Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz wymarzony serwer - wymiana zdań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawie mój projekt..

Easy.. Może z nutką medium żeby zbyt szybko się nie znudził.

Max poziom do zdobycia to 199 (z update'ami będzie on zwiększany)

Dungeony: DT, Katakumby, Nemere i Bramy Piekieł.

Expowiska: no tutaj w planach jest usunąć mapy które królują na każdym serwerze i zmienić je na jakieś inne.

System ulepszeń:

- Bronie i Zbroje: 90, 105, 120, 135, 150, 165, 180, 195.

- Biżuteria: jeszcze nie mam pomysłu na jakie levele.

Bronie ulepszane z broni które mają sr/um (lv 75)

Oczywiście na source..

Biolog planowany od 30 lvl do 190.

Brak 6/7.

Brak szarf, likana.

W sumie to chyba tyle z planów, czekam na wasze sugestie.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przedstawie mój projekt..

Easy.. Może z nutką medium żeby zbyt szybko się nie znudził.

Max poziom do zdobycia to 199 (z update'ami będzie on zwiększany)

Dungeony: DT, Katakumby, Nemere i Bramy Piekieł.

Expowiska: no tutaj w planach jest usunąć mapy które królują na każdym serwerze i zmienić je na jakieś inne.

System ulepszeń:

- Bronie i Zbroje: 90, 105, 120, 135, 150, 165, 180, 195.

- Biżuteria: jeszcze nie mam pomysłu na jakie levele.

Bronie ulepszane z broni które mają sr/um (lv 75)

Oczywiście na source..

Biolog planowany od 30 lvl do 190.

Brak 6/7.

Brak szarf, likana.

W sumie to chyba tyle z planów, czekam na wasze sugestie.

A moze te nudne 4 dungi ktore sa juz wszedzie i ktorymi idzie sie juz porzygac zmienic by tak na jakies nawet 4 ale inne, autorskie? To by dodalo uroku na pewno :) I moze troche mniej setów, np ciezsze do ulepszenia ale co 30 lvli a nie co 15.

Fajnie, gdyby rzeczy takie jak pety, kostiumy itd byly do zdobycia w grze w jakis "trudny" sposob a nie tylko w ISie.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A moze te nudne 4 dungi ktore sa juz wszedzie i ktorymi idzie sie juz porzygac zmienic by tak na jakies nawet 4 ale inne, autorskie? To by dodalo uroku na pewno :) I moze troche mniej setów, np ciezsze do ulepszenia ale co 30 lvli a nie co 15.

Fajnie, gdyby rzeczy takie jak pety, kostiumy itd byly do zdobycia w grze w jakis "trudny" sposob a nie tylko w ISie.

Sklep PO i drop razem z ulepami na dungach?

Zapomniałem dopisać.. Stalki i trutki do dropu na red lesie i na atlantydzie. ;)

Opublikowano

Sklep PO i drop razem z ulepami na dungach?

Zapomniałem dopisać.. Stalki i trutki do dropu na red lesie i na atlantydzie. ;)

Stalki i trutki w takim razie i tak beda zaraz gowno warte, nie oszukujmy sie :D rownie dobrze mozesz je dodac do handlarki.

Jesli kostiumy beda w ISie ,sklepie PO i jeszcze w dropie z dungow - za wiele na IS bym nie liczyl, a z czegos sie utrzymac musisz. Chyba, ze np za PO beda tylko do expa i jakies slabsze wersje, a takie jak sa w ISie beda dropic z baaaardzo mala szansa na dungach. To byloby fajne rozwiazanie :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Stalki i trutki w takim razie i tak beda zaraz gowno warte, nie oszukujmy sie :D rownie dobrze mozesz je dodac do handlarki.

Jesli kostiumy beda w ISie ,sklepie PO i jeszcze w dropie z dungow - za wiele na IS bym nie liczyl, a z czegos sie utrzymac musisz. Chyba, ze np za PO beda tylko do expa i jakies slabsze wersje, a takie jak sa w ISie beda dropic z baaaardzo mala szansa na dungach. To byloby fajne rozwiazanie :)

Czy ja wiem.. jakby postawić na atlancie Metiny a z nich trutki i stalki to nie wiem czy byłoby tak łatwo ;)

Opublikowano

Czy ja wiem.. jakby postawić na atlancie Metiny a z nich trutki i stalki to nie wiem czy byłoby tak łatwo ;)

No wowczas nie, myslalem ze z mobow maja leciac, bo tak to ujales :D

Nie mniej i tak zobaczysz, ze minie tydzien i beda one malo warte. Chyba, ze dasz minimalny drop - ale wtedy mija sie to z celem servera easy i lepiej jakby juz z ripa lecialy.. :D

Mi sie np podoba dropienie tego z ripka / smierci, tylko jakbys przyspieszyl dt. Tak by cale dt nie zajmowalo 30 min a np 5-10. Truty bylyby cos warte, ale tez zdobyc ich nei byloby tak ciezko.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No wowczas nie, myslalem ze z mobow maja leciac, bo tak to ujales :D

Nie mniej i tak zobaczysz, ze minie tydzien i beda one malo warte. Chyba, ze dasz minimalny drop - ale wtedy mija sie to z celem servera easy i lepiej jakby juz z ripa lecialy.. :D

Mi sie np podoba dropienie tego z ripka / smierci, tylko jakbys przyspieszyl dt. Tak by cale dt nie zajmowalo 30 min a np 5-10. Truty bylyby cos warte, ale tez zdobyc ich nei byloby tak ciezko.

Drop jak na Pandorze? :D

Opublikowano

Stalki dropiły rzadko.. jak nie bardzo rzadko i tylko z red lasu :v

Nie no, chcesz easy, stalki latwo dostpene z metkow w red i bedzie spoko. Trutki z ripka, ale zeby dojscie do ripa trwalo pare min a nie pol h, np skrocone pieczatki, szybsza mapka, brak mobow na 2 pietrze (sam boss), cos w ten desen. Na takie DT to by sie az chcialo chodzic ;)

Ironiczny

LEGACY

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukuje metina jak Stara Alcatra na ktorej jest malo ludzi :), Lecz mi chodzi o np 120+lv medium/easyy lub hard na ktorym jest system kostiumow i fryzur dość dostepnym latwo ;) Chodzi mi tylko o kostiumy ;) poleci ktos cos:D?

f2gxdtl3umco.jpg

Opublikowano (edytowane)

Pandora :) dodać kilka ulepszen i bd mega serwer na którym znowu bd duzo ludzi

Na niektorych serwerach nie powinno sie dodawac ulepszen bo sam w sobie jest zaje*bisty. (chodzi mi o PandoraMT2 i innych fajnych serwerow)

Edytowane przez MAROKOKS1234
Opublikowano

:D Prosze o POMOC!!

Jak ktoś ma to niech poda link do DZIAŁAJĄCYCH HACKÓW !!!!!!!!!!!!!!! 

Takie aby zarobić kase na bocie ,, pozostawić w m1 on ci dropi zmianki itp .. jak ktoś ma pisze  PROSZE !! :P 

:D

Tylko nie hce starych hackuw bo one nie działają prosze podajcie te nowsze jak działają :D :D :D :D :D :P

:D Prosze o POMOC!!

Jak ktoś ma to niech poda link do DZIAŁAJĄCYCH HACKÓW !!!!!!!!!!!!!!! 

Takie aby zarobić kase na bocie ,, pozostawić w m1 on ci dropi zmianki itp .. jak ktoś ma pisze  PROSZE !! :P 

:D

`

DZIAŁAJĄCE PROSZEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Idealny serwer dla mnie powstanie wtedy gdy wszystkie privy padną i powstanie jeden global periv na polske

I co byloby w tym fajnego? Ze musialbys grac na servie, ktory niekonieczie by Ci sie podobal, ale bylby JEDEN? 

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Może jakby GF nie sprawował pieczy nad Polskimi serwerami to wyglądałoby to lepiej.. Jakby zrobili 3 typy serwerów, Easy, Medium i Hard taki jaki jest :v

Opublikowano (edytowane)

Poleci ktoś serwer grałem kiedyś w metina ale to o z 2 lata temu (virtulal mt2):

- serwer z szybkim Expem i możliwością wzbogaceni się

- łatwy system i prosty w zdobyciu system ulepszenia eq

- poziom do 150 lev (by nie było zbyt dużej różnorodności na PvP)

- easy lub medium

- nowe różnorodne eventy, by nie wiało nuda

- auto handlarz i auto zbiór yang i dropu (jeśli można)

- dużo eq kucy i innych rzeczy

- dobrze wyekwipowani handalrze NPC będący od początku

Edytowane przez hadrian90
Opublikowano

Mam 2 typy wymarzonego serwera. Pierwszym, który był zarazem moim pierwszym privem to AvalonMT2, na początkach serwer był przedni, bez zbędnych rzeczy, najlepsza broń to na 80 (syrek, bezduchy itp), ze stalki dało się Hwanga co było strasznie ciężko zrobić, max lvl 99, na który trzeba było ostro harować. Absy 15%, 6/7 bony były 5% ataku 10% obrony na klasy, bez głupich zwierzątek i innych zbędnych rzeczy. Tradycyjny serwer, tylko że miał w sobie to coś. 

Drugi serwer to Lomaxmt2v1 i v2, obie odsłony były z*******e, grałem półora roku na v1 i od początku do końca na v2. Była też trzecia odsłona serwera, ale tego nie liczę bo trwała miesiąc (niestety). Serwer z dość dużym expem, w  1 dzień dało się wbić 250 (maxlvl). Absy 25%, bez 6/7. Było kilka zbrojek ze stalki (szmaragdowa, niebiańska itp). Było kilka wydziwianych mieczy, ale je się dropiło, nie było ich za dużo jak teraz, z bojowego można zrobić 20 broni, to jest dla mnie kompletny bezsens. KD +5 (80%, ale co to skoro był absy po 25%). Żeby być dobrym na pvp robiło się dużo na przeszywke. Ahh grałem na tym serwerze naprawdę sporo czasu. Serwer był wspaniały, najbardziej mi się podobał, gdyby powstał taki znowu, to nie trzeba by mnie było namawiać, żebym grał na nim. Pozdrawiam WooDooo :)

Chyba tyle, te 2 serwery mnie urzekły, chociaż lomax według mnie bije na głowe wszystkie serwery, które były i będą. Fajnie by było pograć na serwerze takim tradycyjnym, typowym oldschoolem, bez zasranych ulepszaczy, 50 nowych rodzajów ulepszaczy i innych :) Jakby ktoś stworzył taki serw, to byłby moim mistrzem :) 

Opublikowano

Wiele na serwerze zależy od expa fajnie gdyby było, że do np 100 lvl jeśli byłby to serwer easy [załóżmy, że 200 lvl max] było bardzo łatwo od 100 do 150 łatwo od 150 do 180 średnio a od 180 do 200 trudno.

Opublikowano

Nie ma już takich serwerów ,jedyny i nie powtarzalny był parę lat temu Emperius ,z pewnością wielu graczy czeka na taki serwer

Opublikowano

Nie ma już takich serwerów ,jedyny i nie powtarzalny był parę lat temu Emperius ,z pewnością wielu graczy czeka na taki serwer

Emperius byl fajny ale mial tragiczna administracje, a do tego byl nieprzemyslany :)

Ironiczny

LEGACY