Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Udobota Na Twoim Komputerze [Szybko]

ReDDioS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sposób użycia

1. Rozpakowywujemy paczkę

2. Włączamy LocalLauncher

3. Wybieramy serwer ( aby uniknąć błędów)

4. Klikamy Add UdoBOT to hosts

5. Klikamy Start Local Server

I już mamy serwer na swoim komputerze !

Download :

To jest ukryta treść, proszę

Skan:

Źródło:

zakaz handlu

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Pan Maciek
Opublikowano

Ja wole samemu sobie kopiować, itd xD

Zaraz postram się skana wrzucić...

Edit:

Skan

Opublikowano

Dzięki bo mi coś wgl nie wchodzi pewno przez to że laptop Wi-FI na csie mam pingi po 200 ;P niektórym się nie chce tego robić tak długo (np mi) . Dodaję do 1 postu .

@@EDIT

A te wiry to nie groźne ?

zakaz handlu

Opublikowano

no tak tyle ze jak klikne start local server to jakby sie wlaczal i po chwili wylaczal i jest jak np na starcie co zrobic zeby caly czas byl wlaczony?

Opublikowano

Może ci antywirus blokuje? Albo jak vista/7 spróbuj uruchomić jako administrator

zakaz handlu

Opublikowano

Może ci antywirus blokuje? Albo jak vista/7 spróbuj uruchomić jako administrator

zakaz handlu

Opublikowano

wszystko działa tylko mam jeszcze pytanie co do UPdate honyBoxes co ile je mam aktualizować

a i czy ten bot jest nie wykrywalny ??

02758850976702993171.png
Opublikowano

To jest zwykły udobot tyle że lepiej działa na lokalnym serwerze wg. mnie a honeyboxy warto codziennie nawet aktualizować tak dla pewności : )

zakaz handlu

Opublikowano

To jest zwykły udobot tyle że lepiej działa na lokalnym serwerze wg. mnie a honeyboxy warto codziennie nawet aktualizować tak dla pewności : )

a z tym honyboxer to mam tylko w ten przycisk kliknąć czy coś jeszcze???

02758850976702993171.png
Gość Pan Maciek
Opublikowano

Honeyboxy warto sprawdzić po zmianie MD5 clienta.

Ale kody nie były zmieniane od dłuższego czasu więc spokojnie można jechać raczej bez aktualizacji, bo BP odpuściło honeye, i zdało się na ich nowy pr0 system banowania botów (banuje uczciwych, i musza i tak odbanować all ^^)

Opublikowano

mam takie pytanko czy na tym bocie jak se zapuści 2 do 4 postaci to jest większa szansa na dostanie bana na jakiejś i czy w ogóle go nie można wykryć

02758850976702993171.png
Gość Pan Maciek
Opublikowano

mam takie pytanko czy na tym bocie jak se zapuści 2 do 4 postaci to jest większa szansa na dostanie bana na jakiejś i czy w ogóle go nie można wykryć

Każdy bot ma ryzyko i większa liczba kont raczej go nie zwiększa :)

Opublikowano

ta, a mi to ścierwo nie chce działać niby serwer online ale udobot i tak nie działa nawet jak stawiam z innego poradnika co tam trzeba samemu te ibb itd. robić ;/. W hosts mam dodane te ip tak więc WTF?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...