Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dragonmt2 Dla Początkujących I Nie Tylko :)

Cheniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko Wam!!

Ponieważ jestem graczem priva pt DragonMT2 postanowiłem stworzyć Tutka z informacjami, które mogą się wam przydać :-).

Na sam początek mówię, że jest to mój pierwszy tutek i proszę o wyrozumiałość.

A więc tak :

Ekwipunek :

Na sam początek dostaje się :

- Zbroja +9

- Broń+9

- Kolce+9

- Buty+9

- Naszyjnik+9

- Buty Wiatru +

- Przywołanie Konia Militarnego ( 30lvl konia ) 10lvl Przywołanie

- Hełm+9

- 1lvl xD

Exp :

Exp leci dosyć szybko, ale zależy gdzie xD

W moim przypadku expiłem tak :) :

1-20lvl - Dzikie Psy, Dziki , Wilki , Niedźwiedzie

21-43lvl - Dzikusy (Dziki Sługa itp )

44-54lvl - BO ( Black Orks ) Czarne Orki

55-65lvl - V1 Szpony (jak ktoś da rade) lub zwykłe pająki

66-74lvl - V2 Skorpiony, Węże itp. ( oczywiście to zależy od was czy dacie radę czy nie xD )

75-100+lvl - Proponuje Atlantyde V2 bardzo szybko leci exp :D

No to na tyle. Dodam jeszcze, że :

od 100lv w V2 Atlantydy dropią Małże

od 100lv w V2 Atlantydy dropią Broszurki Szermierki ( Strategie Kontrataku )

od 86lv w Red Lasie dropią Stale na moobkach, które same atakują ( Drzewa )

Sztabki 2kk dropią na każdym lvl :) ( najlepiiej miec podwojony drop przedmiotów ) xD

(Tu nie jestem pewny ) od 70lvl z Tysięcznych Wojowników dropią Itemy 70lvl oraz Stalki

Epickie Bronie :

Bojowy Miecz+9 > Miecz Syriusza +0 ( Potrzebne : Red Perła, Nieb. Perła, Biała Perła, Broszurka Szermierki, 50kk ) 50% szansy na pomyślne 80lvl

Partyzana+9 > Ostrze Boga Smoków+0 ( Potrzebne : Red Perła, Nieb. Perła, Biała Perła, Broszurka Szermierki, 50kk ) 50% szansy na pomyślne 80lvl

Miecz Szponu Ducha > Brzegowe Ostrze+0 ( Potrzebne : Red Perła, Nieb. Perła, Biała Perła, Broszurka Szermierki, 50kk ) 50% szansy na pomyślne 80lvl

Miecz Syriusza+9 > Śmiercionośne Ostrze+9 ( Potrzebne : 3x Red Perła, 3x Nieb. Perła, 3x Biała Perła, CHYBA 100kk ) 50% szansy na Pomyślne 90lvl

Ostrze Boga Smoków+9 > Pogromca Nieb. Smoka+0 ( Potrzebne : 3x Red Perła, 3x Nieb. Perła, 3x Biała Perła, CHYBA 100kk ) 50% szansy na Pomyślne Ulepszenie 90lvl

Brzegowe Ostrze+9 > Święty Miecz+0 ( Potrzebne : 3x Red Perła, 3x Nieb. Perła, 3x Biała Perła, CHYBA 100kk ) 50% szansy na Pomyślne Ulepszenie 90lvl

Hełm 41+9 > Hełm Smoka+0 ( Potrzebne : Red Perła, Nieb. Perła, Biała Perła, Broszurka Szermierki, 50kk ) 50% szansy na pomyślne 90lvl

Naszyjnik 54+9 > Naszyjnik Smoka+0 ( Potrzebne : Red Perła, Nieb. Perła, Biała Perła, Broszurka Szermierki, 50kk ) 50% szansy na pomyślne 90lvl

Bransoletka 54+9 > Bransoleta Smoka+0 ( Potrzebne : Red Perła, Nieb. Perła, Biała Perła, Broszurka Szermierki, 50kk ) 50% szansy na pomyślne 90lvl

Kolczyki 54+9 > Kolczyki Smoka+0 ( Potrzebne : Red Perła, Nieb. Perła, Biała Perła, Broszurka Szermierki, 50kk ) 50% szansy na pomyślne 80lvl

Buty+9 ( Tutaj Nie wiem który lvl ) > Buty Smoka ( Potrzebne : Red Perła, Nieb. Perła, Biała Perła, Broszurka Szermierki, 50kk ) 50% szansy na pomyślne 90lvl

Stale+9 > Zbroja Hwang ( Potrzebne : 5x Red Perła, 5x Niebieska Perła, 5x Biała Perła, Broszurka Szermierki, 1kkk ) ? % szansy na pomyślne 80lvl

Zbroja Hwang > Królewski Hwang ( Potrzebne : 5x Red Perła, 5x Niebieska Perła, 5x Biała Perła, Broszurka Szermierki, 1kkk ) ? % szansy na pomyślne 86lvl

Jesli sie podobalo Na co Czekasz Daj - xD

Pozdro

Chenaf

Zapraszam na mój kanał na YouTubie
http://www.youtube.com/user/ChenafxPompa

Opublikowano

Heh fajny tutek niema co przez nocke robić chyba sobie tam zagram ;d

upps47.jpg

Szukam Privka Hard,Medium jak masz coś ciekawego proszę napisz na PW

Opublikowano

Jakbyś wypisał właściwości ekwipunku smoka byłoby miodnie.

Jeżeli ktoś się orientuje, czy tarcza smoka, daje tylko obronę czy także abs na wszystkie klasy postaci ?

Opublikowano

No może się przydać ;) ja osobiście mam na dragonie ~78lvl mentalkiem ale wchodzę raz na ruski rok więc wiecie ;) +`ik za pracę się należy.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Napracowałeś nie nad tym wiec łap + :)

On chce - xD

@top:

Ładny TuT. Leci - ;)

mocaszsygna.png

Moje TuTy:

Bezpieczne łowienie Fb - jak łowić bezpiecznie w Metin2 ! Jedyny taki sposób !

Schodzę na multikonto. Narka XxMocaszuxX xD

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...