Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Na jakim serwerze graliście po raz pierwszy?

FaME

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Newlongju najlepszy serw i najlepiej się grało

lechsyg_hhqqnsr.jpg

• Daj Plusika add.png a zrobie to samo ;]
  • Zapraszam na Serwer ElandosMT2 !
  • userbarcopy.png

• Odpowiedzi 307
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2 najfajniejsze serwery to CandyLongju - bany dla polakow :> i csyt2 - z tego co pamietam juz off :>

054p.png

Zbieram TYLKO +

Opublikowano

Moim pierwszym serwerem (teraz na niego zaglądam od czasu do czasu) to:

AvalonMT2.pl

dobre wspomnienia :D

Oczywiście wcześniej grałem na pl'u

LEAGUE OF LEGENDS

EU Nordic and East: Bambus3k 30lv ON KARTHUS FOREVER

EU West: xspellmasterx 30lv off

Aktualnie stawiam serwer mc.

Opublikowano

NewLongju .. nigdy nie zapomnę tego serwera. Najlepszy jaki byl.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

NewLongju2 nie był aż taki łatwy biegało się że skillami M1 ^ ^

Nie było spolszczeń, DMG, 1kit itp. :D

achh to były czasy : D

ale najlepszym serverem był YMYT2/Sdlongju : )

Opublikowano

Ja, na pierwszym pirvie grałem na Avalonie :P

Pamiętam, jak się cieszyłem z wysokiego lvla, eq na 1 lv +9 itd... xD

Daj to co uważasz za stosowne do mojej wypowiedzi - nie odwdzięczam się, więc jeśli dasz plusa lub minusa, nie licz na wzajemność.

Opublikowano

zzyt2 <3 może mnie ktoś kojarzy

-MarioCienias

-EveryPL ( pierwsza ninja w hwangu )

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Mój pierwszy serwer na jakim grałem to Ymyt2 (Poźniej Sdlongju s1) najlepszy serwer dedykowany jaki był. Niestety ale już go nie ma;( Byłem tam 3 albo 2 najlepszym polakiem.

2n87xgl.jpg

: )

Opublikowano

Moim pierwszym prywatnym serwerem był NewLongju. Byłem bardzo podjarany, gdyż to był mój pierwszy priv. Miałem wtedy 65 lvl, którego jeszcze nigdy w życiu nie zdobyłem (Byłem jeszcze dzieciakiem)

36264_01_02_10_12_20_13.png

Opublikowano

NewLognju2... Miałem podniete jak fms mi dropnoł z łucznika i zrobiłem na +9 u Kowala ... Wtedy zaczełem grać wojem !

Opublikowano

Ja juz nie pamietam bylo to jakies 3 lata temu hehe jeszcze po chinsku mialem wiem tyle ze za psa dawalo 11 lvl smiac mi sie chcialo a skile m1 :D

<embed src="http://wymianabanerow.pl/banner_builder/banners/160x600.swf?copy1=Wszystko+na+telefony&body1=Darmowe+gry&copy2=Darmowe+aplikacje&body2=Mi%C5%82a+atmosfera&copy3=Zapraszamy&body3=Szukam+moderator%C3%B3w&copy4=Darmowe+filmy&body4=Zarejestruj+sie&ctacopy=Zarejestruj+sie+&sharevar=1&shareurl=link+do+Twojego+programu+partnerskiego...&afflink=http%3A%2F%2Fgsm-fan.com.pl&colorp=5&patternp=3&texturep=7&ctap=3&ovp1=2&ovp2=&ovp3=&ovp4=&ovp5=&ovp6=&ovp7=&ovp8=&ovp9=&ovp10=&ovp11=&ovp12=&ovp13=&ovp14=&ovp15=2&ovp16=&ovp17=2&ovp18=&ovp19=&anip1=&anip2=&anip3=&anip4=2&anip5=&anip6=&anip7=&anip8=&anip9=2" quality="high" bgcolor="#FFF" width="160" height="600" name="250x250" align="middle"  allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.adobe.com/go/getflashplayer" />

Opublikowano

grymek;]

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...