Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Rappelz Farm Bot

QeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewnej stronie internetowej znalazłem bota. Nie jestem pewien czy działa,gdyż nie posiadam angielskiej wersji lub niemieckiej. Jeżeli ktoś mógłbym sprawdzić byłbym bardzo wdzięczny.

Orginalny temat:

To jest ukryta treść, proszę

Tekst przetłumaczony przez wujka google ;)

FARM Rappelz BOT

Myślałem, ponieważ bot z Doomrazor nawet nie trzymane, co obiecał Mógłbym mieć gui do skryptów Racador i Pan przytulić. Tak więc, skrypty nie mają pojęcia również użyć bot.

Bot ten został przetestowany etz tylko na 64bit system. byłbym wdzięczny o opinie, ale przy użyciu innego wątku jest prawdopodobnie stosowanie GGbypass zagrożenia do niego na 32-bitowego systemu (poprawcie mnie jeśli się mylę)

Myślałem, Doomrazors spowodować bot nie był bardzo "przydatne" i może próbować zrobić gui i modyfikować Racadors i przytulanki FarmbotScripts Lordów, tak faceci, którzy nie wiedzą jak edytować skryptu, można z nich korzystać.

Bot został przetestowany na systemie 64-bitowym. Miło byłoby usłyszeć, jeśli działa w systemach 32-bitowych, too.

Co działa do tej pory:

Aparat przesuwać i obracać.

Mage klasy (1 Skill konsekwentnie Casten)

Grupowanie i łuszczenia

Lootfunktion jeśli nie Lootpet dostępna

oferowanych lootpet aktywne ALEIN

różnych rozdzielczościach

Relog (w rozdzielczości 1600x900 na 1024x768 nie mogę zagwarantować, że)

Zapisywanie i wczytywanie profil

Umiejętności 7 różnych umiejętności (musi być zoptymalizowane przez czas może nadal) być ustawione

pracy Healskills Char i PET (nie test)

HP-mikstur będzie działać

Co ma przyjść

mikstur many (w gui nie istnieje w skrypcie)

TankPet

Buffskills

PetClass undson rzeczy DuallSummoning, ale jako ostatni soziemlich

i różnych

(Niekoniecznie w tej kolejności)

Jeśli MageClass nie została aktywowana, wszystkie aktywne umiejętności zostaną wykorzystane przez nich samych. Maksymalnie 1 skill na mob.

Pracując do teraz:

Wyłącz aparat i ruchomych

klasy Mage (z wykorzystaniem umiejętności jako główny atak)

Tabbin i łuszczenia

Funkcja łup, jeśli nie lootpet

lootpet aktywacji.

Różnych rozdzielczościach

Relog (w 1600x900, nie mogę obiecać, relog działa na 1024x768)

zapisywanie i wczytywanie profili Różne

Zestaw 7 różnych umiejętności można. (Być może umiejętności rozrządu muszą być zoptymalizowane)

Wkrótce:

Mana garnki zwoje i żywności (są one widoczne w gui ale arent pracy)

TankPet

Buff Skills

Różne rzeczy i

Jeśli MageClass nie jest aktywny, wszystkie aktywne umiejętności będą losowo używane. 1 skill każdego Mob

Co jest potrzebne:

Autoita ->

Wystarczy zainstalować AU3 i uruchom skrypt.

Jeśli nie było duże zainteresowanie, będę się skupiać bardziej intensywnie z botem.

Dzięki Oh byłbym zadowolony

Jeśli widzę, że URE zainteresowany, mogę pracować bardziej intensywnie w bot

No i że będę szczęśliwy, jeśli podziękować

Ponieważ plik wykonywalny, kiedy dojdziesz do Virustotal mogą zawsze działać Warnug auspuckt, a ja po prostu nie dowiedzieć się, co spowodowało ostrzegawcze problemu na ziemi do zrobienia, mam wgrany każdego z exe i skryptu. może być, jak chcecie wybrać to, czego używasz, jeśli wziąć pod uwagę exe. mam.

Ponieważ. Exe ma ostrzeżenie, jeśli to sprawdzić w sumie wirusa, i nie znalazłem przyczyny tego problemu, można ładować zarówno. Exe i th skryptu. Możesz więc wybrać to, co URE pobierania.

EDIT:

15/04/2010: Bot należy stosować elementy nu HP (zwoje, Potz, wyżywienie)

08.04.2010: Bot ponownie wysłał. 1042x768 powinno działać, jak również Mageclass opcji.

Exe wydaje się obecnie nie do pracy, więc biorę je. Więc trzeba zainstalować i używać AU3 skryptu.

Zamieszczone Bot ponownie. 1024x768 powinno działać teraz, tak samo jak mageclass opcji.

Wydaje się, że. Exe nie działa atm. więc proszę AU3 instalacji i obsłudze skrypt

Download:

Skan:

qes.png
Opublikowano

Dla pierwszej osoby która sprawdzi czy działa przewiduje załatwienie zdjęcia 10% (czy tam 5, nie wiem jaka jest teraz norma ;P)

Oczywiście musi byś jakiś ss żeby wiedzieć że poprostu nie napisałeś czy działa czy nie.

Pozdro

Być zajebistym...

Opublikowano

Ogólnie bot nie działa od jakiś 5 miesięcy. Ale możecie sobie sami sprawdzić. Wiem bo tworząc mojego bota korzystałem z niego. Różnica jest taka że mój wciąż działa, trochę zmian trzeba było zrobić ale działa.

Tego którego sprzedaje na allegro.

Demo do pobrania ze strony alegro

Opublikowano

@Up

Jeżeli chcesz reklamować swój produkt to do BlackMarket

Jeżeli nie działa to pokaż,bo ja niestety mam za słabego kompa do ściągania English version Rappelz

qes.png
Opublikowano

Bot ze strony którą pokazałeś był napisany w kwietniu. W tej wersji trzeba było wpisać swój login i hasło i wybrać numer postać, gdyż bot musiał sam uruchomić grę i przejść przez cały proces logowania. Inaczej nie chciał działać bo GameGuard blokował odczytywanie kolorów z gry. Ale gdy bot zaczął działać od początku uruchamiania gry jakoś to działało. Niestety odkąd weszło epic7 zmieniło się okno logowania, nie mówiąc o tym że każdy rappelz w innym języku ma już swoje inne okno logowania. Na dodatek bot którego pokazałeś ma wiele dziur i jest niedokończony. Ale jak nie wierzycie możecie sami go sprawdzić. Bot nie jest wirusem i nie wysyła nigdzie waszego loginu i hasła, które się wpisuje w oknie bota. Każdy kto zna się na programowaniu może to potwierdzić.

"Jeżeli chcesz reklamować swój produkt to do BlackMarket" - nie wiedziałem następnym razem to zrobię. Ale dałeś ten temat i jak odpalisz tego bota (co podałeś ze strony) i mojego bota zobaczysz ze są podobne dlatego podałem mojego działającego.

Opublikowano

Twój działający,ale płatny. To forum jest od tego aby udostępniać darmowe oprogramowanie. Tak,więc jeżeli chcesz coś wystawiać płatnego zapraszam do BlackMarket.

Jeżeli chcesz jeszcze coś wyjaśnić zapraszam na pw ,gdyż robi się tutaj nie potrzebna dyskusja.

qes.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...