Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Miecze I Sandały

beliaar12

Pytanie

Opublikowano

Witam, chciałbym się zapytać czy w tej grze można za pomocą CE zmienić ilość pieniędzy. Jeżeli taki temat był to sorki ale wyszukiwarki mi coś nie chce działać. Od razu mówie, że w CE jestem zielony. To jest chyba gra flash

1359062624-U334301.png

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, działa na kase i możesz sobie zamrozić punkty które rozkładasz w staty ; ) Wtedy możesz sobie robić nieskończone statystyki :PP

Wygląd mnie pierdoli, tak samo jak reputacja i twoje zdanie...

Opublikowano

W Miecze i Sandały działa na kasę i także na statystyki! Proszę bardzo:

NA STATYSTYKI!

1.Otwieramy program Cheat Engine i grę np. na przeglądarce Google Chrome.

2.Włączamy grę i mamy do rozdania chyba z 9 punktów na początek gry,prawda? Więc mnożymy tę liczbę przez 8 i naciskamy na cheat engine First Scan.

3.Bierzemy znów grę i punkty wyłączamy aż do 4.Ponownie bierzemy mnożymy przez 8 te 4 i wpisujemy A później naciskamy Next Scan.Wyskakuje jeden wynik.

4.Wybieramy ten proces i zmieniamy Value.Najlepiej weźcie jeszcze frozen (ten kwadracik zaznaczcie) będzie się liczba utrzymywać.

KASA! Ale mnożymy przez 8 pamiętajcie.

Fajnie się gra ze statystykami? Pora na forsę ; ]

1.Miecze i sandały mamy włączone.patrzymy na kasę.W value wpisujemy wartość kasy i naciskamy First Scan.

2.Później kupujemy na Miecze i sandały jakiś miecz lub zbroję i znów mnożymy przez 8.

3.Naciskamy Next Scan zmieniamy Value i gramy!

Mam nadzieję,że pomogłem? Jeśli coś nie tak to wpiszcie cheat engine youtube. Dużo jest filmików. :)

Opublikowano

Jeżeli chcecie zacząć grę w zbroi i z większymi statystykami, to wpiszcie przed nazwą postaci " , " (przecinek). :)

Po czym klikacie na randomize, aż znajdziecie odpowiednią dla was postać. :)

Nieraz trafia się postać która ma 2500 str lub agility. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Wiem tylko, że da się zwiększyć ilość punktów siły itp. Na YT jest dużo tutoriali jak to zrobić.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

i działa sposób podany przez PsychoBoy11 , wystarczy wartość potem zmienić i zamrozić to ciągle ma się tą samą wartośc kasy poprawioną

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Bardzo możliwe, otwierasz proces przeglądarki i w CE skanujesz w poszukiwaniu wartości kasy (ew. w grach flash się chyba mnoży wartości x8 więc np. jak masz 350$ to *8 = szukasz wartości 2800)

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

W Miecze i Sandały działa na kasę i także na statystyki! Proszę bardzo:

NA STATYSTYKI!

1.Otwieramy program Cheat Engine i grę np. na przeglądarce Google Chrome.

2.Włączamy grę i mamy do rozdania chyba z 9 punktów na początek gry,prawda? Więc mnożymy tę liczbę przez 8 i naciskamy na cheat engine First Scan.

3.Bierzemy znów grę i punkty wyłączamy aż do 4.Ponownie bierzemy mnożymy przez 8 te 4 i wpisujemy A później naciskamy Next Scan.Wyskakuje jeden wynik.

4.Wybieramy ten proces i zmieniamy Value.Najlepiej weźcie jeszcze frozen (ten kwadracik zaznaczcie) będzie się liczba utrzymywać.

KASA! Ale mnożymy przez 8 pamiętajcie.

Fajnie się gra ze statystykami? Pora na forsę ; ]

1.Miecze i sandały mamy włączone.patrzymy na kasę.W value wpisujemy wartość kasy i naciskamy First Scan.

2.Później kupujemy na Miecze i sandały jakiś miecz lub zbroję i znów mnożymy przez 8.

3.Naciskamy Next Scan zmieniamy Value i gramy!

Mam nadzieję,że pomogłem? Jeśli coś nie tak to wpiszcie cheat engine youtube. Dużo jest filmików. :)

Na nowum CE i Google Crome nie dziala wyszukiwanie...

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Mam pytanie, bo gdy wlaczam zcrackowanego swords and sandals 2 jest taki ksiadz i napis loading.. koledze wczoraj zainstalowalem tego samego cracka i mu dziala... prosze pomocy, pisze tutaj bo nie wiem w jaki dzial to dac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...