę zostawić sobie udobota na becie i on sam będzie ustawiał configi i takie tam? A i jeszcze jedno mam Goliath 3 designy (Enforcer, Bastion i ten czerwony) 22Lf3 2 irysy 6flaxow 7osłonek po 10k urki full speed dodatki takei jak: Slot 10 automatyczne dokupywanie rakiet, laserow i pare innych. Czy da rade mi zrobić Bete?

Gość Pan Maciek
Opublikowano

1. To najnowsza wersja i nie zbiera HBoxów... Kody nie były akutalizowane od uuu...

2. Konfy ustawiasz sam przed wrzuceniem bota do Galaxy Gates!

3. Da radę.

Opublikowano

1. To najnowsza wersja i nie zbiera HBoxów... Kody nie były akutalizowane od uuu...

(...)

Może i tak, ale ja nie polecam, bo nie chce potem widzieć skarg "buu dostałem bana za bota". Nikt tego nie sprawdził więc nie ma sensu ryzykować. Po za tym IBot wolniej zbiera skrzynki od udobota -- udobot sie odświeża po około 10 sekundach a ibot po ~minucie (jeśli wejdziemy do gry). Postój sobie ibotem 30 minut na 1-1 to będziesz miał żółte kółeczko obok siebie (testowałem na wersji 2.7). A bocik nie wiedząc o tym, że te skrzynki dawno zniknęły - będzie je zbierać... a właściwie klikać w te miejsca marnując czas.

Opublikowano

To tak jest pewien problem właśnie Ibot robi mi wrota jest na sibach i czasami oddala się zbyt daleko i nie atakuje musze zmienic 2x config na config 2gi i spowrotem na 1 ;/ W czym jest problem?

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Może i tak, ale ja nie polecam, bo nie chce potem widzieć skarg "buu dostałem bana za bota". Nikt tego nie sprawdził więc nie ma sensu ryzykować. Po za tym IBot wolniej zbiera skrzynki od udobota -- udobot sie odświeża po około 10 sekundach a ibot po ~minucie (jeśli wejdziemy do gry). Postój sobie ibotem 30 minut na 1-1 to będziesz miał żółte kółeczko obok siebie (testowałem na wersji 2.7). A bocik nie wiedząc o tym, że te skrzynki dawno zniknęły - będzie je zbierać... a właściwie klikać w te miejsca marnując czas.

Nie zgodzę się, moje rekordy na only boxy, 1-6, niewidka:

- IBot - 12k w 4h (~3k uri bez profilu i podwajaczy w tym kierunku.)

- UDOBot - 6k uri w 1h też bez specjałów, ale z bonusami (Gwiazdki, etc.)

Sami oceńcie co lepsze... Ja wole 3k uri ale zawsze, niż 3x w roku 6k ;\

Opublikowano

Nie zgodzę się, moje rekordy na only boxy, 1-6, niewidka:

- IBot - 12k w 4h (~3k uri bez profilu i podwajaczy w tym kierunku.)

- UDOBot - 6k uri w 1h też bez specjałów, ale z bonusami (Gwiazdki, etc.)

Sami oceńcie co lepsze... Ja wole 3k uri ale zawsze, niż 3x w roku 6k ;\

Hah no widzisz. Udobot 2x lepszy.

"ja wole 3k uri ale zawsze, niż 3x w roku 6k"

Od tego się serwera udobota kopiuje na własny komputer :D i nie ma problemów. Możesz się nie zgadzać, ale ban dla posiadaczy ibota jest gwarantowany. Tyle z mojej strony.

Opublikowano

Maggot sorry, że się wtrące w waszą dyskusje ale zauważ, że jemu chodziło o to że na Ibocie w 4h ma 12k uri bez gwazdek itp.(?) a na Udobocie ma 6k na 1h ale z gwazdkami i tym podobne.

Ps. Odpowie ktoś na moje pytanie? 2x up ;)

Opublikowano

Maggot sorry, że się wtrące w waszą dyskusje ale zauważ, że jemu chodziło o to że na Ibocie w 4h ma 12k uri bez gwazdek itp.(?) a na Udobocie ma 6k na 1h ale z gwazdkami i tym podobne.

Ps. Odpowie ktoś na moje pytanie? 2x up ;)

Właśnie. Z gwiazdkami. Ibot jest gorszy bo ich nie zbiera. A nawet jakby, to i tak udobot by szybciej podkradał boxy :D

Aha i sprecyzuj swoje pytanie bo nie rozumiem :s

Opublikowano

To tak teraz Ibot robi mi wrota alfe. Czasami oddala się zbyt daleko od aliena aby atakować i muszę ręcznie zaznaczyć, aby podleciał trochę bliżej ;/

Opublikowano

To tak teraz Ibot robi mi wrota alfe. Czasami oddala się zbyt daleko od aliena aby atakować i muszę ręcznie zaznaczyć, aby podleciał trochę bliżej ;/

Dobrze że to robi. Nie zaznaczaj bo tylko spieprzysz sobie sytuacje i czas. Dzięki temu prawie w ogóle HP nie stracisz.

Opublikowano

No tak ale on wtedy w ogóle nie atakuje chociaż ma pełne hp i shield :/

@ Ps. Gdzie najlepiej stawiać udobota z niewidką i bez? Na 1-6 jest beznadziejnie w 30min 500 uri nie całe i 2 gg i ubili mnie z niewidką...

Opublikowano

Zrobiłem filmik o co chodzi bo jaśniej nie dam rady wytłumaczyć

@Edit woops sry za post pod postem

Na 1 konfie masz CPU amunicyjne, a na drugiej nie. Skończyła Ci się amunicja więc nie atakował =D

Opublikowano

co do bana za ibota to nie jestem pewien bo od wrzesnia [a mamy grudzien gdyby ktos nie zauwazyl;):P] stosuje ibota2.7

tylko i wylacznie na zbieranie skrzynek na 5 roznych kontach i jeszcze bana nie dostalem mimo kilku akcji typu

banowanie bociazy przeprowadzanych przez BP

co do zbierania gwiazdek to ibot2.7 je zbiera i oznacza na zielono na mapce tak jak klanowiczow i klany z sojuszem

[zeby nie bylo:

1. na mapce nie bylo nikogo z mojego klanu a takze zadnego gracza z klanu z ktorym mam sojusz

2. sledzilem swojego bota zostawionego na widoku i zbieral gwiazdki....]

Opublikowano

co do bana za ibota to nie jestem pewien bo od wrzesnia [a mamy grudzien gdyby ktos nie zauwazyl;):P] stosuje ibota2.7

tylko i wylacznie na zbieranie skrzynek na 5 roznych kontach i jeszcze bana nie dostalem mimo kilku akcji typu

banowanie bociazy przeprowadzanych przez BP

co do zbierania gwiazdek to ibot2.7 je zbiera i oznacza na zielono na mapce tak jak klanowiczow i klany z sojuszem

[zeby nie bylo:

1. na mapce nie bylo nikogo z mojego klanu a takze zadnego gracza z klanu z ktorym mam sojusz

2. sledzilem swojego bota zostawionego na widoku i zbieral gwiazdki....]

A ja dostałem 2x za ibota. Nie radzę go używać. Może teraz Ci się udało obejść bany, ale na pewno go prędzej czy później złapiesz. IBot 2.7 i 1.8.5 to badziewne wersje które w ogóle nie działają (wrota nie robią itp.) - jedynie nadają się do złapania bana.

Co z tego ze Ibot 2.7 je zbiera, skoro udobot również?

Gość Pan Maciek
Opublikowano

A ja dostałem 2x za ibota. Nie radzę go używać. Może teraz Ci się udało obejść bany, ale na pewno go prędzej czy później złapiesz. IBot 2.7 i 1.8.5 to badziewne wersje które w ogóle nie działają (wrota nie robią itp.) - jedynie nadają się do złapania bana.

Co z tego ze Ibot 2.7 je zbiera, skoro udobot również?

To, że pisałeś, że NIE zbiera, a zbiera <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...