Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udobot V4.0.0 - Spolszczony

Maggot666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BYŁO I SIĘ ZMYŁO HAHAHAHAHAHA

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest wszystko ok:) ale siedzę od rana nad tym botem i nic nie umiem zrobić;/ cały czas mi wyskakuje ten komunikat o niewidocznych skrzynkach"Invisible Bonus Boxes"

robiłem naprawdę wszytko...po parę razy ale nic z tego;/ czytałem poradnik...ściągałem filmik z poradnikiem, ale dupa. Pościągane mam naprawdę wszytko...wszystkie wersje botów i programów do załączenia ich ale nie udaje mi się to. Proszę o pomoc, każda się przyda będę dalej nad tym siedział i próbował:) tak łatwo się nie poddam

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Jest wszystko ok:) ale siedzę od rana nad tym botem i nic nie umiem zrobić;/ cały czas mi wyskakuje ten komunikat o niewidocznych skrzynkach"Invisible Bonus Boxes"

robiłem naprawdę wszytko...po parę razy ale nic z tego;/ czytałem poradnik...ściągałem filmik z poradnikiem, ale dupa. Pościągane mam naprawdę wszytko...wszystkie wersje botów i programów do załączenia ich ale nie udaje mi się to. Proszę o pomoc, każda się przyda będę dalej nad tym siedział i próbował:) tak łatwo się nie poddam

Powklejaj moją zawartość do plików invisible.txt i version.txt... Znajdziesz ją na forum w którymś z moich postów o UDOBot v4.0.0

Opublikowano

dzięki masz +

Wielkie dzięki !!!!!!!! ;)

Zgłosiłem gdzie trzeba, proszę bez takiego spamu (chociaż nie ukryję że miło coś takiego zobaczyć :) ).

Wrzuciłem nową wersję mojego spolszczenia.

---

Najnowsza wersja mojego spolszczenia:

http://www.przeklej.pl/plik/udobot-pl-v4-0-0-exe-00252064q6jo

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

NoobKillerPL Właśnie tak robiłem cały czas... jak mam ten kod twój w md5 wpisany, wyskakuje mi że mam zły SID, a jak wklejam swój pisze mi zaś komunikat z tymi boxami;/

w tym właśnie problem;p Według mnie jest to dziwne;/

Opublikowano

nie wiem jaki sens spolszczać bo obsługa jest dziecinnie prosta, no ale ok ;) WIELKI + za chęci.

PS. ta Twoja nowa szata graficzna bardzo fajna :rolleyes:

Opublikowano

Ciagle nie ogarniam jak zakutalizowac H boxy. Maggot napisz tutka jak te boxy zakutalizowac i dodasz to do calosci :).

Jak będę to robił to przy okazji napiszę tego tutka. Teraz nie ma takiej potrzeby aktualizować h-boxów, o ile w ogóle była... jak na moje oko to h-boxy się nie zmieniły.

Opublikowano

Jak będę to robił to przy okazji napiszę tego tutka. Teraz nie ma takiej potrzeby aktualizować h-boxów, o ile w ogóle była... jak na moje oko to h-boxy się nie zmieniły.

Jak wlaczam bota to wyskakuje ZAWSZE info o tym, ze Boxy nie sa zakutalizowane i cos tam : "For you safety" blablabla. Musze recznie to zrobic bo mi nie chodzi ;/// a inni juz boca i zabieraja mi skrzyneczki :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Mi dopiero po 3 dniach bocenia zuego sida wywaliło :)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

a na jakim serwerze grasz i jaka firma a jaki masz najwyższy lvl??

PL1, MMO, Miałem 19 (15kk do 20), a obecnie 15 :)

Opublikowano

Czy w tym udobocie skrzynki są automatycznie aktualizowane tak jak było to w wersji 3.. czy trzeba je samemu aktualizować ?

Samemu.

Opublikowano

A co ile dni ? I...i czy udobot da mi jakaś informacje że zmieniły się skrzynki ?

Można też prosić o link do tutka jak aktualizować skrzynki ? Z góry dzięlo/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...