Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy z 4Story - Porady

PsychoBoy11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam błąd z tym can not read registry i to co napisałeś nie pomogło, ponieważ plików z "rar." nie mogę wypakować. Wyskakuje błąd. Jak nie odpiszesz niestety mi nie pomogłeś (-) Jak pomożesz to (+).

Czekam...

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema. Mam problem. Mam Viste. Pobralem 4story. I gdy klikam na ikonke, zeby instalowac. nic sie nie pokazuje. Tylko strzalka, i klepsydra. I czekam ok 30 min. i nic. -.- HELP!

Opublikowano

Ja mam taki problem , że odpalam gre ,loguje się , wybieram postać bezproblemowo ale gdy pokazuje starting game wszystko staje i nic się nie dzieje . Jak by co to mam ten problem na 4story EG

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moj problem tyczy sie punktu 23.

JAKI DO CHUJA PROGRAM MAM USUNAC I WLACZYC NA JAKIS ZAJEBANYCH USTAWIENIACH ADMINISTRATORA? Wytlumacz to kurwa jakos, a nie bede sie domyslal o jaki program chodzi, jak ustawic ustawienia administratora... Jak robisz cos, to rob tak, zebym ja debil to zrozumial bo kurwa nie kapuje.

FyvzeeY.png

Opublikowano

Mhm, zauważ, że porady były pisane ponad rok temu do patcha 3.3, dziś mamy patch 3.5 i nie gwarantuje, że wszystko jest jak było.

1. Jeśli masz bezprzewodową lub specjalną myszy, klawiaturę i zainstalowane dodatkowe aplikacje pozwalające używać ich dodatkowych przycisków. Usuń program. Uruchom na domyślnych sterownikach ("czystych"), myszy lub klawiaturę. Uruchom 4Story z prawami administratora.

Usuń programy które są do obsługi myszki/klawiatury np. pozwalające ustawiać macro - jeśli takie posiadasz oczywiście. Uruchom 4S z prawami administratora jest już chyba nieaktualne, bo na Win Vista/7 te prawa są wymuszone i zawsze musisz z nimi uruchamiać, natomiast na Win XP chyba to nie jest wymagane, ale możesz spróbować wejść na konto administratora i stamtąd uruchomić grę - jeśli posiadasz XP oczywiście.

2. Jeśli używasz laptopa, to samo odnosi się do touchpada, należy usunąć program i uruchomić z uprawnieniami administratora.

Jak wyżej

3. Wyłącz lub usuń program antywirusowy. Uruchomić grę z prawami administratora..

(Na przykład: klawiatury Multimedialne posiadają przyciski Win, do odtwarzacza multimedialnego, przeglądarki internetowe itp. Przyciski te używają makra i to może być problemem.)

Wrzuć folder 4Story do listy wyjątków w antywirusie lub go całkowicie wyłącz i sprawdź czy to coś pomaga.

Jeśli dalej nic to

To jest ukryta treść, proszę
- tu masz support + dział Błędy i Problemy

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Kiedy loguje się do 4story eg wybieram postac i wszystko jest OK...tylko ze pisze starting game...i tak caly czas.Nic sie nie dzieje.A gralem wczoraj...Bez sensu.

Prosze o pomoc.Daje like ;)

mca.png
Opublikowano

Mam problem, włączam gre, normalnie się ładuje i gdy dochodzi do 100% komputer mi się resetuje, o co chodzi? proszę o odpowiedź. ;)

• 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A teraz nie chce sie wogule ładowac i po5sek lub 10 wyskakuje mi okienko małe i pisze mi"Game server is currenty under maintenance. Błagam pomózcie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mi po jakimś czasie gry lub po teleportowaniu wyskakuje error coś tam pisało Microsoft Visual C++ w nazwie nie wiem o co chodzi moze wy mi pomożecie?

I wyłącza mi się gra jak wyskakuje to

NotowanyPL

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Za mało info podałeś. Pełna nazwa błędu + najlepiej screen

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

ja takze mam problem.. tylko mi wyskakuje oprogramowanie ochorony wykrylo problem 10703 !!!!!!!! Prosze o szybka pomoc z Gory DZIEKUJE

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

mam problem, probowalem z Innych Przegladarek, przez Programy, i nic nie dziala, Powiedzcie mi, czy to przez moj Internet, czy problem Wewnetrzny, moj problem to, ze podczas pobierania, wlasciwie jak sie Skonczy, to Wyskakuje blad, Nieoczekiwany blad sieci... ktos Pomoze?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siema, ja mam problem z 4story EQ. Problem polega na tym że mam Windows8 i gdy wyłączam antivirusa (norton) i zapore systemową to włączam gre ale sie nie włącza i pisze że "wykryto hacka" co ja mam z tym zrobić? przeinsalowałem gre, robiłem tryb ze zgodnością, pobierałem od nowa z wyłączonym ativirusem itd.

PROSZE POMÓŻCIE !!!!!!!!!!!

1325845644-U48159.gif
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam mam problem wczoraj sciagłem gre dzisiaj ok.8;00 instalowałem działa gra o 13:00 wlaczam wyskakuje komunikat z Powodu Błędu W Sieci Zostało Odcięte Połącznie Z Serwerem ... wie ktoś co może byc?

Opublikowano

Witam mam problem wczoraj sciagłem gre dzisiaj ok.8;00 instalowałem działa gra o 13:00 wlaczam wyskakuje komunikat z Powodu Błędu W Sieci Zostało Odcięte Połącznie Z Serwerem ... wie ktoś co może byc?

Reset routera.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

nie mam router mam modem ale net chodzi normalnie grałem 2lata temu i nie miałem tego a anwet dzisiaj jeszcze grałem tera proboje uninstal gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...