Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Udobota Na Twoim Komputerze [Szybko]

ReDDioS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No cholera mam zew. ip i nie moge tego serwera zrobić bo jak serwer udobota off a mój on to i tak nie działa; / Jakieś propozycje?

Musisz robić coś źle.

Opublikowano

@ K@MEL ale jak mogę coś robić nie tak? Ściągam to do pliku hosts wrzucam te 2 linijki klikam update honey boxes i start serwer i dupa : /

Opublikowano

przeciesz pisałem że aktualizacja nic nie daje

No nic takiego nie było w twoim poście

zakaz handlu

Opublikowano

jak dla mnie ten LocalLauncher, to pic na wode - mi to nie działa.

Postawiłem swój serwer (samemu bez żadnych programów), aktualizuje boxy codziennie i wszystko ładnie śmiga.

Opublikowano

czy trzeba dla 2 różnych kont otwierać dwa razy serwer ? i serwer na koncie ma być włączony ? jeśli tak to jak to zrobić dla 2 kont jedno na pl2 a drugie na eu1

Za pomoc dziękuje !

Opublikowano

polecam ten temat jeśli wyżej opisany sposób wam nie działa.

Jeśli macie problemy z angielskim napiszcie to przetłumacze Tutka

Proszę ... litości, nie publikujcie tego, bo to kopia mojego poradnika!! ;/ kamieniarz jedynie co zrobił to przetłumaczył ... wszystko moje, słowo w słowo! Swoją wersję usunąłem, ale zaraz ją wrzucę tam gdzie powinna być:

Nie ściągajcie tylko tego xamppa bo nie zadziała.

P.s. Strona jest osobno, nie biorę odpowiedzialności za wrzucone tam linki (nie chce mi się skana robić ;p).

Po za tym lepiej wejdź tutaj:

Strona we flashu zrobiona przez kolegę:)

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Nie wiem ja tam xampa zainstalowalem i jakos smiga... Jak to Twoj Tut to podepnij bo dziala bezproblemowo i do czasu uruchomienia serwera Udobota sie przyda

Gość Pan Maciek
Opublikowano

wszystko pięknie, + leci

ale gdzie jest Poland 3 ?

Za stary program ;) Aktualizuj z PL2/PL1, bo to chyba znaczenia większego mieć nie będzie...

Opublikowano

bot od ciebie działał do czasu kiedy nie wyskoczył błąd ze skrzynkami a teraz nie działa pomóżcie mi

da mi ktoś dobry poradnik jak zrobić żeby bot działał bo narazie tylko słyszę żeby z tej strony zrobić

To jest ukryta treść, proszę
ale nadal mi nic nie daje może ktoś pomóż bo potrzebuję tego bota za działający sposób dam +[mam windows 7 ultimate

02758850976702993171.png
Opublikowano

bot od ciebie działał do czasu kiedy nie wyskoczył błąd ze skrzynkami a teraz nie działa pomóżcie mi

da mi ktoś dobry poradnik jak zrobić żeby bot działał bo narazie tylko słyszę żeby z tej strony zrobić

ale nadal mi nic nie daje może ktoś pomóż bo potrzebuję tego bota za działający sposób dam +[mam windows 7 ultimate

Ja tego generatora nie używam ... jakoś się go boję ;S Zawsze jak się zrobi ręcznie coś to wiadomo że się zrobiło dobrze i wiadomo co się zrobiło... a w tym przypadku to nie wiadomo. Więc radziłbym serwerek postawić w normalny sposób.

Nie z tej, jest teraz nowsza strona stworzona przez mojego kolegę:

www.darkfans.za.pl

Nie żebym reklamował, ale tam jest lepiej opisane niż tutaj.

Jak nie zadziała to napisz na gg jak jutro wejdę na kompa to pomogę.

Po za tym tutek od K@mela:

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Ja tego generatora nie używam ... jakoś się go boję ;S Zawsze jak się zrobi ręcznie coś to wiadomo że się zrobiło dobrze i wiadomo co się zrobiło... a w tym przypadku to nie wiadomo. Więc radziłbym serwerek postawić w normalny sposób.

Nie z tej, jest teraz nowsza strona stworzona przez mojego kolegę:

www.darkfans.za.pl

Nie żebym reklamował, ale tam jest lepiej opisane niż tutaj.

Jak nie zadziała to napisz na gg jak jutro wejdę na kompa to pomogę.

Po za tym tutek od K@mela:

Maggot postarasz sie spolszczyc info Udo 4.00. ze stronki elitepvpers. Bo nie moge wogole sie tam zarejestrowac a duzo rzeczy jest do bota potrzebnych ;/.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...