Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie} Metin2 Na Telefon?

konrad9510

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest metin2 na komórkę? Jeśli tak to można podać prawdziwą nazwę albo linka? Pytam ponieważ np. tibia jest normalnie na PC i ten na telefon, więc pytam z ciekawości czy metin2 też jest. Dziękuje za pomoc i pozdrawiam. Daje +/- jak kto woli.

Czy dasz mi + czy - i tak mam to gdzieś, ponieważ nie patrze na reputacje.

Opublikowano

Ten metin2 na 5800 to jest nic innego niż SymRDP. To znaczy zdalny pulpit. Gra włączona jest na komputerze, a tel jest podłączony przez WiFi do routera.

Z resztą, po co komu Metin na telefonie? Polecam Ci odpocząć trochę od komputera.

Telefony mają za słabe procesory by metina uciągnąć. Taka nokia 5800 ma 434Mhz i już gry 3D na niej mulą.

A tibia to nawet na 400mhz działa.

u7zdc8-2.png

Opublikowano

Mi też nie chodzi o takiego zwykłego metka jak PL, tylko coś w podobie jak tibia na telefon jest podobna do tej RL. Prawdziwa nazwa tibia ME ( mirco edition)

Czy dasz mi + czy - i tak mam to gdzieś, ponieważ nie patrze na reputacje.

Opublikowano

Up, co Ci z tych snapdragonów? One mają wysokie taktowanie, ale osiągi gorsze niż normalne 1GHz. Przy 100% obciążeniu bateria by może z godzinę wytrzymała, a nie zapominajmy, że 90% roboty odwala układ graficzny, a nie procesor. Plus to jeszcze jak tworzenie nowej gry na nowy system. Toż to się nie opłaca.

A tibia na telefony istnieje. Bo z nią nie ma takiego problemu. Obraz 2d jest bez problemu obsługiwany przez javę.

Opublikowano

1. Procesor

2. Karta graficzna

3. Połączenie tych 2 pkt daje kopa i potrzeba mocnej pamięci RAM...

Telefony nie wyrobią. wiadomo.

Dla osób zainteresowanych grą Shaiya

s1 Thesan, Dark Sin 16Lv+, zakładamy gildię.

Opublikowano

nie ma metina na komórkę. koniec tego spamu.

Witam, jest metin2 na komórkę?

jednak metin uzależnia :<

close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...