Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Na jakim serwerze graliście po raz pierwszy?

FaME

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fyyt2 i csyt2, to są moje pierwsze serwy na których grałam - i za którymi swoją drogą tęsknie.

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

• Odpowiedzi 307
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ojj nie znacie się :> Nikt nie pamięta 5imt2 ? :D Jeden z pierwszych przekozackich chińskich serverów.. Pamiętam mój zaciesz jak dropło mi zbrojkę na 42 lvl. To było coś ^^

Opublikowano

Pamietam 2 takie startowe byl to oczywiscie CSYT2 oraz FactoryMT2 (jeden z pierwszych europejskich privow)

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Mój pierwszy serwer to Csyt2 xD Ach te wspomnienia, te pvp z chińczykami :) Po prostu omg

Opublikowano

LongjuYt2 s2 - Mój pierwszy serwer :) Pamiętam te czasy jaki był szpan jak była stalka z pż :) lub jeśli ktoś miał Syrka, a teraz :D 1000 broni na serwerze i nie wiadomo co wybierać :D

Opublikowano

Pierwszy? AvalonMT2, lecz na krótko.

Potem MCMetinPRO, poznałem tam ekipę 3 lata temu, z która gram do dzisiaj.

DragonMT2. Na rok... dobiłem 250lv.

Balmora.

I teraz. Diamond :)

Opublikowano

kingmt2 czy jakos tak;d

chinczycy byli pro bo mieli skille na P a reszta na G bo nikt nie umial wpisac znaczkow w kamieniu duchowym :D

2mfylg6.png

Opublikowano

Jakiś z longju, ale kiedy to było xdd. Potem soulmt2. Zajebisty serwer, nie polski ale fajny bo wszystko było można za darmo mieć bo nie było zasranego is.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Moim pierwszym i najfajniejszym serverm na którym grałem był xLasT ale niestety wkrótce padł i stworzyli Yitiana :).Ale koledzy zazdroscili ze HohO ..takiego eq i lvl

combatarms_wallpaper-9c4ead.jpg

Opublikowano

23hx, ahh pamiętam te 22k z zasadzki :O (Mój rekord w chuj), następnie YmYt2, które połączyło się z Sd Longju s2, walka z CHIŃCZYKAMI.... bezcenne <3

chciałbym takie privki, 6-7 b , wyglądał jak pierścień lucy, wirującego sztyletu bez klienta nie dało się wbić na P, itd ;dd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...