Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pomysły Na Najlepszy Prywatny Serwer Metin2 !

Lancer Miszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No super podoba mi się pomysł z hard'em

mam nadzieje ze ktoś udostępni serwer z twojego pomysłu

czekamy :> Narazie łap + :)

1297511584u170772.png
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To do roboty ^^

Jestem pewny w 100%, że będzie to najlepszy serwer! (Jeśli podołasz temu zadaniu)

Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Angel93

info.png

Opublikowano

6. Daje 10kk na dzień (Jeżeli takie coś da się umieścić. Najlepiej z jakimś licznikiem 24h :P)

Ale takie dziecko neo zrobi np 20kont i poprzekłada kase!!!

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Wiesz nie wiem po co komu taki tutek - no chyba, że dla niedowartościowanych webmasterów, którzy myślą, że wszystko co wymyślą jest do dupy.

Każdy ma swoje widzi-mi-się no serwer, a jeśli każdy miałby to pisać jak Ty to moje wersje odbiegałyby od twoich na pewno... przedsmak?

HARD - chcesz grać na hard to idź na oficjalny serwer :)

Gram na privach tyko dlatego, bo nie chce mi się siedzieć godzinami i mieć 30 lvl. Serwer powinien dawać możliwość nabicia jak największego lvla wo dość krótkim czasie - oczywiście maxymalny ma być spory. Jeśli ktoś dojdzie jak dodawać skille (nowe) itp... to raczej wszystko na max - oczywiście nowe itemy też. Cheaty nie powinny być ścigane - czyli po prostu masz lepszego cheata, jesteś lepszy - ale należy ustalić jakiś regulamin pvp, że nie można ich używać w pvp i takie badziewia. A reszta tak jak na oldskullowych chinolach (typu Longjuyt2 - nie przekształcony Metin35) - nawet 5 sekundowe opóźnienie ma swój urok (joke xD).

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

@UP 2

Właśnie z tym pierścieniem też tak myślałem, że neosy będą sobie kase przekładać, no ale na easy niech sobie przekładają, bo drop kasy będzie szybki :>

@UP

Napisałeś ze na Hard serwery to na Globala. Też tak myślałem, ale jak chciałem sobie od nowa na PL'u zagrać to same expboty latają na psach, wilkach, dzikusach....

Tutaj byłoby inaczej, taki UDOSKONALONY global. Oczywiście że global jest pewniejszy itp. ale my się tutaj bawimy :)

Zresztą global teraz zrobił zbyt dużo udoskonaleń typu Torrent i HS, mi osobiście wyskakuje Blue screen jak torrentuje metina, to jeden z moich powodów gry na Privach.

Dlatego chciałbym aby ktoś zrobił taki Hard ;)

Pozdrawiam,

Lancer !

fb.com/myrodj

Opublikowano

Ja bym zagrał na takim privku ale... Musiałbyś zespół kilku ludzi stworzyć aby taki server postawić. Z tymi questami to męczarnia i itemki. Rozumiem byłby własny klient z patcherem( tak, tak da się zrobić widziałem takie patchere jak na PL`u). Ale sukces byłby na pewno duży. Zleciałoby się mnóstwo ludzi na tego harda i miałbyś niezły dochód.

Tak wiec leci +

I mam nadzieje ze ktoś temu podoła.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Lancer pewnie mnie nie pamiętasz :P , ale ja spróbuję podołać :).

Mam ogarnięty team który mi w tym pomoże , i wykupiony dedyk na rok :-) .

Tak więc życzcie mi powodzenia ! :)

Zapraszam na prywatny serwer dedykowany metin2 !

Serwer zwie się Afrine :

Miła atmosfera , walczymy z cheaterami ! :)

Team zawsze pomoże graczom .

Opublikowano

@UP

Nie kojarze twojego nicku z żadnej gry, może masz inny nick w Metina niż na forum :P

No ale, życzę ci jak najbardziej powodzenia w stworzeniu takiego Harda/Easy, bo nie wiem co robisz :P

Wklej nowe misje, bo to jest najlepsze :P

Pozdrawiam

Lancer !

fb.com/myrodj

Opublikowano

By musiała być czcionka z PL'a i grafika cała... tekstury bronii,zbroi i podłoża z Metin2 PL. Dodanych dużo nowych misji itd... Najważniejsze żeby serwer był bez COFEK.

Opublikowano

@UP

No pewnie że Klient musiałby być rozbudowany i bardzo ładny/przejrzysty. Co do restartów to każdy serwer ma na początku jakieś problemy, ponieważ nigdy nie wiadomo co nasi "hackerzy" zrobią na serwerze. Dlatego nie powinniśmy się spieszyć z serwerem, tylko dopracować go na ostatni guzik.

Pozdrawiam,

Lancer !

fb.com/myrodj

Opublikowano

Dobra To tak:

Podoba mi sie easy Tylko ze podobno cos poknicili i teraz mozna max 1000 rat a 1000 to jest serw 4fun

na 2000% rat exp by byl : 5min 127lv...

A hard za duze te Raty :// Hard to Raty 40% a 150?? to jest takie cos "w tydzien nabijesz 80lv''

Ale masz Plusik za wysilek Dobra robota

bezna1z1wy.png

Opublikowano

@UP

Kolego, raty 40% to raty x0,4, exp byłby zbyt wolny, już sam bym wolał iść na Globala ;p

A raty 1000%, to raty x100, to nie są takie duże, sporo teraz serwerów ma takie raty i nie ma 99lvl w dzień.

Więc dla mnie raty są dobrze dobrane ;)

Pozdrawiam,

Lancer !

fb.com/myrodj

Opublikowano

Jakby tak bambusek nasz kochany napisał teraz te questy i udostępnił nam to było by Total Miodzio a teraz jest tylko miodzio :P

+ dla autora za zajedwabiste questy :)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem tak co do harda to raty 5x exp a drop to ze 20x bo wiesz np medale ... A co do easy to przeczytalem tylko raty i powiem tylko ze 50x ;P A pomysł fajny na harda widać ze sie napracowales +sik ;P

fc0cf4bae9accc06.jpg

By LoxTix :D

Opublikowano

Hard mi się podoba

Jedyne zmiany co do hard :

Raty :

Nie te co podales , nie chcemy drugiej ArcticaMT2 ;p

Exp: 230%

Kasa : 200%

Drop Itemów : 200%

I zamiast Zombie Land preferuje dać atle v3 z moobami do 110-115 lv . Czemu ? Żeby mentalem można było max lv , Why ?! , zombie mają 60-80% na przeszywke to samo mówi za siebie. Aha OK , Changale Accepted :D

@Edit :

Bym zapomniał , jeśli umiesz to edytuj misje na boja , militara żeby było urozmaicenie :) . Nie koniecznie zabijanie , ale np. Przynieśc mu 10 medali i zioło boja , na bojowca a np. 15 medali i zioło militara na militarka :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

dla mnie powinien byc serwerr taaki jak New Longju itemy u Npc +0 Słaby exp Drop z Bestów 200% Malze trzeba se łowic max 99lvl brak epików brak skili na G-P Brak dodawania Bonów... To bylby piekny serwer ! !! Pozdro Dla MpcKów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...