Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Designy

Hogwart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pewnie czesc z was zauwazyla nowe Designy do golca i powiedzcie mi szczerze czy to sie oplaca nawet lecac non stop na bocie uda sie uzbierac na te Designy. Wg. mnie to juz przesada ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeśli masz już wszystko co potrzebujesz to opłaca się. Ja zbieram na Venoma, ale najpierw muszę załatwić (w takiej kolejności):

- Bańke (24 pp, mam już 23...)

- 2 slot w HT

- FE (1 irek i kilka oslonek...)

Ale ogólnie jeśli nie macie chociażby grubych laserów to powiem z góry - nie warto (bardziej Wam się grube przydadzą niż jakaś 'super' moc... tak moim zdaniem, z teorii. Nie widziałem tego w praktyce więc nie mam co oceniać "książki po okładce" ;p).

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Jeśli masz już wszystko co potrzebujesz to opłaca się. Ja zbieram na Venoma, ale najpierw muszę załatwić (w takiej kolejności):

- Bańke (24 pp, mam już 23...)

- 2 slot w HT

- FE (1 irek i kilka oslonek...)

Ale ogólnie jeśli nie macie chociażby grubych laserów to powiem z góry - nie warto (bardziej Wam się grube przydadzą niż jakaś 'super' moc... tak moim zdaniem, z teorii. Nie widziałem tego w praktyce więc nie mam co oceniać "książki po okładce" ;p).

No to tak:

- mam 31 PP ( cel 36 - jeszcze rakietologia 5/5 i nara )

- LF3 full ( 31 )

- Oslonek 24 ( czyli jeszcze 7 i nara )

- Dodatki all

- 2 sloty w HT ( nie wiem czy zbierac na 3 ) Ale chyba sie obejdzie bez 3

- Designy Wszystkie procz Pomaranczowego i Niebieskiego

I tyle chyba, wiec jeszcze troche urki "trza" :D bedzie wydac. Moim skromnym zdaniem chyba lepiej zrobic sobie "FE" bez tych designow. Czyli:

Profil Pilota na maxa do walki + Wypo i styka.

Pisac co o tym sadzicie! Temat bedziemy "walkowac". Zobaczymy co inni o tym sadza.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Właśnie się dowiedziałem że można używać umiejętności danego designu raz na 2 godziny, a trwa ona 5 sekund. Żałosne.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

Dobrze że skończyłem z darkorbit i przenioslem sie na garene :D hahahha 250k uri 1 design ale zaraz zaraz można je kupić za jedyne 485zł ! Kolejne wyłudzanie pieniędzy od bigpointu ...

zakaz handlu

Opublikowano

Właśnie się dowiedziałem że można używać umiejętności danego designu raz na 2 godziny, a trwa ona 5 sekund. Żałosne.

To prawda, ale kasę BP przynosi. Ile już osób wykupiło sobie te nowe "ubranka", ja dziś osobiście widziałem gościa, który sobie na bazie wymieniał co chwile wygląd a z tego co zauważyłem to miał już wszystkie nowe designy, wiec jak widać sporo pieniędzy w to wpakował. Skoro jednak podoba mu się gra i może sobie pozwolić na taką zabawę to dlaczego miałby tego nie robić :). Ale wracając do meritum tego wątku. Jeśli nie masz jeszcze FE to nie ma sensu się bawić w kupowanie tych designów, lepiej zainwestować w brakujący asortyment a przecież za 250k Uri kupisz tego sporo. Nawet bocąc jest możliwe zebranie, ale potrwa to pewnie grubo ponad tydzień (oczywiście 24/7). Jeśli jednak masz już FE i do tego sporo kaski a dodatkowo gra podoba się Tobie,to dlaczego nie :)

ps. ReDDioS - mów co chcesz, ale gdybyś sam miał grę internetową to też byś chciał jak najwięcej na niej (właściwie na graczach) zarobić, bo ja na pewno :). Gdyby gra nie przynosiła zysków to prędzej czy później by upadła :P. Ale fakt faktem, drogo sprawa "wygląda".

Opublikowano

(...)

ps. ReDDioS - mów co chcesz, ale gdybyś sam miał grę internetową to też byś chciał jak najwięcej na niej (właściwie na graczach) zarobić, bo ja na pewno :). Gdyby gra nie przynosiła zysków to prędzej czy później by upadła :P. (...)

Ta gra już dawno upadła. A dlaczego ludzie w to grają? - proste: Rzadko kiedy ktoś kupi konto w umiarkowanej cenie (czyli normalnej), to raz, dwa, za darmo nie opłaca im się wystawiać (czyli polowe taniej niz normalnie) [mowa o allegro]

Ja dałem swoją fullke z 17 lvlem i add-onem na GE1 + PL1 6 irkow, full speed, full oslonek za 180 zł. Kupił ktoś? - Nie. Może ktoś powie że drogo? Bzdura... rok temu takie konta po 500 zł chodziły, nawet i drożej, z wrotami to w ogóle odjazd był... A kiedy zaproponowałem koledze żeby odkupił moje konta za smsa 10 zł to jemu się nie chciało, nie że się bał że go oszukam, tylko po prostu nie chciał.. pff... Teraz każdy woli sellnąć konto, ale to nie możliwe czasami, więcej pieniędzy włożyli w grę i za grosze nie sprzedadzą. Więc grają... pomimo tego że gra jest .. dnem.

Jeszcze coś.

Czy były 2 lata temu boty? - Nie. Dlaczego? - Bo gra była fajna :) Po prostu - fajna. Nikt nie narzekał... Teraz to się zmieniło i każdy szuka jakiegoś "dopalacza" dzięki czemu dorówna osobom z TOP bez wydawania pieniędzy.

A tak w ogóle.

To Venom mi się najbardziej podoba.

I chyba skuszę się na niego z powodu samego wyglądu.

Opublikowano

Nie pamiętacie dodają coś a jak zarobią dzięki nobkom kupującym za uri wystawią wszystkie na handel. za 3 tygodnie wszyscy bedą je mieli.

sygna.jpg

Opublikowano

Nie pamiętacie dodają coś a jak zarobią dzięki nobkom kupującym za uri wystawią wszystkie na handel. za 3 tygodnie wszyscy bedą je mieli.

A mi sie wlasnie wydaje, ze jednak tych Designow na Handlu nie bedzie. A jesli mialy by byc juz to pomysl jakie ceny by byly - minimum 500 mln + a max to jakies 4-5 Mld Kredek ;x

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP ciekawe kto tyle ma :huh:

mają mają :P desingi te na xp i powazanie ludzie wtapiali ponad 500 mln :P

cyborg ma na pewno, a własciwie to CATCH*ME czy jaki to ma teraz nick :D

Opublikowano

admin w ogłoszeniu o tych designach napisał, że NIGDY nie będzie ich na handlu. Przecież one są po to, żeby wyciągnąć więcej kasy a nie żeby kredyciarze je mieli ^^

A jak ktoś gra codziennie i ma premium i codziennie wysyła promerium ile może, to na pewno ma więcej niż mld kredytów :P

Opublikowano

admin w ogłoszeniu o tych designach napisał, że NIGDY nie będzie ich na handlu. Przecież one są po to, żeby wyciągnąć więcej kasy a nie żeby kredyciarze je mieli ^^

A jak ktoś gra codziennie i ma premium i codziennie wysyła promerium ile może, to na pewno ma więcej niż mld kredytów :P

Ja na bocie dk + mk + wysylki zlota i mam teraz jakies 60 mln, zbieramy dla kumpla na 2 ostatnie irki.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ta gra już dawno upadła. A dlaczego ludzie w to grają? - proste: Rzadko kiedy ktoś kupi konto w umiarkowanej cenie (czyli normalnej), to raz, dwa, za darmo nie opłaca im się wystawiać (czyli polowe taniej niz normalnie) [mowa o allegro]

Ja dałem swoją fullke z 17 lvlem i add-onem na GE1 + PL1 6 irkow, full speed, full oslonek za 180 zł. Kupił ktoś? - Nie. Może ktoś powie że drogo? Bzdura... rok temu takie konta po 500 zł chodziły, nawet i drożej, z wrotami to w ogóle odjazd był... A kiedy zaproponowałem koledze żeby odkupił moje konta za smsa 10 zł to jemu się nie chciało, nie że się bał że go oszukam, tylko po prostu nie chciał.. pff... Teraz każdy woli sellnąć konto, ale to nie możliwe czasami, więcej pieniędzy włożyli w grę i za grosze nie sprzedadzą. Więc grają... pomimo tego że gra jest .. dnem.

Jeszcze coś.

Czy były 2 lata temu boty? - Nie. Dlaczego? - Bo gra była fajna :) Po prostu - fajna. Nikt nie narzekał... Teraz to się zmieniło i każdy szuka jakiegoś "dopalacza" dzięki czemu dorówna osobom z TOP bez wydawania pieniędzy.

A tak w ogóle.

To Venom mi się najbardziej podoba.

I chyba skuszę się na niego z powodu samego wyglądu.

Jak dalej masz to konto to ja chętnie za 10 zł kupie xD

Troszeczkę chyba przesadzileś z tą ceną ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...