Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacja

Remoo96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu widzę iż na mapach bazowych Latają Statki (użytkownicy) z jakimiś dodanymi nickami np > ( Streuner )

i gdy zaatakujemy stunerka on może nas ubić, skąd Takie coś się bierze ? może mi ktoś to wyjaśnić?

odalup78ab6.png

Opublikowano

To są te nieznane zagrożęnia chyba co napisali na forum

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

To są te nieznane zagrożęnia chyba co napisali na forum

Hahahaha xD

---

To jest taki specjalnie super-tajnie-fajny nick, nikt Ci nie zdradzi jak go zrobić, chyba że sam poszukasz (dla mnie to 5 sekund zajęło). Dzięki niemu każdy udobocik śmigający na x-1 będzie Cię atakował i możesz wyjść z tej mapy ze sporą ilością PD.

Może po świętach kiedy nie będzie to już aktualne (ale nadal będzie działało, tzn. nie na boty, ale mielibyście pionowe nicki) to wrzucę tutka. Póki co jest to zbyt cenne i głupio byłoby aby każdy go miał... tak więc sami poszukajcie.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Ja nie widzę powodu żeby nie zdradzić tajemnicy koledze skoro i tak piszą o tym na oficjalnym forum :rolleyes:

Remo zapoznaj się z tym tematem:

To jest ukryta treść, proszę

Słuchaj, jakby chciał by znalazł. Póki co to nie chciałem żeby wszyscy mieli taki nick... ehh

Zamykam bo all wyjaśnione.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...