Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ibot 2.41 [Cracked]

pampersi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie zaznaczam, że cały ten poradnik nie jest mój. Ja go Wam jedynie udostępniam

Po pierwsze ściągnij i zainstaluj Ibot'a (

To jest ukryta treść, proszę
lub:
), potem ściągnij WP663f.exe :

(jeśli nie działa pierwszy link :

)

Wypakuj pliki.

1.  
  2. Otwórz folder "wp", znajdź folder "custom" otwórz go, potem otwórz folder "crack".
  3. W tym folderze znajdziesz plik tekstowy "id.txt", otwórz go, w pierwszej lini wpisz swoje prawdziwe ID, w drugiej lini wpisz wymyślone ID, które składa się z 8 cyfr np.: 12345678 (musisz je zmieniać co dzień!!)
  4. Odpal WP663f.exe (pamiętaj aby nie zamykać wp, inaczej bot nie będzie działał).
  5. Odpal Ibot'a.
  6. W lini ID w Ibot'cie wstaw fałszywe (wymyślone) ID, które użyłeś w drugiej lini pkliku "id.txt" .
  7. Wstaw swojego prawdziwego SID'a i numer mapy.
  8. Odpal i ciesz się gra!

Żeby znaleźć potrzebnego SID'a potrzebna Ci będzie przeglądarka Google Chrome, ponieważ inne przeglądarki wyświetlają złego SID'a (mi przynajmniej Opera i Mozilla wyświetlały zły SID)!

Jeśli już ją masz to zaloguj się na konto i kliknij prawym przyciskiem myszy. Powinno wyskoczyć ci takie okienko jak na obrazku, klikasz na "wyświetl źródło strony"

przechwytywaniewtrybiepl.jpg

W następnym okienku klikasz ctrl+g i wpisujesz "dosid"

przechwytywaniewtrybiepj.jpg

Kopiujesz tylko SID'a bez '

Prawidłowo skopiowany SID powinien wyglądać tak: f2b74e04416570697d91a5ba5edfba2f

Video toturial:

Aby odpalić wiele kont : zmień tylko w pliku "id.txt" ID konta, które chcesz odpalić i wymyśl jakiś nieprawdziwy ID.

Oryginalny poradnik:

Strona projektantów bota:

Skan folderu WP, są w nim jakieś wiry, ale mi jeszcze nic się nie stało ;]:

Skan profibot.exe 2.41:

18706.png
Opublikowano

Jest to Profibot, po skrackowaniu zwany IBot'em. Jest to bot do gry Darkorbit.

Z tego co wiem to Wicked Pather ma jakieś wirusy, ale są one nieszkodliwe. Wiem bo sam używam tego bota.

18706.png
Opublikowano

Przeskanowałem tego Ibota i oto skan:

o dziwo plik czysty.

dodaj skan do reszty plików

No co ty nie powiesz -.-'

zywcem skopiowane z forum udobota

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

No co ty nie powiesz -.-'

zywcem skopiowane z forum udobota

Przecież napisałem, że cały ten poradnik nie jest mój;]. Ja go tylko przetłumaczyłem...

PS. Maggot z@j3bi$ty jest ten Twój RSB shooter ;).

18706.png
Opublikowano

Przecież napisałem, że cały ten poradnik nie jest mój;]. Ja go tylko przetłumaczyłem...

PS. Maggot z@j3bi$ty jest ten Twój RSB shooter ;).

No wiem wiem, ale Markon napisal " o dziwo czyste" - nie rozumiem powodu aby się dziwić.

I dziekuje, to mnie motywuje to stworzenia nowej wersji... ekhm jesli ja zrobie to zaraz z 20 osob napisze na oficjalnym forum "ej weście usuncie tego cita pls"

Juz chyba 2 posty takie widzialem. ;S

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

[*]Otwórz folder wp, znajdź folder "custom" otwórz go, potem otwórz folder"crack".

[*]W tym folderze znajdziesz plik tekstowy id.txt, otwórz go, w pierwszej lini wpisz swoje prawdziwe ID, w drugiej lini wpisz zmyślone ID, które składa się z 8 cyfr np.: 12345678

Może jestem jakiś wyjątkowo tępy ale bot mi nie odpala. Możesz bardziej "łopatologicznie" napisać w jaki sposób edytować ten plik txt. ??

U mnie są dwa wersy 1. - âŕř_čä

2. - 564414 i jak mam wpisać te ID?? Kombinowałem na różne sposoby i nic.

Opublikowano

Musicie wymazać wszystko co jet w tym pliki i wpisać w pierwszej linji swoje id a na dole to id nieprawdziwe tak jak pisze w 1 poście i dziala +++

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Może jestem jakiś wyjątkowo tępy ale bot mi nie odpala. Możesz bardziej "łopatologicznie" napisać w jaki sposób edytować ten plik txt. ??

U mnie są dwa wersy 1. - âŕř_čä

2. - 564414 i jak mam wpisać te ID?? Kombinowałem na różne sposoby i nic.

Tak jak napisałem, w 1-szym wersie wpisujesz swoje prawdziwe ID, a w 2-gim fałszywe np.: 87456321

Sprawdź jeszcze czy kopiujesz dobrego SID'a.

Musicie wymazać wszystko co jet w tym pliki i wpisać w pierwszej linji swoje id a na dole to id nieprawdziwe tak jak pisze w 1 poście i dziala +++

Ciesze się, że Ci działa;].

18706.png
Opublikowano

Tak jak napisałem, w 1-szym wersie wpisujesz swoje prawdziwe ID, a w 2-gim fałszywe np.: 87456321

Sprawdź jeszcze czy kopiujesz dobrego SID'a.

Ciesze się, że Ci działa;].

Teraz "krzyczy" Incorrect SID" mimo iz sid jest ok. Nic nie kumam o co kaman.

Opublikowano

Teraz "krzyczy" Incorrect SID" mimo iz sid jest ok. Nic nie kumam o co kaman.

Myślę że znam twój problem. Czy korzystasz z Mozilli albo Opery? Bo jeśli tak, to na tych przeglądarkach pokazuje złego SID'a.

Zainstaluj Google Chrome i wszystko powinno Ci teraz działać.

@mario

Mi Opera i Mozilla pokazywały złego SID'a, dopiero Chrome wyświetlił dobry SID.

18706.png
Opublikowano

Up. kożystam z mozilli i sid dobrze pokazuje złego sida pokazuje tylko opera

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Up. kożystam z mozilli i sid dobrze pokazuje złego sida pokazuje tylko opera

Opera, Moziilla, Google Chrome i nawet Internet Eksplorer - za każdym razem to samo "Incorrect SID"

Normalnie zgłupiałem, nie mam pojęcia o co chodzi.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Opera, Moziilla, Google Chrome i nawet Internet Eksplorer - za każdym razem to samo "Incorrect SID"

Normalnie zgłupiałem, nie mam pojęcia o co chodzi.

Zła konfiguracja ID.txt

Opublikowano

Zła konfiguracja ID.txt

Plik notatnika (txt.) pierwszy wers bez spacji (akapitu) prawdziwe ID (osiem cyfr)

drugi wers bez spacji (akapitu) fałszywe ID (osiem cyfr) - zamknięty i zapisany plik o.O

Co można tu spieprzyć???

Obawiam sie że to cos całkiem innego!!!! Praktycznie kazde logowanie i nowy SID od około 17 na samej Mozilli mam 3 rożne SIDy.

Zgłupiałem całkiem

EDIT

Zalogowałem się teraz kolejne trzy razy i za każdym razem inny SID !!!!!!

Opublikowano

Plik notatnika (txt.) pierwszy wers bez spacji (akapitu) prawdziwe ID (osiem cyfr)

drugi wers bez spacji (akapitu) fałszywe ID (osiem cyfr) - zamknięty i zapisany plik o.O

Co można tu spieprzyć???

Obawiam sie że to cos całkiem innego!!!! Praktycznie kazde logowanie i nowy SID od około 17 na samej Mozilli mam 3 rożne SIDy.

Zgłupiałem całkiem

EDIT

Zalogowałem się teraz kolejne trzy razy i za każdym razem inny SID !!!!!!

Dobra, a sprawdź może jeszcze czy do pola ID w Ibot'cie wpisujesz "fałszywe" ID, które wcześniej zapisałeś w pliku txt.

18706.png
Opublikowano

BOT OD DZISIAJ NIE DZIAŁA!!! MUSIMY CZEKAĆ NA NASTĘPNEGO CRACKA.

Wiedziałem że po paru dniach padnie...

A kto powiedział że mamy czekać? Może zrobimy właśnego cracka ? =D

---

Pierwsze co trzeba zrobić to ściągnąć pliki z strony ibota - tzn. SERWER i wklepać je do apache, pozmieniać dane - licencje i prawdopodobnie będzie śmigało, bo się nie będzie łączyło z serwerem.

A ja jestem pewny że licencje zostały zapisane na serwerze po kliknięciu "START", w innym przypadku scrackowanie ibota byłoby zbyt proste.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Wiedziałem że po paru dniach padnie...

A kto powiedział że mamy czekać? Może zrobimy właśnego cracka ? =D

1362335032-U636582.png

---

Pierwsze co trzeba zrobić to ściągnąć pliki z strony ibota - tzn. SERWER i wklepać je do apache, pozmieniać dane - licencje i prawdopodobnie będzie śmigało, bo się nie będzie łączyło z serwerem.

A ja jestem pewny że licencje zostały zapisane na serwerze po kliknięciu "START", w innym przypadku scrackowanie ibota byłoby zbyt proste.

Więc bardzo prosimy, o wielki i najmądrzejszy Maggocie... Zrób nam cracka albo opisz dokładnie jak ściągnąć te pliki licencji z serwera IBot :rolleyes:
Opublikowano

Więc bardzo prosimy, o wielki i najmądrzejszy Maggocie... Zrób nam cracka albo opisz dokładnie jak ściągnąć te pliki licencji z serwera IBot :rolleyes:

Ty się nabijasz ze mnie ? ...

Ja tylko wstawiłem propozycję jak to można rozegrać. Ale sam tego nie potrafię.

A zresztą jakbym go scrackował to z nikim bym się nie podzielił, skoro takie podziękowania lecą w moją stronę. Wstawiłem nowszą wersje rsb shootera - BAN ZA TROJANA, pomimo tego że skan był 2/42.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...