Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Na jakim serwerze graliście po raz pierwszy?

FaME

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 307
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Global : PL -----> Obsydian

Prywatny : ----> RemixMT2 ( Fajny serwer był, ale niestety 4Fun i padł :/ )

Pozdrawiam.

Opublikowano

Czasy csyt2/avalonmt2, imo. fajne czasy, chodź nigdy nie przypadly mi do gustu privy, zawsze jakoś gustowalem bardziej w globalnych serwerach metina .

Opublikowano

Pierwszy raz grałem na AvalonMT2, ale miałem zajawke jak się dowiedziałem, że są privy i jak na nich grać to były czasy mojego dzieciństwa grałem w to godzinami olałem globala i wywaliłem eq :D A teraz mam swój server mt2 :)

Opublikowano

na PL to 1 servem był Monastyr (był tylko jeden server :D) ale mi wstyd przyznać zaczołem grać woj mental i nie wiedziałem jak pkt um ładować to po koleji we wszystkie wciskałem :D

jeżeli chodzi o Priv to 1 serv to NewLongju :D tam po raz pierwszy chyba zobaczyłem jak wygladaja skille na G/P, potem były sfyt2 <- tam sie nauczyłem jak skille wbić na G/P, no i niezapomniany przez mnie ymyt2 ( sdlongju s1) gdzie straciłem jakieś 5 miesiecy życia :D no i csyt2 gdzie zaczołem używać ABS ;d dodam że gdy server miał swoje ostatnie godziny na postaci miałem GM (nie musicie wierzyć ;p) , no i wtedy się rozwinął ten cały KamerMod i napłyneły privy, a no i warto wspomnieć o pewnym użytkowniku YT dzięki któremu rozpoczołem swoją przygodę z privami mianowicie MrCybuch ( teraz chyba MrCybuch4fun) no i wspomnienia po tym jak na chińskich privach trzebabyło ten obrazek przepisywać :D no to tyle:D trochę się nawspominałem xD

Opublikowano

Ja jak zaczynalem grac w metka to jeszcze pl nie bylo i gralem na ang

A pierwszy priv to NewLongju, ach te czasy pierwszy ribek +9 szkoda, ze na dzisiejszych privach jest 100 broni dla kazdej klasy,a praktycznie uzywa sie tylko ze 4

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...