Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz wymarzony serwer - wymiana zdań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer podobny do du-li :)

zlote srebrne hwangi ktore trudno sie robi... bez zadnych nowych epikow tzn maja byc syriusze, swiete, smiercia, barony, tasaki itp... i zeby trudno sie je ulepszalo... zeby nie kazdy mial odrazu +9 i (:D) duza roznica dmg pomiedzy epikiem np +8 a +9

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mój wymarzony serwer?

Oczywiście dedyk 24/7 oraz:

- exp 5-10 razy większy od pl'a (nie chcę czuć się jakbym na globalu expił...),

- zero hwangów, epików w IS...,

- u handlarzy itemki w podobie do csyt2,

- w miarę możliwy drop yang (żeby na 30 lvlu mieć kasę chociaż na fmsa...),

- srebne, złote, mini hwangi (żeby się robiło jak na csyt2),

- bronie tylko na 80 i 90 lvl i to te zwykłe epiki a nie jakieś wymysły,

- jakiś bojowy/militar na start, trochę kasy i eq na 1 lvl dla danej klasy,

- jakaś może nowa mapka z nowymi moobami,

- maksymalny lvl ze 120 (który nie biłoby się kilka lat...),

- bez ulepszaczy (tylko na hwangi etc.),

- bodzie/metale u handlarzy (żeby było jak ulepszać),

- jakoś tak mam wstręd już do groty i DLA MNIE fajnie byłoby, żeby została usunięta, a exp byłby tradycyjnie na np. red lesie (oczywiście z podwyższonym expem tam niż normalnie),

- odbugować/zrobić aby była możliwość expienia w grupie tzn. żeby wkońcu to się opłacało, bo tak to lepiej solo expić niż z kimś...(no i żeby działał bonus doś ten, który się dostaje podczas expa i w itemkach)

Wiem, że moje marzenia są nierealne na bynajmniej polskie dedyki no ale pomarzyć można...

Opublikowano

hmmmm.. powiadasz wymarzony serwer jak dla mnie to taki który stoi bardzo długo raty ma po 300 bez is'a i jest yang bug i jestem zadowolony na całej lini

Opublikowano

Hm. dla mnie dobry serwer musi mieć nie przesadzony exp . Zawsze większy niż na PL . Ale bez przesady. Bez hwangów u handlarzy . Z epicką biżuteria . dobrze by było by były też dodane złote i srebrne hwangi . Exp tak około 50%-200% :) . Coś w stylu PandoraMT2 . Albo Yitian2 :) Bo są za dobre itemu u handlarzy . I za duży exp . To szybko się nudzi .. ;D

Pozdro . :)

wqdz690429546a.GIF Staram się pisać poprawnie po polsku.
Opublikowano

wedlug mnie najlepszy serwer to cendylongju :) tylko ostatnio poprawili bardzo ochrone serwera przed czitami ;/ takze nie polecam grac na czym kolwiek + 0 kamer moda = ban po 30 min gry :)

ArkeologeN lubi to

054p.png

Zbieram TYLKO +

Opublikowano

Ja bym wolał serwer bardziej medium... raty 100-150%

na start 15lvl eq +7/8/9 kon normalny (10lvl) . 250k jak wiadomo potki i pelerynki 200 szt.

chciałbym żeby była też taka misja na 35lvl że idziesz do handlarki kupujesz medal za 150k idziesz do stajennego oddajesz mu ten medal i odrazu masz 11lvl konia a na 50lvl tak samo na militara taka sama misja.

u handlarzy hmm zbrojki na 18lvl +8 za 100k na 34lvl +8 za 500k i na 42 +8 za 750k

Bronie na 30lvl +8 zwoje powrotu itp. u handlary jak na każdym serwerze potki (czerw. nieb. fiol. ziel. ) i medal konny.

a u pomocnika zdarzeń bony po 50k zmiana bonów 55k 6/7 bony za 100kk żeby nikt nie był taki pro... kd +5 za 35kk i różne duperele.

Pozdrawiam.

sygnapi.jpg

Sygna & Avatar by UpgatesDagger ™

Zakaz kopiowania !!!!

Pomogłem? Daj + !

Opublikowano

Mój wymarzony serwer to :

HANDLARZE

Handlarz Bronią

Broń od 1lvla do 25lvla +9 Broń na 30lvl +6

Handlarz Zbrojami

Zbroje od 1lvla do 34lvla +9 Zbroja na 42lvl i 48lvl +6 Zbroja na 54lvl +4

Handlarka Różnościami

Jak zwykle:

Czerwone Poty (M)200 (Ś)200 (D)200

Niebieskie Poty (M)200 (Ś)200 (D)200

Pelerynki 200

Biżuteria(nazwa sklepu)

Biżuteria od 1lvla do 42lvl +9 na 54lvl +6

NA START

lvl Postaci - 1lvl

Eq - Miecz +0

Poty - 5 (M) czerwone

Yang - 10k

ZERO LAGÓW !!!

P.S.

Ceny mogą być różne

Jeśli istnieje taki serwer lub jeśli jest bardzo podobny proszę napisać jaki to

Z góry THX

Serwer : EliteMT2

Klasa : Ninja

Profesja : Dagger

Poziom : 92lvl

Kraj : Jinno

Jesteś Żal ?

DAJ +

Jesteś Kox ?

DAJ - !!!

Opublikowano

Moim zdaniem mi się bardziej podobają serwery 4fun/pvp , gdzie są stalki , hw-złote ;d miecze 90+ epiki+9 u handlarzy 90 lvl na start Skille P no i oczywiście itemy z +30k hp xD <--Taki serw był by pro dla mnie , ale to tylko moje zdanie

Pozdro

Opublikowano

Dobra ja się wypowiem ja bym chciał serwer który ma coś takiego :D może to nie możliwe ale chciał to mieć :D co jak the west , tam jest tak poziom postaci + poziom pojedynków :D tym więcej się bijesz tym roście poziom poejdynków pvp , i np jak bym miał wiekszy poziom pojedynków niż kolega to bym miał bonus + 10 % do ataku czy coś , chiał bym mieć lvl do 120 i itemy na różne lvl a nie do 99 max :[ :D, no i oczywiście lubie nowe mapy !!

Opublikowano

Witam wszystkich. Juz nikt tego pewnie nie czyta, ale i ja sie wypowiem. Otóż mój wymarzony serw byłby taki, na którym można by było grać nie nudząc się do nawet 1roku-zaznaczam 0 nudów.

raty-

exp- raty mniejsze niz na pandora i elite i nawet ciut mniejsze od novamt2

drop yang- dość duży, ale nie przesadzony-np atlav2 po 400k z mobka

drop itemków- drop zaczyna sie od v2pająków, wczesniej tylko sztabki i ku(gornictwo,dowodzenie,poli), a pozostałe itemki dostępne+0-9 u npc

ulepszacze tak- perełki itemki 65+ perełki, potem epiki -perełki+broszka+jakiś ciekawy przedmiot(kamyk teczowy,odłąmek diabła, łuska smoka) zależy od lvlu danego itemku

bodzio- tak na kd.

metal- tak na all

max lvl nawet do 250lvla- moje propozycje mapek:

do 110lvla wiadomo- po kolei, koncząc na atla v2

110-150lvl- zombiland-dostosowany exp

150lvl- 180lvl- grota aniołów- zupełnie nowe mobki

180-210-mapka pandora- oczywiście na niej avatarianie+ich zwierzęta(na tej mapce również expowiska podwodne)

210-250-kraina Niezwycięzonych-mobki w niej to wojownicy rożnych klas(ninja, szaman,woj,sura) w pt ze smokami( czerwony mały, nieb mały, zielony mały)

Na mapki od 110lvla możliwość wkłądania 8 bonusu na nieumarłe od 5-15 w kazdym itemku

Na mapke od 150 lvla mozliwośc zmiany 8 bonusu na bonus na aniołów 5-15%+ od tego lvla zwiekszenie max pz w itemkach-1-5 z 3k hp do 5k hp i w 6/7 z 1k hp do 3k hp

Na mapke od 180lvla- tutaj przeogromne znaczenie ma pt z każdą klasą około 5-8osob w pt + zmiana 8 bonusu z aniołów na avatarian

Na mapke od 210lvla- kontynuujemy marsz w pt ,+ 9 i 10 bonus w których tylko pz i % na smoki pz 1-3k i smoki 5-15%

bronie( tutaj musiałbym dokładnie poczytać, a ktoś zbilansować ale byłoby mniej wiecej tak-

od 75lvla co 15 lvli dochodziłaby nowa bron ze sr(75,90,105,120,135,150,165,190,205,220)

og65-80(tutaj syrek), co 20lvli dochodziłąby nowa broń do pvp

Bizuteria epickado pvp- z54 na 90m, z 90 na 110, ze 110 na 150 , ze 150 na 200

Bizuteria epicka do expa-50 na 90, 90 na 110, 110 na 150, 150 na 180, 180 na 210

zbroje- stal+9 75lvl, potem szafir 85, niebianska 100, szmaragd 120,Hwang 150, Hwang czer smoka 180 ,hw zielonego smoka 200, hw nieb smoka220 i w końcu 250-Hwang lorda smoków

oczywiście ten hw na 150lvl nie bedzie miał 550 deffa tylko więcej

Bossy-

do atla v1 to samo co wszedzie, potem:

atal v1 -dodania 8 bonów, bron na 75, perły- resp co 1h- z tym ze bronie i 8bony rzadko

atlav2- komandor- 8 bony, perełki, bron na 75 i 80 do pvp

atlav2(kryształowa komnata)-Niebianski smok- bron do expa na 90 i 105, do pvp 80 i 100, perełki, broszka, rzadko luska smoka(ulepszacz od 150lvl i mozliwośc dodawania 10 bonusu)

Zombiland- elit król zombi-bronie do expa na 105lvl, do pvp na 100, broszki, perełlki(po2 z kazdego rodzaju)+ rzadko biz, epicka na 90lvl i zbroje na 100lvl

Zombiland koniec- Gregus-1 mozliwośc wydropienia części na Hwanga lorda smoków+ drop jak z bossa (elit król zombii)

Grota aniołów-Gabi-mozliwośc wydropienia części na Hw lorda smoków, bron na 150do expa i 140 do pvp, perełki(po 3 z kazdego rodzaju), broszki,

Grota Aniołow koniec- Lucyfer- jak wyżej+ odłamek diabła

Pandora-1 boss wystepujący w kilku miejscach jednocześnie, resp co 2h-nazwa TurukMakto(xD)-broń do expa na 165, rzadko na 190, do pvp na 180lvl, 1 mozliwośc dropu teczowego kamyka+ drop części hw lorda smoków

Kraina Niezwycięznonych- Boss- Łowca Shin, Kowal oraz Surki z Atla- drop to zadnych pierdół- teczowe kamyki+ części do Hw lorda smoków- bossy praktycznie nie do ubicia- posiadają 100% abs na każdą klase, 50 na krytyka, szywke + duzo hp- mozliwośc ubicia tylko w pt ok 8 osób

nowości (tutaj sie przyznam, wymienię miedzy innnymi to co podobało mi sie na s na których grałem)-

drop pudełek klejnotów, a w nich zycie, atak, obrona, int itp boga smoków

ze srebrnych i złotych szkatułek poty zielone i fioletowe rożne

od mapek na 110 lvl drop szkatułek GMa- błogosłąwieństwo zycia, magii, boga smoków, broszki, 8 oraz 9 bony

bardzo ważną częścią gry byłoby rybołóstwo-zabite i usmazone rybki dawały by duzo więcej do statów i działały by na większy czas niz na Pl-np zabity amur 30 do szybkości ataku na 15 min, na Pl daje 10 nie wiem na jaki czas, czy łosoś 30 do inta na 15minut np

SIERP-służył by do zbierania roslinek z krzaków( jak kilof z rud)potrzebnych do wytwarzania rosek, a co za tym idzie mieliśby tez eventy Roslinne^^

Inne i nfo ważne:

na mapkach od 150lvla bedzie normalny, ale rzadki resp czerwonego, niebieskiego(nie Niebianskiego) i zielonego smoka a z nich mozliwośc dropnięcia części do hw lorda smoków oraz bronie na lvle 150+, smoki damy rade ubić z 10 bonem, tylko z 10 bonem, wkładamy dzięki Lusce smoka dropi z niebianskiego smoka

Dodania 8.9.10 bonu poza bosami mozna by było dostać u NPC za bardzo wysoką cenę

Drop broni z bossow mialby dośc spory %,

Broszki i perełki dropiłyby również z mobów, nie tylko z bossów, ale tam gdzie mamy napisane perełki i brochy przy bosie oznacza, że to 100% drop z tego bossa

W krainie niezwyciężonych wojownicy będą mieć skile na P i ok 40k pż, broń i arm do max 120lvla abs prawie max, smoki kwestia ustaleń

w army od 150lvla mozna bedzie wkładac po 20% abs na miecze, sztylce itp

na Tym serwerze 0 Item Shopu

Teraz 2 podstawowe sprawy:

po 1- nikt nie byłby w stanie napisać takiego serwera, każdy woli uzywac gotowych juz plików, lekko je zmieniając, więc moje wypocinki to tylko skryte marzenia

po 2- serwer płatny- konto Twoje 6zł 10gr sms, konto + 2gie na szamanke-7.50- co daje rocznie 73, 20zł lub 90zł w 2gim przypadku, ale

skoro juz wiadomo, ze bardzo ważne jest potem pt, to wiadomo, że bedzie duzo przedstawicieli każdej klasy

Moja osobista uwaga- 6,10gr miesięcznie za grę na tak wspaniałym serwerze to kpina, a wiecie sami ze na Pl 50zł miesiecznie to mało, na privach macie za 30 zł- pd, rekawice i arm i po tygodniu nie macie co robić, może miesiąc wytrzymujecie i znów na nowy priv i kolejne 30zł...zdaję sobie sprawę, że niektórzy z was grają na privach za 0 złi sobie radzą, jednak 6zł...to na prawde niewiele:P:P

Coż pisałem to około godziny, nad niektórymi sprawami nie miałem czasu pomysleć i przed wcieleniem tego w zycie musiałoby być to dopracowane, ale sądzę ze ogólnie pomysł sie spodoba

Opublikowano

Mojm zdaniem najlepszy byłby taki serw który zaczynamy od około 50 , 60 LVL , cale eq kupowalo sie i dostawalo na start za darmo , ku itp również,niebyło aury itp na 1 (m1),(g1) a odrazu na ((P)) na początek równiez przydał by sie koń lub tygrys i wiele innych do wyboru do koloru.

Jak sami wiecie yangi na Metin2 PL zdobywa sie bardzo długo w przeciagu 400 godz zarabia sie około 1kk , 2 kk wiec: EXP:1500 , DROP:1500 , YANG : 3000.

NA TYM CHYBA ZAKOŃCZE B)

Opublikowano

Witam wszystkich. Juz nikt tego pewnie nie czyta, ale i ja sie wypowiem. Otóż mój wymarzony serw byłby taki, na którym można by było grać nie nudząc się do nawet 1roku-zaznaczam 0 nudów.

raty-

exp- raty mniejsze niz na pandora i elite i nawet ciut mniejsze od novamt2

drop yang- dość duży, ale nie przesadzony-np atlav2 po 400k z mobka

drop itemków- drop zaczyna sie od v2pająków, wczesniej tylko sztabki i ku(gornictwo,dowodzenie,poli), a pozostałe itemki dostępne+0-9 u npc

ulepszacze tak- perełki itemki 65+ perełki, potem epiki -perełki+broszka+jakiś ciekawy przedmiot(kamyk teczowy,odłąmek diabła, łuska smoka) zależy od lvlu danego itemku

bodzio- tak na kd.

metal- tak na all

max lvl nawet do 250lvla- moje propozycje mapek:

do 110lvla wiadomo- po kolei, koncząc na atla v2

110-150lvl- zombiland-dostosowany exp

150lvl- 180lvl- grota aniołów- zupełnie nowe mobki

180-210-mapka pandora- oczywiście na niej avatarianie+ich zwierzęta(na tej mapce również expowiska podwodne)

210-250-kraina Niezwycięzonych-mobki w niej to wojownicy rożnych klas(ninja, szaman,woj,sura) w pt ze smokami( czerwony mały, nieb mały, zielony mały)

Na mapki od 110lvla możliwość wkłądania 8 bonusu na nieumarłe od 5-15 w kazdym itemku

Na mapke od 150 lvla mozliwośc zmiany 8 bonusu na bonus na aniołów 5-15%+ od tego lvla zwiekszenie max pz w itemkach-1-5 z 3k hp do 5k hp i w 6/7 z 1k hp do 3k hp

Na mapke od 180lvla- tutaj przeogromne znaczenie ma pt z każdą klasą około 5-8osob w pt + zmiana 8 bonusu z aniołów na avatarian

Na mapke od 210lvla- kontynuujemy marsz w pt ,+ 9 i 10 bonus w których tylko pz i % na smoki pz 1-3k i smoki 5-15%

bronie( tutaj musiałbym dokładnie poczytać, a ktoś zbilansować ale byłoby mniej wiecej tak-

od 75lvla co 15 lvli dochodziłaby nowa bron ze sr(75,90,105,120,135,150,165,190,205,220)

og65-80(tutaj syrek), co 20lvli dochodziłąby nowa broń do pvp

Bizuteria epickado pvp- z54 na 90m, z 90 na 110, ze 110 na 150 , ze 150 na 200

Bizuteria epicka do expa-50 na 90, 90 na 110, 110 na 150, 150 na 180, 180 na 210

zbroje- stal+9 75lvl, potem szafir 85, niebianska 100, szmaragd 120,Hwang 150, Hwang czer smoka 180 ,hw zielonego smoka 200, hw nieb smoka220 i w końcu 250-Hwang lorda smoków

oczywiście ten hw na 150lvl nie bedzie miał 550 deffa tylko więcej

Bossy-

do atla v1 to samo co wszedzie, potem:

atal v1 -dodania 8 bonów, bron na 75, perły- resp co 1h- z tym ze bronie i 8bony rzadko

atlav2- komandor- 8 bony, perełki, bron na 75 i 80 do pvp

atlav2(kryształowa komnata)-Niebianski smok- bron do expa na 90 i 105, do pvp 80 i 100, perełki, broszka, rzadko luska smoka(ulepszacz od 150lvl i mozliwośc dodawania 10 bonusu)

Zombiland- elit król zombi-bronie do expa na 105lvl, do pvp na 100, broszki, perełlki(po2 z kazdego rodzaju)+ rzadko biz, epicka na 90lvl i zbroje na 100lvl

Zombiland koniec- Gregus-1 mozliwośc wydropienia części na Hwanga lorda smoków+ drop jak z bossa (elit król zombii)

Grota aniołów-Gabi-mozliwośc wydropienia części na Hw lorda smoków, bron na 150do expa i 140 do pvp, perełki(po 3 z kazdego rodzaju), broszki,

Grota Aniołow koniec- Lucyfer- jak wyżej+ odłamek diabła

Pandora-1 boss wystepujący w kilku miejscach jednocześnie, resp co 2h-nazwa TurukMakto(xD)-broń do expa na 165, rzadko na 190, do pvp na 180lvl, 1 mozliwośc dropu teczowego kamyka+ drop części hw lorda smoków

Kraina Niezwycięznonych- Boss- Łowca Shin, Kowal oraz Surki z Atla- drop to zadnych pierdół- teczowe kamyki+ części do Hw lorda smoków- bossy praktycznie nie do ubicia- posiadają 100% abs na każdą klase, 50 na krytyka, szywke + duzo hp- mozliwośc ubicia tylko w pt ok 8 osób

nowości (tutaj sie przyznam, wymienię miedzy innnymi to co podobało mi sie na s na których grałem)-

drop pudełek klejnotów, a w nich zycie, atak, obrona, int itp boga smoków

ze srebrnych i złotych szkatułek poty zielone i fioletowe rożne

od mapek na 110 lvl drop szkatułek GMa- błogosłąwieństwo zycia, magii, boga smoków, broszki, 8 oraz 9 bony

bardzo ważną częścią gry byłoby rybołóstwo-zabite i usmazone rybki dawały by duzo więcej do statów i działały by na większy czas niz na Pl-np zabity amur 30 do szybkości ataku na 15 min, na Pl daje 10 nie wiem na jaki czas, czy łosoś 30 do inta na 15minut np

SIERP-służył by do zbierania roslinek z krzaków( jak kilof z rud)potrzebnych do wytwarzania rosek, a co za tym idzie mieliśby tez eventy Roslinne^^

Inne i nfo ważne:

na mapkach od 150lvla bedzie normalny, ale rzadki resp czerwonego, niebieskiego(nie Niebianskiego) i zielonego smoka a z nich mozliwośc dropnięcia części do hw lorda smoków oraz bronie na lvle 150+, smoki damy rade ubić z 10 bonem, tylko z 10 bonem, wkładamy dzięki Lusce smoka dropi z niebianskiego smoka

Dodania 8.9.10 bonu poza bosami mozna by było dostać u NPC za bardzo wysoką cenę

Drop broni z bossow mialby dośc spory %,

Broszki i perełki dropiłyby również z mobów, nie tylko z bossów, ale tam gdzie mamy napisane perełki i brochy przy bosie oznacza, że to 100% drop z tego bossa

W krainie niezwyciężonych wojownicy będą mieć skile na P i ok 40k pż, broń i arm do max 120lvla abs prawie max, smoki kwestia ustaleń

w army od 150lvla mozna bedzie wkładac po 20% abs na miecze, sztylce itp

na Tym serwerze 0 Item Shopu

Teraz 2 podstawowe sprawy:

po 1- nikt nie byłby w stanie napisać takiego serwera, każdy woli uzywac gotowych juz plików, lekko je zmieniając, więc moje wypocinki to tylko skryte marzenia

po 2- serwer płatny- konto Twoje 6zł 10gr sms, konto + 2gie na szamanke-7.50- co daje rocznie 73, 20zł lub 90zł w 2gim przypadku, ale

skoro juz wiadomo, ze bardzo ważne jest potem pt, to wiadomo, że bedzie duzo przedstawicieli każdej klasy

Moja osobista uwaga- 6,10gr miesięcznie za grę na tak wspaniałym serwerze to kpina, a wiecie sami ze na Pl 50zł miesiecznie to mało, na privach macie za 30 zł- pd, rekawice i arm i po tygodniu nie macie co robić, może miesiąc wytrzymujecie i znów na nowy priv i kolejne 30zł...zdaję sobie sprawę, że niektórzy z was grają na privach za 0 złi sobie radzą, jednak 6zł...to na prawde niewiele:P:P

Coż pisałem to około godziny, nad niektórymi sprawami nie miałem czasu pomysleć i przed wcieleniem tego w zycie musiałoby być to dopracowane, ale sądzę ze ogólnie pomysł sie spodoba

dobre

Opublikowano

Mój wymarzony serwer to :

HANDLARZE

Handlarz Bronią

Broń od 1lvla do 25lvla +9 Broń na 30lvl +6

Handlarz Zbrojami

Zbroje od 1lvla do 34lvla +9 Zbroja na 42lvl i 48lvl +6 Zbroja na 54lvl +4

Handlarka Różnościami

Jak zwykle:

Czerwone Poty (M)200 (Ś)200 (D)200

Niebieskie Poty (M)200 (Ś)200 (D)200

Pelerynki 200

Biżuteria(nazwa sklepu)

Biżuteria od 1lvla do 42lvl +9 na 54lvl +6

NA START

lvl Postaci - 1lvl

Eq - Miecz +0

Poty - 5 (M) czerwone

Yang - 10k

ZERO LAGÓW !!!

P.S.

Ceny mogą być różne

Jeśli istnieje taki serwer lub jeśli jest bardzo podobny proszę napisać jaki to

Z góry THX

Ja znam serwer dla cb nazywa sie Yochumitsu jest podobny do twojch wymagan

Opublikowano

NewLongju :) Najlepszy prywatny serwer ;] Do 30 w 5min a by wbić 80 to już ok 2tyg. Mieć pro eq jest ciężko ;] Serwer długooo stał...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

a ja szukam: takiego serwera z eq jak na PL gdzie hwangi to zadkosc;] nie tak ciezko wbic 75lv i reszta juz duzo wolniej;] by na 75lv z full bonami mozna bylo z kims do RIPA skiknąć taki dajacy zabawe;] bony nie 10k hp tylko by PL 2k max;] kd +4;] tak zeby 75lv dalo wbic sie w 3dni, ale pozniej to juz wolniej by kazdy mial szanse w pvp;]

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

Wymarzony serwer dla mnie to pvp/4fun.

M.in.

-na start 1lv(standart)

-pierścień na którym będzie można wbić lv,itemki,konia,rangę.

-bony ok.40k pż i wgl super.

-nowe mapy typu zombie

2h4akx2.jpg

Daj +dla mnie to dużo , a ty tracisz tylko 3 sekundy życia.

Opublikowano

ja bym szukał serwara co są:

-hwangi, białe talki, srebne hawangi, zlote hwangi

-początek militar lub boj

-max lv jaki może być

-zeby nie przez hamachi bo nie umiem ich właczać

-bronie i eku epickie

-dobre eku w sklepach

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dla mnie ideałem był jest i będzie Newlongju to na tym servie rozpoczołem zabawę z priv serverami:) Ciągle mam nadzieję że znajde podobny server.

A tak realistycznie to lubie 4FUN/PvP servy gdzie nie musisz zarywać nocek żeby poexpic bez dzieci neo z dmg itp. (ale i tak w pvp na jakiegos trafisz:D)