Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darkorbit

Gayardos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki statek kupić za uri. Vengeance czy Goliath ?? to różnica aż 50 000 uridium ale Vengance po przeanalizowaniu jest tylko troche lepszy od Big Boya. Mam juz 30 000 uri zeprane przez udobota :P ale nie iwem czy zbierac jeszcze na Goliatha czy kupic Vengeance ? co radzicie ?

Opublikowano

Tego sie nie kupuje za uri. A goliath zawsze był i bedzie lepszy od vegi.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Grałem vengeance i ciagle mnie ktos jechał bo nie dawalem rady, kupilem Goliatha i wszystko sie zmienilo teraz ja ich jade ;p Wiec polecam Goliath ale nastepnym razem dodaj ankiete jak takie tematy zakladasz

2rc8k5i.png

Opublikowano

Grałem vengeance i ciagle mnie ktos jechał bo nie dawalem rady, kupilem Goliatha i wszystko sie zmienilo teraz ja ich jade ;p Wiec polecam Goliath ale nastepnym razem dodaj ankiete jak takie tematy zakladasz

Dobry gracz nawet feniksem daje rade, widac ze ty do nich sie nie zaliczasz. Sorry taka prawda. =D

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Po pierwsze, za te uri to sobie LF-3 nakupuj, a nie statki... Człowieku, skąd ty się urwałeś? Golca za uri kupic?... Flaksiarski golec, flaksiarska vega, co za różnica i tak tylko darmowe Pd dla fe z innych firm ^^ Ale bierz golca, tylko nie za uri, a na handlu...

Opublikowano

Vega : veaga ma atut szybkości co daj szybką ucieczkę.

Golec: golec ma atut ataku co daje szybką walkę.

ale zależy na co cię stać proponuje Golca.

odalup78ab6.png

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...