Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nabór Do Mpc Media Team.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Szukamy chętnych osób które chcą wspierać medialnie nasze forum. Jeśli lubisz pisać, masz pojęcie o grach, nowościach które wychodzą na rynek, to właśnie MPC Media Team jest odpowiednim miejscem dla Ciebie. Dzięki nam możesz rozwinąć swoje zdolności, poznać wielu ciekawych ludzi oraz wspólnie zarządzać razem z nami strukturą medialną forum. Mile widziani są kandydaci którzy już wcześniej mieli styczność z działalnością w mediach, lecz jesteśmy także otwarci na osoby które pragną zacząć swoją przygodę z pisaniem recenzji, nagrywaniem podcastów itp. Pamiętaj, jesteśmy otwarci na wszelakie propozycje, każdy nowy pomysł jest rozpatrywany i współtworzy naszą społeczność. Nie lękaj się tego, iż nigdy nie próbowałeś pisać czy też rozmawiać na wolne tematy związane z grami. Jako leader całego projektu, pomagam nowym osobom, doradzam, koryguje teksty i staram się wspierać w każdym calu. Zgłoszenia proszę wysyłać na mój adres mailowy [email protected]

PS: Jeśli macie pytanie możecie smiało kierować je w tym temacie, bądź też na PM.

Pozdrawiam.

Veritas lubi to

card.png

Opublikowano

Jak najbardziej zachęcam do wstąpienia.

Naprawde nie będzie czego żałować.

Choć nie jestem długo w MMT to da się zauważyć świetną atmosfere i super ludzi ;)

Naprwade polecam.

Me gusta.

Opublikowano

Ja bym chętnie znów mógł wejść w świat MMT tylko jak bym miał pisać recenzję czy to nakręcić materiał z gry to musielibyście mnie informować może o 4 dni przed napisaniem.

Dlaczego?: Musiałbym ściągnąć grę, zagrać w nią i wyczaić gdzie najlepsze ujęcia bym zrobił.

Pojęcie troszkę mam o nowościach na rynek które wychodzą, tak jak dzisiaj napisałem na portalu gamio.pl (zero reklamy, przecież to nasz portal) że pracują już nad nową serią Call Of Duty.

I teraz pytanie: jakim programem mógłbym nakręcić wyśmienity materiał z gry? Tak żeby była dobra grafika na filmie ;).

To tyle od termiator'a. Pozdrawiam.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Dlaczego?: Musiałbym ściągnąć grę, zagrać w nią i wyczaić gdzie najlepsze ujęcia bym zrobił.

Niema co zwierzać się użytkownikom skąd wchodzimy w posiadanie gry. :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano
pomagam nowym osobom, doradzam, koryguje teksty i staram się wspierać w każdym calu

Tia. -.-

Czekamy na nowe osoby, jesteście naprawdę bardzo nam potrzebni! :)

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Czekamy na nowe osoby, jesteście naprawdę bardzo nam potrzebni! :)

Ja już napisałem Młodemu na PW tak więc pozostaje mi tylko czekać ;) Ps3 rlz xD

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

I teraz pytanie: jakim programem mógłbym nakręcić wyśmienity materiał z gry? Tak żeby była dobra grafika na filmie ;).

Fraps + Allok = Najlepsza jakość w dobrej wadze ;)

Powodzenia Nowym w MMT ;)

Opublikowano

Jak najbardziej polecam dołączyć do media team.

Ale jeżeli lecisz tylko na rangę to oszczędź swój czas i czas innych.

Osobiście mam 1 gameplaya na koncie, nawet był w recenzji ale z braku czasu nie dołącze :)

Pozdrawiam i naprawdę polecam dołączyć do MMT

23763184165281162590.png

SYGNATURA JEST REGULAMINOWA WIĘC WARA OD NIEJ

:)

Opublikowano

Jednakże zostałem wydalony z MMT za złe wykonywanie pracy to i tak polecam skład.

Jest w nim prawie każda osoba, która zna się na rzeczy, każdy Ci pomoże.

Czy to Rodi, dudsonowa czy kto inny dadzą Ci rady jak źle

zrobisz GP czy recenzje danej gry.

Chociaż długo nie byłem w MMT to chciałbym też podziękować za wspólną pracę :)

Naprawdę polecam skład, godny uwagi.

Opublikowano

Nie wiem czemu nie mogę napisać maila do młodego dlatego wybacz Młody ale napisałem na PW.

Oczywiście ja startuje ^^

Trzeba spróbować, a co :D

@Down

thx :D

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...