Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Szmaragdowe Stalki... Nie Wiem Dlaczego

AssAssin136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka...

Mam taki problem, że dodaje szmaragdowe stalki w pliku PC i PC2 je umiesciłem i tam się znajduja na 100% ... Ikonki też zrobiłem i je widać...

ALE !

Jak zakładam zbroję to nie widać jej... Jestem nagi. . . Gdy zmieniłem teksturę normalnej stalki na teksturę szmaragdowej to była szmaragdowa . . .

value3 jest dobrze

antiflag jest dobrze

Dajcie jakiś dobry poradnik lub wytłumaczcie mi dokładnie jak mam zrobić z tymi plikami warrior_m warrior_w.msm itd. bo tu chyba jest błąd lub jeśli sądzicie inne

OCZYWIŚCIE DAM + LUB JEŚLI CHCECIE - I 5 I KOMENTARZ ;P

Gość RoyalShark
Opublikowano

Mam ten sam problem ; /

A już fajnego questa miałem do tego no ale niestety , niewielu ludzi umie to zrobić a jak umieją to raczej nie chcą się tym dzielić ; /

Opublikowano

Tak jak mówiłem wystarczy umieć czytać:

50572132004435605210.png

Tak, to zbroja imperatora a nie szmaragdowa - co za różnica? Wystarczyłoby zmienić tekstury i jest. Jak ktoś jest ogarnięty to załapie w końcu :P

Opublikowano

AssAssasins ty masz moda kamera ?

@Edit Shunn21 i co z tego że będziesz miał napisane 0 ataku da co ci coś ? chodzi mi że jak się posiada moda kamera na cliencie na którym się gra to trzeba go usunąć i podmienić plik root nowy może być edytowany ale nigdy z plików kamera , ponieważ one zmieniają prawie całą grę ...

Ja aktualnie w moim cliencie nie posiadam plików root... : ) i jest dobrze

Opublikowano

Nie mam żadnych tych wspomagaczy itd. itp.

Robie wszystko tak jak na tucie

Tekstury wpisałem

Ikony zmieniłem

w item_proto wpisałem

w item_list wpisałem

i nadal nie widze ;(

Moze dalibyście mi roota ja bym dokładnie oblukał co mam źle?

Opublikowano

Lol a PC i PC2 ewentualnie to co? KApusta?

od kidy pc i pc2 od all wszustkim zalezy ^^ w sumie tu racja bo ja wywalilem to mialem tylko miecz w ziemie wbity xddd

ale pc za skile i wyglad odpowiada a za zbroje to nei wiem ^^ na 90%nie ale nie jestem pewny ja w rootach zmienialem

Opublikowano

od kidy pc i pc2 od all wszustkim zalezy ^^ w sumie tu racja bo ja wywalilem to mialem tylko miecz w ziemie wbity xddd

ale pc za skile i wyglad odpowiada a za zbroje to nei wiem ^^ na 90%nie ale nie jestem pewny ja w rootach zmienialem

Haha jakie napsy na tym forum siedzą -,- To w PC dodaje sie tekstury lulz ;s

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Dodałem tam jest napewno pisałem powyżej przecież

Lol, ale tu nie chodzi czy ty wrzucisz cos do tego folderu sourca z pc. Musisz te nowe pliki dodac takze do PAKERA...

Dowod, ze dziala :>

[Tylko trzeba umiec myslec... Ale widac, ze jak Was kodowali to zapomnieli o funkcji Brain.dll]

1119151522.jpg

1119151510.jpg

(Tutaj zwykla stal, zeby nie bylo ze podmiana :>) 1119151501.jpg

1119151443.jpg

Mozna? Mozna.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...