Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Mam Kogos Passy Do Konta

yomen9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam passy do konta pewnej osoby...jesli wezme cale eq od tej osoby moge miec jakies problemy??prosze tylko o konkretne odpowiedzi ..daje + i 5.. mam passy i nigdzie sie nie wlamywalem tylko dostalem je dobrowolnie.moge miec jakies problemy jesli wezme eq z konta??

edit@Taxik mial keylogera...czytalem z sądu oświadczenie gdzieś na necie było to po 1. po 2 mnie nie obchodzi Taxik tylko to czy moge poniesc jakies konsekwencje

Opublikowano

Jezeli dostales passy i wezmiesz eq nie zostaniesz ukarany, poniewaz nie popelniles przestepstwa.

Gdybys sie wlamal na maila, sprawa moglaby isc na policje.

Skoro nigdzie sie nie wlamywales, mozesz wziac eq/kase bez konsekwencji.

+

dobo95.png

Sygrantura by AgatkaPL :) Dziekuję ;)

Opublikowano

Bierz eq, za to nie ma żadnej kary.

Konto zostało dobrowolnie oddane, czyli osoba która oddała ci konto nie ma prawa osądzać cię za to że wziąłeś przedmioty będące na postaci.

Liczę na + :D

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano
mam passy do konta pewnej osoby...jesli wezme cale eq od tej osoby moge miec jakies problemy??prosze tylko o konkretne odpowiedzi ..daje + i 5.. mam passy i nigdzie sie nie wlamywalem tylko dostalem je dobrowolnie.moge miec jakies problemy jesli wezme eq z konta?? do tego konta wiem ze maja jeszcze dostep 2 osoby oprocz wlasciciela. powiedzcie mi czy moge miec jakies problemy jesli wezme kase eq i wszystko?

edit@hmm koles mi poprostu zaufal..dal passy i tyle. eq warte kolo 1kkk moze. konta nie chce tylko samo eq.

Najpierw go ojebałeś, potem chcesz załatwić mu bana, aby się nie skapował ?

Już możesz srać po gaciach, za każdym razem kiedy ktoś zapuka do Twych drzwi ;)

Mogę Ci dać telefon, powiem koledze aby mi rozjebał maskę, pójdę na policje, że mnie pobiłeś i okradłeś, a Ty nie masz dowodów, że było inaczej, to idziesz sobie siedzieć.

To odpowiedz na Twoje pytanie brzmi:

Tak

Szanse są jak 1:1000000, ale "1" jest .

Ps. co to ma wspólnego z hackami ? ^_^

52287137559562145640.png

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=G3wqMGKEa4o filmik mowi sam za siebie kara to okolo 3 lata w pace :) jesli metin to dla cb wszystko to bierz itemy

Wiesz... ten co okradl tego kolesia z TVN mu chyba na maila wbil, nie? ;) Albo key loggera wyslal. Nie pamietam juz.

Jak wezmiesz komus itemki z konta to nie jest kradziez wg prawa, poniewaz wszystkie te rzeczy naleza do GF, a z metina ich nie wyniesiesz. ;)

Milego dnia.

+

dobo95.png

Sygrantura by AgatkaPL :) Dziekuję ;)

Opublikowano

na mój gust nie dostaniesz kary...

[V] 10 Postow

[V ] 50 Postow

[V ] 100 Postow

[ ] 150 Postow

[ ] 200 Postow

[ ] 250 Postow

[ ] 300 Postow

Pomogłem? Jebnij +'ika!

34823.gif

Wytłumacz mi, drogi użytkowniku tego forum, dlaczego jak piszę w poście "walnij +'a " to stawiasz mi minus?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...